Hiányérzet az életedben (beszélgetés)
Megihlettél, bakker!:) Nyomok neked egy rapet.:)
Nem értelek, és nem is érdekel,
Hogy Neked az értelem fénye kell!
Nem vagyok más csak egy sötét alak,
Itthon a társaim a penészes falak.
Hajam lassan ősz életem alkonyán,
Ha tudnám már Magamat rúgnám farpofán.
De mivel nem tudom, lázadok ellened,
Hátha helyettem a képemet elvered!
Feszíts keresztre, alázz meg, akarom!
Beszólok: "köcsög vagy!" én meg egy vadbarom! :)
Venném, venném. De egy baj van vele. vea naplód címe, nem pedig:
- Általam kedvelt versek
- szépnek tartott versek
Tehát ez addig, idézőjel nélkül sajnos plágium.
Más tollával ékeskedés. Értesz engem?
Tényleg? Akkor ez mi?
Nagy kamu? Kérdezlek én mint verskedvelő, amatőr író. Mert amit ide írtam, saját szerzemény, és a Tied? Netán plágium?
Nem értelek...
Na figyelj költőtárs, Te még itt tartasz, 2005-ös önmagam:
A sors
Fátyol leng a jövő tornyain,
Alóla ismeretlen fények törnek át,
S a por fedte múltunk polcain.
Az emlék hada sorban állva várt.
A fátyol rojtjaiba belekap a szél,
Ám az még erős és mindent eltakar,
Mint a főnix hamvából életre kél,
A jövőre vigyáz mi elbújni, akar.
Ám a büszke konok múlt,
Lázad mindig szüntelen,
A sok kudarcból mit sem okult,
A szép jövő így lesz zord jelen.
ez nem segitség let volna hanem a elözö hozászolásal lejáratás vagy mi
de el érted a célod
Megvan a megoldás! Neked egy szadista csaj kell, aki minden este megostoroz! :) Hogy ez eddig nem jutott eszembe! Felhúzza a sarkantyús csizmáját, a mogyoróidra lép (jújj!!!)és ezt üvölti Rád:
-Te merő szánalom, most pedig érezd mennyire senki vagy!!
Szűkölsz a gyönyörtől, de a nő tudja, hogyan késleltesse az örömöd, leveszi a cipősarkát a férfiasságodról. Majd előveszi az ostort, a földre fektet, és érzed amint két térde a hátadba fúródik.
Ezt sziszegi feléd:
-tudom, hogy ezt akartad Te kutya!!
Odatartja a cipőjét a szád elé és felszólít:
-Nyald!!!
Te érthetetlen kéjtől vezérelve szlopálod, a megaláztatás öröme egyszerűen kéjes fájdalom, sosem gondoltad volna, de erre születtél. Szopod a cipősarkot, miközben a nő ostorával barázdákat rajzol a hátadra.
Ezt élvezed, letagadhatatlanul!
Nekem van egy hasonlo kisugarzasu ismerosom ( igazabol ex , 12 evvel ezelottrol ) , de egyszeruen borzalmas az a negativ energia , amit meg 2000 km-rol is erzek felole a neten keresztul !!!!
Allandoan csak sirankozik, nyoszorog , semmi nem jo, mar megint ez a baj, most ezert boldogtalan ... Probaltam mar mindenhogy segiteni neki, de remenytelen . Teljesen elmerult az onsajnalatban . Mar neha ott tartok, hogy megszakitok vele minden kapcsolatot , mert engem is lefele huz(na ) .
Szoval igaza van bmkrisztanak , nemhogy senkinek nem vonzo, de meg a meglevo embereket is eluldozi az ilyen orokos sirankozas .
A múltkori nyuszicsajt leprostiztad, pedig szépen is írt, bocsit is kért. A hiba a te készülékedben volt. Próbálkozol az életben, társkeresőkön?
Jársz sportolni? Van érdeklődési köröd az önsajnálaton kívül? Mit tudsz nyújtani egy kapcsolatban?
Nézd,engem például az is zavar,hogy annyira sok hibával írsz,hogy sokszor nem érteni,mit is szeretnél tudatni velünk.
És közben még mélyebbre rántasz.Pedig én is próbáltam segíteni,aki szintén tud szenvedni,sírni.De rajtad nem lehet sajnos :(
de édes kevés aki szoba álna velem
itt is férjes nök meg akik nem akarnak semit
kulcsszó? (irigység) A másik, (önsajnálat)
Nagy adag. "szegény én"
Mindenkinél okosabb, saját nyomorában fetrengő, jót elutasító, boldogságra képtelen, csak negatívságot sugárzó embertípus.
Tegye fel a kezét aki ellenállhatatlan vágyat érez egy ilyennel kapcsolatkialakításra.
Rengetegen akartunk segíteni, de látni kell ha hiábavalóak a törekvések. Joe mártírt csinál saját magából. Szeret szenvedni.
bárhogy beszélek a erdmény úgyanaz!
meg légyszives hagy békén
én nemem írtam neked most tutomal
szerintem jobb ha nem piszkáljuk egymást
További ajánlott fórumok:
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák?
- Ha a mai nap lenne az utolsó az életedben, mit csinálnál?
- Kíváncsi vagy rá milyen csillagjegyű voltál előző életedben?