Mi érdekel legjobban Hoxa portálján? (beszélgetés)
forum:) Meg amiket mások írnak bele.
Cikkek terén vegyes, hol egyikből valami, hol meg a másikból. (A babás dolgok még annyira nem érdekelnek, mert nagyon nem aktuális.:))
Sok finomnak és egyszerűnek tünő receptet mentettem már le;
szeretek "okoskodni" 1-2 fórumon és várom már újra a játékot;
rátaláltam már 1-2 barátra is.
Igazad van!
Sokszor én csak böngészek, és találok valamit ami meg fog. Lehet, hogy régen nem szóltak hozzá, de ha újra felkerül a téma van friss hozzá szólás.
Forum.:)
Cikkek közül, mivel érdekel a táplálkozás, így az a rész, meg a hobbis. De feltételezem, hogyha majd babám lesz, akkor nagyon be leszek pöröva és mindent tudni akarok majd róluk, a lelkivilágukról, úgyhogy még majd az is egyszer toppon lesz.:)
Most a legtöbbet a babát tervezünk oldalon vagyok , ami szerintem természetes.....
De egyébként itt az a jó , hogy rengeteg téma sorakozik , és rengeteg érdekes emberrel lehet "beszélgetni"!
Borzalmas erőt adnak az olyan embereknek , akik rászorulnak!!!
Már csak akkor ájulok el , ha kiderül , hogy tényleg terhes vagyok , mert még ez a zelső hónap , és mindent úgy csináltunk ahogy a lányok mondták a fennt említett portálon!!!
Na az lesz a csúcs!!!!!!!!!!!!
Tényleg vannak olyanok, akiknek valódi gondjuk van vele. Ez is egyfajta részképesség-zavar, ami kezelhető, fejleszthető. De nagyon ritka.
A többségnél a lustaság, a nemtörődömség, a figyelmetlenség, s nem utolsó sorban a tudatlanság az ok. (Nem vitatom, hogy nálad más a helyzet, ezt nem személyreszólóan neked írom, félre ne érts!)
Meg az igénytelenség. Ugyanis szerintem a helyesírásra figyelni éppúgy illik, mint mosdani naponta, s kinézni valahogy, nehogy megszóljanak.:)
gyönyörűen elírtam is :))
először másképp szólt volna a mondat, de nem mentség:
szóban
A helyesírásról annyit, hogy pl. nekem ez mindig gondom volt. érettségim is ezért lett a békasegge alatt.
Én abba a csoportba tartozom aki már 2. általános osztályában is kapott karót a helyesírása miatt.