Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi az ami tetszik itt a portálon? fórum

Mi az ami tetszik itt a portálon? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
2006. okt. 5. 07:52
En tegnap regisztem,es nagyon tetszett az oldalban a sok tema, jatekok, meghogy nem halott az oldal. Sokan vannak, jonnek..
42. be52089f0e (válaszként erre: 40. - Emagdi)
2006. szept. 23. 21:45
Bocsi, igazad van:))))))))
2006. szept. 23. 21:44
Nincs kifogásom az oldallal. Nagyon jól érzem itt magam!!!!!!
40. emagdi (válaszként erre: 39. - Be52089f0e)
2006. szept. 23. 21:09

szia! be vannak a fórumok kategorizálva, pont úgy ahogy szeretnéd:))

ha csak a diétás témák érdekelnek, akkor abból a menüpontból menj a fórumokra v. cikkekre, és akkor csak azt látod:)

2006. szept. 23. 21:07

Sziasztok !

Én arra gondoltam, hogy nem lehetne-e a fórumoknál és a tudásbázisnál is az áttekinthetőség végett alcímeket létrehozni, mint pl: Babás témák, Játék a szavakkal, Fogyi, stb. Az alcímeken belül pedig menne minden ugyanúgy ahogy eddig, csak a megfelelő témával.

38. daroki
2006. szept. 23. 20:33

Sziasztok!

Szerintem meg az lenne a legeccerűbb,hogy aki szeretne megnyitni egy fórumot akkor előtte nézzen itt körül egy kicsit,olvasgasson,tájékozódjon és aztán nyissa meg azt a fórumot amit úgy gondol,hogy van értelme.Én sem hiszem,hogy Hoxának ennyi ideje lenne,gondolom a számítógép előtt ülésen kivül neki is akad más dolga:)

Tehát mi magunk ne tegyük zavarosabbá,nehezebben áttekinthetőbbé a fórumot.

Csók,jó éjt!

Rita.

37. Hoxa
2006. szept. 23. 20:20
Nincs. :)
36. 93a74b44ea (válaszként erre: 35. - Tinendo)
2006. szept. 23. 19:48
Nagyon jó az ötlet, szerintem tökéletes, ha szegényeknek lenne még erre is idejük...
35. tinendo (válaszként erre: 33. - Zse pi)
2006. szept. 23. 16:13

Nem sértődtem meg annyira. :)

Nem is nyitottam napi 5 fórumot.

Tudtam,h. kapok pár "kedves" szót, de ez már sok volt. Megfogadtam a kritikát. :)

Nem hiszem,h. ezentúl fogok nyitni több fórumot, majd ha kérdésem lesz, valahol megkeresem rá a választ.

Ezek ellenére még mindig tetszik a portál, próbálok aktív maradni, olvasgatok, játszom... :)

Amúgy lehet,h. az lenne a legjobb,h. ha vki tesz fel 1 fórumot v. 1 tudásbázist, úgy működne a dolgo, mint a cikkeknél. Hoxáék megnézik,h. érdemes-e azt közzé tenni, és ha úgy gondolják,h. igen, akkor engedélyezzék. Így elkerülhető a sok baj. Legalábbis szerintem.

34. Hápi
2006. szept. 23. 15:56
Az, hogy ilyen öregen is találok engem érdeklő témákat...
33. zse pi
2006. szept. 23. 10:24

Jaaj, nem hiszem, hogy meg kellene sértődni Hoxa szavain. Nem fogalmazott olyan drasztikusan. Nem azt írja, hogy ne szólj hozzá a fórumokhoz, hanem, hogy nem kell napi 5-öt nyitni. A másik, ha nyitsz egy topikot, hogy mi tetszik, és mi nem, akkor számíthatsz rá, hogy téged is nagyító alá vesznek. Te voltál rá kiváncsi, most meg nem tűröd a kritikát?

Örülök, hogy jól érzed magad itt, én is így vagyok vele, csak tanácsolni tudom, hogy fogadd el a kritikát, biztos nem ártó szándékkal vannak. Ha megsértődsz rajtuk, akkor csak neked nem lesz jó. Szóval, szerintem továbbra is legyél aktív tag, szólj hozzá témákhoz, csak ne indíts felesleges topikot... :)))

Darokival értek egyet! Ha van egy téma, akkor indul egy fórum, ami lehet"Minden a témáról" című, és akkor minden beletartozik, nem kell hatezer helyen keresgélni a témával kapcsolatban. Én spec. már útáltam, hogy annyi fórum nyílt naponta, hogy ha kérdést tettem fel reggel egy topikban, délutánra már vagy a 3.oldalra került, és senki nem olvasta, választ sem kaptam.

Szóval tényleg sok a feleslegesen indított topik. Sokkal jobb olvasgatni, ha minden egy helyen van!

32. tinendo (válaszként erre: 31. - Hoxa)
2006. szept. 21. 22:19

Tévedsz, mert nem a pontokra hajtok. Egyáltalán nem is érdekelnek. HA akarod elveheted őket, baromira nem érdekel.

Tudod, nagyon tetszik ez a portál, azért vagyok fent ha tehetem. Sok érdekességet megtanultam itt, és sok kedves emberkét ismertem meg. Nem versenyzek, mégha ezt is hiszed.

Úgy a legjobb, ha nem bonyolítom tovább a dolgokat, csak játszani és olvasgatni jövök fel.

Legalább neked se lesz többet bajod velem.

Nem akarok több vitát.

Ez van...

31. Hoxa
2006. szept. 21. 22:13

Kedves Tinendo!

Gyanítottam, hogy így fogsz reagálni, hiszen próbáltam már korábban privikben is hatni rád, de sosem sikerült. Sajnálom. Próbáltam finoman, nem keménykedve.

Tudod mi volt a legrosszabb? Hogy már én szégyeltem szólni minden egyes problémáért, mert én éreztem cikinek, hogy állandóan szólnom kell. Ezért egy csomó mindent még hagytam is a fenébe.

Egyébként igazad van, mások is nyitnak értelmetlen fórumokat. De ha megnézed mások mennyi fórumot nyitottak, a közeledben sincsenek. Ha valaki nyit 1 fórumot, amit össze kell vonnom mással, azon hamar túllépek. De napi szinten nyitott fórumoknál a gond is több, hiszen elve nagyobb rá az esély.

Én már írtam neked, hogy úgy érzem a pontokra hajtasz. Azt hiszem most, hogy megvan a korona, már nyugodtabbá válhatsz te is.

Van néhány nagyon találó topikod, és jó pár, ami csak higítja a többit... Ez az igazság.

30. tinendo (válaszként erre: 29. - F772199837)
2006. szept. 21. 22:12

Köszike a szavaidat.

Lehet,h. túlbuzgó vagyok, sőt biztos is, de csak azért mert nagyon tetszik ez a portál.

Tudom,h. nem akartatok elüldözni, de már nem látom értelmét a fórumjaimnak.

És valószínű,h. nem is fogok többet írni.

Tudom,h. nehéz lesz megállni, de megpróbálom.

Max. néha-néha beírok 1-1 fórumba.

Amúgy hiába akarom megtalálni az arany középutat, ezek szerint nem megy.

:(

2006. szept. 21. 22:01

Nem hiszem, hogy bárkinek is az volt a célja, hogy "elüldözzön" téged innen, mindössze arról van szó, hogy vannak olyan írtalan szabályok, amiket jobb, ha az ember betart. Te kicsit túlbuzgó emberke vagy, ami nem baj, csak nem biztos, hogy mindig jól reagáljuk le, sőt... Hidd el, senki nem bántani akart.

Szeretném, ha megtalálnád az arany középutat, és nem tünnél el a süllyesztőbe... bár tuti nem birnád ki, mert te nem az a stílus vagy, aki ezt megtenné (még ha most úgy is érzed).

2006. szept. 21. 21:10

Ne aggódjatok, nem fogok több fórumot nyitni, de valószínű,h. egyik fórumhoz se fogok hozzászólni.

Majd csak játszani jövök fel ezek után.

Sokan tesznek fel értelmetlen fórumokat rajtam kívül, de nem akarok vitázni.

Többet nem fogok ilyenekkel foglalkozni.

Nagyjából mindent tudok, úgyh. megleszek a segítségetek nélkül is.

Köszönöm!

Sziasztok!

27. daroki
2006. szept. 21. 19:52

Sziasztok!

Az igazság az,hogy engem is kezdett már zavarni ez a sok új fórum,imádok idejárni,de már sokszor a szemem előtt összefolyik a sok fórum és elmegy a kedvem attól,hogy végig olvasgassam,hogy melyik is érdekelne?Amiket tindendo megnyitott a fele tök felesleges,mert szinte senki nem szól hozzá,vagy például a sok babás témát lehetett volna egy fórumba beletenni,akkor talán könnyebben áttekinthetőbb lenne,kevesebb időmet rabolná el és több hozzászólást is tennék itt a portálon.De manapság már csak a megszokott fórumokba írok,mert se időm,se energiám mindennap egy új fórumot átböngészni,ráadásul tényleg tök felesleges a babás dolgokról 20 féle fórumot megnyitni.Szerintem jobb lett volna egy olyan fórum,hogy "mindent amit a babákról tudni érdemes,vagy szeretnénk" és akkor itt aztán lehet tanácsot osztani,cserélni,megfogadni,hogy mit egyen,mit igyon,mikor mit csináljon az a gyerköc,stb...?

Na nekem nagyjából most ennyi hozzáfűzni valóm lenne,de ha eszembe jut vmi akkor úgyis jövök és leírom.

Csók!

2006. szept. 21. 18:05
akkor mégse csak egyvalakit zavart? ...
25. Hoxa
2006. szept. 21. 18:01

Több dologgal is egyetértek az előttem szólókkal.

1. Ezt a topikot nekem kellett volna megnyitnom, ha akartam volna ilyet (mint ahogy nem).

2. Kedves Tinendo, minden nap nyitsz fórumot, pedig kértelek, hogy ne tedd és a régieket menedzseld inkább.

3. A fórum neve provokáló és negatív. (volt)

24. tinendo (válaszként erre: 22. - Nőszirom)
2006. szept. 21. 13:52

Nekem is furcsa,h. itt magányosnak érzed magadat.

Ez tényleg egy közösségi oldal, itt ismerkedhet az ember.

Én is szereztem már 1-2 "bnőt".

Amúgy épp ezért tettem fel a kérdést,h. min változtatnátok, mert lehet,h. vannak emberkék akiknek van 1-2 ötlete.

Amúgy a fórum címének kértem a +változtatását.

23. emagdi (válaszként erre: 22. - Nőszirom)
2006. szept. 21. 13:46

szia!

nem akarok vitatkozni, csak ezen nagyon megdöbbentem!

a fórumhoz való hozzászólás egyfajta beszélgetés, furcsa, hogy ettől érzed magad magányosnak... ez pont egy közösségi portál, mindenhez hozzászólhatsz, beszélgethetsz másokkal a téged érintő témákról, vagy akár privát üzeneteket is küldhetsz, olvashatsz cikkeket, játszhatsz. Nem lehet, hogy egyébként is magányosnak érzed magad, és úgy érzed ezt az oldal böngészése nem szünteti meg?

szerintem ha van valamilyen ötleted amitől még jobb lesz az oldal, azt írd meg Hoxáéknak!

2006. szept. 21. 13:42

Szerintem itt magányosnak érzi magát a ember.

A fórumtémákhoz ír, aztán játszik az akasztófajátékkal aztán kifújt.

21. emagdi
2006. szept. 21. 13:40

hűha! ez nem igazán pozitív topikcím....

annyi a bajom vele, hogy már maga a megnevezés is negatív dolgok leírására provokálja a népet, ami szerintem nem helyes. kicsit provokatív...

20. 18235c4fc5 (válaszként erre: 19. - Tinendo)
2006. szept. 21. 13:38
Oké, oké, ezt nem is állítottam. ;-)
19. tinendo (válaszként erre: 18. - 18235c4fc5)
2006. szept. 21. 13:36
Tudom,h. 'sztinek is igaza van, én nem állítottam az ellenkezőjét. :)
18. 18235c4fc5 (válaszként erre: 14. - Tinendo)
2006. szept. 21. 13:29

Igazad van, valóban nem teljesen ugyanaz, és van is abban valami, amit írsz.

Ugyanakkor 'sztinek is igaza van.

2006. szept. 21. 13:23

egy kicsit eleve vitára ad okot,hogy adsz a topicnak egy ilyen címet,hogy kit nem kedvel valaki. most akkor mindenkitől azt várod,hogy beírja xy-t nem kedvelem?

nekem is van egy-két arc,aki nem a kedvencem,de azért nem teszem ki annak hogy nyilvánosan majd 10ezer embernek leírjam.

Szóval ez egy csúnya topicnév...szerintem.

16. 'szti (válaszként erre: 1. - Tinendo)
2006. szept. 21. 13:01
Engem nem izgat, ha naponta 10 fórumot/szavazást indítasz is, nem kötözködni akarok. Ha egyezőeket találok, szólok. Viszont szerintem azt, hogy változtatnánk-e vmit a portálon talán Hoxára kéne bízni, hogy meg akarja-e kérdezni. Ahogy van is portállal kapcsolatos fórum, amit ő indított. (ha jól emlékszem)
15. tinendo (válaszként erre: 13. - Cskata)
2006. szept. 21. 12:56

Okés, aki kihúzva.

Azt tudom,h. én nem vagyok tökéletes.

2006. szept. 21. 12:55

Én se szeretnék bántani senkit.

Bár úgy érzem,h. sokan bántanak engem.

kfheni-nek válaszolva a fórumos témáknál csak a fórumokra gondoltam, itt meg arra,h. az egész portálon mi az ami tetszik és mi az ami nem. Min változtatnának az emberek, ha lehetne.

Ha sokan mondják ugynazt, akkor kérhetnénk a Hoxa segítségét, de 1 ember promblémája miatt nem fog változatni.

Legközelebb vagy nem nyitok semmi fórumot, vagy csak keveset, de inkább kerülve ezeket a témákat.

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook