Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi a véleményetek egy olyan orvosbarátról, aki....? fórum

Mi a véleményetek egy olyan orvosbarátról, aki....? (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2014. aug. 11. 18:11
jé...még ezt nem törölték????
2014. aug. 11. 18:09

hát szerintem mindketten hülyék vagytok, legalább szidhattok engem, mert én nem kertelek, és konkrétan írtam a jelzőt :)

ki a fenét érdekel, hogy egy vadidegen emberke egy fórumban miket írkál? :) vagy élőben is nekiestek mindenkinek, aki bármi olyan mond, ami nem tetszik, félreérthető vagy magatokra veszitek, és napokon keresztül rájártok, mondjátok neki a magatokét és feljelentgetitek? :) felnőtt emberek uramatyám :))))))))

302. f00f50e709 (válaszként erre: 299. - Slyte)
2014. aug. 11. 18:05

"hogy leszartam a barátaimat, kölköket nyomtam a világra, stb"

Idézd már be, hogy ezt így konkrétan mikor is írtam? Most látod, ezzel megint csak hazudsz, és ártatlanul vádolsz!

Tudod ált. suli igeragozás:

én leszaro_M_,

te leszaro_D_. ..stb.

Hol írtam én olyat hogy "TE LESZARO_D_", vagy "LESZARTA_D_ a barátaidat, ismerőseidet"?

/nem is ismerlek - legalábbis remélem nem és nem is foglak ezek után- így ilyet vaktában ki sem mertem volna jelenteni/

Ráadásul, ha írtam is volna ilyet, akkor azt kellett volna írnom még pluszba, hogy "ismerősei_DET". Ilyet meg nem írtam! Az hogy nem tudsz olvasni, mert már az első szóra felkapod a vizet vagy bármilyen más okból kifolyólag, az lássuk be: nem az én hibám / problémám! Hányszor kértelek meg téged arra, hogy olvass vissza? És idézd be hogy mi nem volt világos? Szerinted ugyan miért? Tudod, az egész fröcsögésed megelőzhető lett volna, ha beidézed és megkérdezed konkrétan, hogy ez alatt mit értek, nemhogy itt ködösítesz, hogy mit is írtam vagy mit nem írtam, majd többször meghazudtolsz, kioktatsz sértő hangnemben, és azonnal nekem esel mint (idézlek téged): "foxi a tollseprűnek". Arról sem tehetek, hogy magadra vetted. Tudod "akinek nem inge..."

Tessék bocsánatot kérni a rágalmazásaidért amit itt lassan már két napja folyamatosan ellenem követsz el!

(tudom fáj, de ideje lenne belátnod a hibáidat)

301. Slyte (válaszként erre: 298. - Michelle.r)
2014. aug. 11. 18:02

Még annyit, hogy nekem nem nehéz kimondanom, hogy elnézést, ahogy Kinga esetében meg is tettem, hisz fél infóból kellett véleményt mondani.

Krisz88 viszont ahelyett, hogy azzal az ominózus mondatával, miszerint bizony nekem címezte a leszólásokat, beismerte volna , hogy talán-talán félreérthetö volt, tovább hülyézett.

Én amikor elmondtam a véleményemet nem offolva, a topik kérdésére, akkor hozzátettem, hogy ezt én gondolom így, lehet, hogy nem jól. De olvasd csak el, hogy mit írt a véleményemröl.

Arról nem beszélve, hogy egyszer elkényztetett kisasszony vagyok, másszor pedig egy ütlegelt szerencsétlen.

Egy ilyen labilis, önuralmat gyakorolni képtelen személynek, mint Krisz, nincs helye itt, ahogy ez benne van a fórumszabályzatban is

300. f00f50e709 (válaszként erre: 298. - Michelle.r)
2014. aug. 11. 17:50

"Az első hozzászólása, ami nálad kicsapta a biztosítékot, az én értelmezésem szerint nem konkrétum volt, hanem egy jelenségről írt, ami lássuk be, létezik."

Így van, köszönöm!

299. Slyte (válaszként erre: 298. - Michelle.r)
2014. aug. 11. 17:21

Már az első hozzámszólásában konkrétan lehülyézett, ha nem esik le, hogy bizony, nem tévedés, nekem írta,... hogy leszartam a barátaimat, kölköket nyomtam a világra, stb...

És amikor rá akartam ébreszteni, hogy miket írt, és nem állítottam, hanem CSAK visszakérdeztem, hogy nála majd így fog működni?, Azonnal nekem esett, mint foxi a tollseprűnek.

Mindez minősíthetetlen, emberileg megalázó, és azóta is folytatja a gyalázkodását.

Többszörösen vétet a fórumszabályzat ellen. Törölni kell őt is és a mocskolódó hsz-eit is!

298. michelle.r (válaszként erre: 297. - Slyte)
2014. aug. 11. 17:12

Dehogy mocskolja az emlékét. Honnan tudhatná, hogy mi történt vele? Ez nagyon szomorú, de tényleg akkor lesz csak vége, ha egyikőtök abbahagyja.

Egyébként szerintem teljesen elbeszéltek egymás mellett. Az első hozzászólása, ami nálad kicsapta a biztosítékot, az én értelmezésem szerint nem konkrétum volt, hanem egy jelenségről írt, ami lássuk be, létezik.

Szóval, hölgyeim, világbéke :)

297. Slyte (válaszként erre: 287. - F00f50e709)
2014. aug. 11. 16:44
Mellesleg, kívánok olyan érzéseket neked, amiket azzal kapok, hogy nemrég elhunyt édesapám emlékét mocskolod. :(
296. Slyte (válaszként erre: 287. - F00f50e709)
2014. aug. 11. 16:42

Nem kell írnod, jeleztem az üzemeltetőnél a kedvességedet, és továbbra is azt mondom, hogy

"Tudod, lányom korabeli lehetsz, de ő inkább posztolgassa "Petikénk" bilizős képét, mint hogy tisztességes családanyákat idiótázzon le nyílt fórumokon az egész világ előtt."

295. kriszta773 (válaszként erre: 293. - F00f50e709)
2014. aug. 11. 16:34

nem is ismeritek egymást, felesleges egymás szavain lovagolni, pláne, hogy itt nem is ez a téma :)

hát ha más nem, annyi újdonság legalább született, hogy megtudtad, nem minden gyerek születik nyomásra, nem minden császárosnál vannak méhösszehúzódások és a méhösszehúzódás sem egyenlő a nyomással :)

csak belekötöttetek egymásnál egy-egy nem is mérvadó szóra, és azon hecceltétek fel magatokat, miközben egyikőtök sem írt sértőket, legalábbis a legelején :) de legalább ha olvassa a fórumindító, ezzel is elvan és nem hiányolja a dokiját (kivéve, ha pszichológus :))

294. f00f50e709 (válaszként erre: 292. - Kriszta773)
2014. aug. 11. 16:14

:) drága Kriszta!

kicsit vicces lenne, ha te elkezdenéd most magyarázni nekem, hogy mi hogy van :) (egyéb okból kifolyólag)

Visszatérve: képzeld tudom :) maradjunk ennyiben, oké? :)

293. f00f50e709 (válaszként erre: 289. - Kriszta773)
2014. aug. 11. 16:11

"ilyen marhaságokon vitáztok?"

Nem.

Azon vitázunk, hogy képtelen egy bekezdést elolvasni és azt értelmezni. Olyanokat mond, amiket nem is írtam le, még meg sem fordult a fejemben, de váltig állítja, hogy márpedig én olyat írtam. Tudod, ez a belemagyarázás.

A stílusomba köt bele, mert neki az nem tetszik (meg amúgyis gondolom hozzá van szokva -neveltetés ügyebár - hogy minden a kénye kedve szerint legyen, mindenki azt mondja és csinálja ami a "kisasszonynak" megfelel. Ha megnézed az adatlapját ez is rögtön feltűnik, peche van, mert én nem ilyen vagyok), és mert már másba nem tud.

Többször kértem, hogy idézze már be, hanem tudja értelmezni, de erre tegnap óta nem hajlandó.

Én meg nem fogom hagyni, hogy egy ilyen alak, mint ő a semmiért alázzon, mert azt hiszi, hogy most rajtam kiélheti a frusztrációját.

Személy szerint már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire mélyre tud még ezek után lesüllyedni, persze ha van még hová.

(visszatérve a méhösszehúzodásokra, meg úgy tudom - szül-nőgyógy által-, hogy aki császárral szül azoknál is van :) tehát hülyeséget nem írtam :)

292. kriszta773 (válaszként erre: 291. - F00f50e709)
2014. aug. 11. 16:05
de ugye azt tudod, hogy a természetes szülésnél sem attól lesz méhösszehúzódás, hogy egy nő nyom? :)
291. f00f50e709 (válaszként erre: 289. - Kriszta773)
2014. aug. 11. 15:58
dr.kriszta773 szülész-nőgyógyász, ugye?
290. krautmanno (válaszként erre: 287. - F00f50e709)
2014. aug. 11. 15:52
Hoxa portál.A fórum ez.
289. kriszta773 (válaszként erre: 288. - F00f50e709)
2014. aug. 11. 15:48
császárnál nincsenek méhösszehúzódások többnyire, kivéve, ha valami gond van természetes szülésnél (amit ugye megelőznek az összehúzódások), és sürgős császár kell. de most tényleg ilyen marhaságokon vitáztok? :)
288. f00f50e709 (válaszként erre: 283. - Kriszta773)
2014. aug. 11. 15:39
peched van, mert a méhösszehúzódások akkor is jelen vannak, ergo nem születik senki nyomás nélkül.
287. f00f50e709 (válaszként erre: 286. - Slyte)
2014. aug. 11. 15:39

nálam a taktikázásaid nem jönnek be, inkább menj elmeorvoshoz, a feltételezéseid miatt drága!

Szóval téged apád vert?

Vagy gyerekkorodban állandóan meggyepáltak?

Már megint hazudsz. Hol írtam én ilyet?! Idézd már be!

Következő hasonló alázó vagy mocskos, hazug kommentedet fel fogom nyomni a fórum üzemeltetőjénél, úgyhogy nagyon jól gondold meg hogy mit írsz!

286. Slyte (válaszként erre: 278. - F00f50e709)
2014. aug. 11. 15:09
Tudod, lányom korabeli lehetsz, de ö inkább posztolgassa "Petikénk" bilizős képét, mint hogy tisztességes családanyákat idiótázzon le nyílt fórumokon az egész világ elött.
285. Slyte (válaszként erre: 281. - Michelle.r)
2014. aug. 11. 15:02
Ehhez képest a doki egy aranyember. :)
284. Slyte (válaszként erre: 283. - Kriszta773)
2014. aug. 11. 15:00
Nem beszélve arról, hogy jobb helyeken "babát szülnek", és nem "kölköt nyomnak ki".
2014. aug. 11. 14:38
csak bátortalanul szólnék bele a hajtépésbe, de szerintem sokan szülnek nyomás nélkül (császárral) :)
282. andi6020 (válaszként erre: 281. - Michelle.r)
2014. aug. 11. 14:22
Pillázok mint ponty a szatyorban :O
281. michelle.r (válaszként erre: 280. - Andi6020)
2014. aug. 11. 13:55
Ehhez képest egészen eltörpül a doki minden "gaztette" is, nem? :)))
2014. aug. 11. 13:26
Medve anyám.... :DDDDD
279. Slyte (válaszként erre: 278. - F00f50e709)
2014. aug. 11. 12:45

Már megint mit zagyválsz itt össze?!

Egy ujjal nem bántanám a gyermekeimet.

Téged vágnálak pofán a mocskos szád miatt, ha a lányom lennél. - gondolom, elmúltál 18!

278. f00f50e709 (válaszként erre: 276. - Slyte)
2014. aug. 11. 12:22

Állítsad már le magadat!

Tanulj meg olvasni és szöveget értelmezni, majd ha megtanultad mindezt (ez a te szintednek kb. 5 év lesz) gyere vissza és olvasd el! Azokat is amiket te írogattál! Ja és addig keress pszichiétert, mert nem kicsit van rá szükséged!

Idézd már be hogy hol írtam olyanokat amikkel te engem megvádoltál?

Ja és visszatérve: téged az apád vert, hogy állításaid szerint, egy nálad jóval kisebb és kiszolgáltatottabb helyzetben lévőt megütnél (te írtad: lányodat)? Gondolkozz már el, hogy hogy nyilvánulsz meg! Kapj észbe már!

Másrészt te írtad: nem írsz. Akkor ezek mik? Ennyit ér a szavad?

amúgy visszatérve: nyomás nélkül hogyan is szülsz gyereket? Okoska! Na? Gondolom erre már nem mered majd kiírni, hogy "bocsánat, tévedtem, igazad volt"

2014. aug. 11. 12:02
most jöttél, de szerintem hamarosan repülsz is :D
276. Slyte (válaszként erre: 275. - F00f50e709)
2014. aug. 11. 11:53

nanana hölgyemény!

azért ésszel!

nem szóltam hozzád, míg a 221. bejegyzésedben rám nem ömlesztetted életed frusztrációját.

úgy látom nem csak a stílusoddal, de a memóriáddal is gondok vannak.

az mind te vagy, amiket rólam írsz, fogadd meg saját tanácsaidat - csak vissza kéne olvasnod magad

275. f00f50e709 (válaszként erre: 274. - Slyte)
2014. aug. 11. 10:59

Jesszusom, te mekkora idióta vagy!

Honnan veszed ezeket? Milyen barátnőm is szült? Ez egészen elképesztő, hogy milyen hülyeségeket tudsz te itt összehordani! A helyedben már tegnap befejeztem volna, és nem jöttem volna vissza még jobban leégetni magamat!

Súlyos pszichiátriai eset vagy: állandóan projektálsz....

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook