Mi a véleményetek a vastag férfi arany nyakláncról? (beszélgetés)
A diszkret, szolid ekszerek hive vagyok.
Tetszik, ha pl. a ferfin van karkoto, de csak mertekkel. Amennyiben a kisujjan van gyuru, mar ott sem vagyok. Az ekszert is tudni kell viselni.
Nemelyeken ugy all az ekszer, mint a tehen a zongoranal.
Túl sok filmet nézett ez az osztálytársad, nem?
Minden esetre elég nevetséges magyarázat, hogy igazából kínszenvedés neki hordani, csak azért teszi, hogy mindig legyen nála egy zálog maga helyett... ha valóban így gondolkodna, lehetne nála bármilyen más, nem hivalkodóan viselt értéktárgy is.
Inkább a láncom ( át ) vigyék, mint megverjék. Lehet hogy a táska, iratok stb - vel nem bántanák.
Furcsa látvány. Vékony ezüstláncot vettem a férjemnek. Sokáig tartott míg " látvány ", megszoktam. Neki meg : nehogy kitépje a nyakából.
Egy régi osztálytársam mondta osztálytalálkozón,h nem szórakozásból hordja..hanem: lehet oylan helyzet,hogy ott kéne maradni a valahol,vagy inkább biztosan visz kéne mennie oda..és az a lánc,ami a nyakában van,oylan értékes,hogy azt otthagyhatja maga helyett,mert tudják,h biztos vissza fog jönni....
Egyébként nagyon taszítónak találom,kivéve a 2 méteres fekete rappereknél,mert hozzájuk illik.
Olvastam a sorok közt:))De most ez hogy jutott eszedbe?
Csak úgy árnyaltan kérdezem:)
Én sehogy sem szeretem az aranyat, csak "tömbökben":)
Az ezüst viszont nagyon jól áll a pasiknak, főleg ha olyan bőrrel kombinált akármi. Nem tudom annak mi a neve, de az tetszik nekem.
További ajánlott fórumok:
- Milyen itt a férfi arány?
- A férfiak miért nem szeretik a túl vastag szájú nőket? (nem szilikonos)
- Arany nyakláncról hogy lehet megállapítani, hogy hány karátos?
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerülhet egy férfi pecsétgyűrű aranyból?
- Nem tudjátok h egy GUESS nyakláncra mennyi idő a garancia?
- Tud valaki ajánlani Szegeden olyan üzletet, ahol bohókás, aranyos, férfi pizsamát lehet kapni?