Mi a véleményetek a telefonfüggőségről? (beszélgetés)
Az, ha valaki társaságban nyomkodja a telefont bunkósság.
Utazás közben nem tartom annak és függősségnek sem.
Sok dolgot ellehet intézni online, telefonon néhány perc alatt. Fizetést, megrendelést. De olvasni is lehet telefonon (ha épp nincs kéznél az ebook), nem kell kilónyi könyvet cipelni.
El kell fogadni, hogy ez egy ilyen technológia.
Utazás közben miért kéne az utastársaimat figyelni?
Társaságban bunkó dolog szerintem. Nekem ilyen barátom nincs, ha ilyet csinálna, úgyis rászólnék.
De azon kívül rohadtul nincs senkinek semmi köze, hogy mikor, mennyit, hol nyomkodom a telefont (ha senkit nem akadályozok vagy veszélyeztetek).
És ahhoz sincs semmi köze, hogy játszom, chatelek, vagy bármi mást csinálok-e. Tekintve, hogy az okostelefon gyakorlatilag egy mini számítógép, lehet rajta, ill. vele komoly dolgokat is csnálni.
Aki nem hiszi, annak fingja nincs, mi mindenre használható egy okostelefon és a kapcsolódó felhőszolgáltatások.
De orvosnál várakozás közben pélfául általában játszok vahy hoxázok, hogy ne érezzek 1 perc várakozást egy órának, hanem époen fordítva, egy óra tűnik egy percnek. És plusz kivédem, hogy vadidegenek kéretlenül rám öntsék a nyavalyáik részletes ismertetését :-)
Az elveszett. Most az új rendszer szerint appon keresztül kell aktiválni.
De lehet, hogy lesz, vagy van más módja is. Hívd fel őket.
19 forint helyett 9 forintért küldhetsz sms-t és telefonálhatsz.
Telefonfüggők sokat spórolhatnak vele.
Én 80 ft/perc körül lettem telefontulajdonos. Akkori fizetéshez mérten nem volt retyerótyálás feleslegesen 🙂
Most meg rászólok ismerősre 40. perc körül: te, nem fáj még a füled? Azt mondja, ingyen beszélek! És mennyi a havidíj? Tízezer. Ingyen ebédet még senki nem evett.
Fogalmam sincs, miről beszélsz...nekem nem kell semmilyen app.
Mondjuk nem tudom mi az, de valószínűleg nélkülözhető, ha eddig nem volt.
a telekomosoknak ? nem jött még sms
Ellenben rengeteg megmaradt áprilisról, az elveszik május l-től ?
A vírus kezdetekor kaptunk. Csak sms-t kellett visszaküldeni, ami napok múlva aktiválta, mert annyira le volt terhelve a rendszer. Most nem kaptunk sajna.
Mondjuk nem sajna. Itthon van rendes wifi. :)
Most meg amúgy sem ülök sehol máshol órákat, hogy kelljen a mobilnet.
Mi nem kaptunk ingyen netet. Telenor. 1+99 giga 1000ft.
Azért jó volt mikor még nem volt tapogatózó telefon ,ha beszélni akartunk 30-40 Ft /sms vagy hívás . Elején még nem volt ritka a 120 ft-os díj sem . Jó ez így most 😊
Jaa, hú de rég voltam én az! Régi szép idők, amikor mindenkitől feltöltêst kértem ajándékba.
:)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Melyik filmet láttad utoljára és mi a véleményed róla?
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Most olvastam + véleményem
- Bp. XXII. ker-ben keresek 13 éves fiam mellé nyárra, nem telefonfüggő, értelmes, sportos pajtást.