Mi a véleményetek a dohányzásról?.. (beszélgetés)
Az első soroddal egyetértek
a másodikkal pedig Én is így vagyok.
Addig, míg nem érzel semmi változást az egészségedben /nem köhögsz, nincs légcsőhurutod/
nagyon kellemes érzés, főleg kávéval kombinálva egy-egy szál cigit elszívni, vagy társaságban l-2 pohár mellett lehetetlen nem rágyujtani annak, aki dohányos. Én is ennek a szenvedélynek éltem több mint 3O éven keresztül, de miután kezdtek panaszaim lenni, elgondolkodtam rajta, érdemes-e?
Sajnos többszöri próbálkozás ellenére sem tudtam letenni. Jött egy fordulat az életemben, műtét előtt álltam, s akkor határoztam el, hogy abbahagyom, a kórházban úgysem tudok dohányozni. Nagy segitségemre volt a Nikobrovin tabletta. Már több mint l5 éve nem dohányzom, azóta nem köhögök, nem újúl ki a légcsőhurutom!
Mindenkinek ajánlom a leszokást, mert most már nagyon sokba is kerül, s nem beszélve az ártalmasságáról.
Kedves dohányosok!
Nem vagyunk egyformák én ismertem olyan személyt, aki aktivan szivta és hosszu életet megélt. A szervezettől függ sok minden. Az én férjem azért szokott le róla, mert csunya hurutos köhögés kinozta minden reggel és azóta sem hiányzik neki.
Én magam sosem próbálkoztam ilyesmivel, de a nagyobbik lányom rászokott sajnos. Nézzük a másik olalról, ha ezen a világon senkisem venné ezt az élvezeti cikket, akkor egy-kettőre bezárhatnák a gyárat.
Köszönöm, hogy meghallgatattok.
Szivélyes üdvözlettel: Anyuci91
Imádok dohányozni!
Szeretem az ízét, az illatát.
Ennek ellenére, amint gyermekvállalás helyeződik kilátásba, leteszem még jóval előtte. Le tudnék szokni, ebben biztos vagyok, de így most nincs semmi, ami erre motiválna.
Káros, költséges, mindenkinek ajánlom a leszokást!
Nekem sikerült, már több mint lO éve.
Büdös,drága,egészségtelen!
Már többször próbáltam leszokni,de nem megy!!!
Terhesen sörözöl, meg cigizel?
Azért ez elég durva. Ha a barátnőm ilyen módon várná a gyermekem, biztosan nem hagynám!
én le akarok róla szokni, de még nem sikerült egyszer sem. pedig drága, egészségtelen, büdös.. és mégsem megy...:(:(:(:(:(
nem lehet cigi nélkül kávézni meg sörözni.na.
Még a szagát sem szeretem - pedig valamikor én is dohányos voltam. A magam tapasztalatát írom le. Rengeteget köhögtem, örökös légcsőhurutom volt,
olyan "függőséget" okozott, hogy képes voltam még a csikket is elszívni, ha elfogyott a cigim, s nem jutottam hozzá.
Szerencsére már 15 éve nem dohányzom, káros szenvedélynek tartom, sok betegség /tüdőrák/ okozója lehet, így az lenne a helyes, hogy sürgősen, minél hamarabb l e s z o k n i ! ! !
Legális drog.
Rászoktatnak és nem szabadulsz.
25 évig cigiztem, napi 1 csomag - volt, hogy több. 8 éve szoktam le. Egyszerűen sajnáltam azt a rengeteg pénzt, amit ráköltöttem. Mindig az járt az agyamban, mennyi mindenre költhetném az árát, ezért szoktam le, nem az egészségem miatt, pedig ma már ez lenne a fő okom. Ma sem értem, hogy voltam rá képes, de sikerült, de azért évente 4-5 szálat a mai napig elszivok, bár már a füstöt nem tudom leszivni, csak úgy füstölök :)))
Férjem, a mai napig erős dohányos, majd' megfullad, de le nem szokna a világ minden kincséért sem. Tehát jól birom. Soha többé nem szoknék vissza, de a bagósokkal alapban nincs semmi bajom. Szivják, ha akarják.(persze rohadtul egészségtelen)
Quod licet Iovi non licet bovi
:-)
Engem inkább az egészség motivál, mint az, hogy az állam ne keressen rajtam. Kb. másfél hónapja hagytam abba, miután majdnem megfulladtam ... Terveztem már előtte is, de valahogy nem jött össze. Csak annyi, hogy sokkal sokkal kevesebbet szívtam, és nagyon idegesített, hogy függök valamitől.
Jobb így. Nem mondom, hogy nem gondolok rá néha, de napról napra jobb, és főleg, ha számolom a pozitív hatásait! :)
További ajánlott fórumok:
- Városok, ahol betiltották a közterületeken a dohányzást. Mi a véleményed róla?
- Szokjunk le a dohányzásról, én ma kezdem szeretnék egészségesen élni
- Éljen az új dohányzásellenes törvény!
- Le akarok szokni a dohányzásról-Velem tart valaki? Holnaptól!!!!
- Munkahelyi dohányzás/ nem dohányzás.
- Hogyan szokjak le a dohányzásról 2 hét alatt?