Mi a véleményed azokról a férfiakról akik megcsalják párjukat, terhesség, szülés, szoptatás idő alatt? Elválnál tőle? Mit tennél? (beszélgetés)
Nem veszem magamra, mert nálunk ez a megcsalós dolog ez nem egy egyszerű eset volt. Nem ilyen ki a hibás ki tehet róla okok voltak, hanem érzelmi dolgok lapultak a háttérben.
A pasi erre azt mondta, hogy egy idő után már csak a szépre emlékezett és mikor találkoztak, mindig csak azokról a szép időkről beszélgettek. Csak épp azt felejtette el hogy ő nem azokat a szép időket hagyta ott. Elfogta a nosztalgia, aztán, mikor már két hete újra együtt éltek, akkor előjött az a kevésbé szép idő. Csak ennyire azért nem ugrálunk, cipelje csak a keresztjét.
Állj!
Most valamit nem értek. Tehát adott a volt párod, aki veled is...meg az újjal is..., neked viszont nincs senkid, és ezért is ragaszkodsz hozzá?
Jól értelmezem?
Az kavart be, hogy írtad, nincs párod.
Valamiért felsőbbrendűnek érzi magát.
Vagy az "amit szabad Jupiternek, az nem szabad a kisökörnek" esete.
A harmadik ami eszembe jutott, hogy kissebségi komplexusai vannak és attól érzi jól magát, hogy engem is megpróbál az ő képzelt szintjére emelni.
De az is lehet, hogy egyszerűen csak érzi, hogy nem volt sikeres a visszacsábítási akciója és a párja visszavágyik hozzám.
????
Ebben igazad van!!!!
Sokat agyaltam rajta hidd el,hogy elfogadjam-e a közeledését.Nem is vagyok büszke rá,de tényleg sokszor a nők is tehetnek róla.
persze ez nem a te esetedre értendő!!!!!!!!!!!
Küld hozzám,szívesen segítek,hogy gondolkodjál már kisanyám ki is akurva????
Nálatok előbb megvolt a pici,mint nála.
ÁÁÁÁ,a nő alapból mindenkivel bunkó volt.
De azért a te párod sem nézné nyugodtan,ha folyamatosan nagy társaság előtt úgy beszélsz vele,mint 1 ronggyal?
Gondolom azt nem mesélte el, hogy valyon miért bunkózott vele a felesége. Biztos ok nélkül, de ha gyereket várt tőle, akkor kicsi az esélye.
Aztán lehet,hogy tévedek, nem ismerem...
Na nálunk pont ez volt,megsajnáltam szegényt:)))
Bár tényleg bunkón viselkedett vele a felesége:)))
Akkor még nem volt köztünk semmi,így saját szememmel láttam.
Nálam használt.Ez aranyos volt:))))
Na de még is,hát nem tudom ;)
Helyes.
Szerintem,ha minden szülő úgy nevelné a fiát vagy lányát,nem lenne ilyen sok tuskó ember.
Sajna a mai világban nem nagyon van idejük a szülőknek odafigyelni a gyerekükre.Pedig egy kis odafigyeléssel normális felnőtt válna belőlük.Bár aztán majd 20 év múlva leírom ide,hogy nekem sikerült-e:)))))))
Azért nem teljesen.
Lehet hogy óvszert használt, vagy megmosta utána.
Én is tudtam mindenről(nem is vagyok büszke rá),de fiatal voltam és felelőtlen.:(
Tudom,hogy fordított esetben nekem is nagyon fájt volna.
Ez kétoldalú utca,mert a szíved fog megszakadni,ha látod,hogy a lányoddal is ugyanezt csinálják.
Szóval szar mind a kettő.
Ezért szeretném a fiamat úgy nevelni,hogy legalább ő ne bántssa meg a nőket.Élvezze ki az életet,de ha leköti magát úgy tegye,hogy utána ne okozzon fájdalmat.Szóval értitek?!
én komolyan nem értem a pasikat
adott hogy csalingázós. de ha tudja magáról akkor miért köti le magát?oké. kénylemből.mert hát csak nem neki kell főzni mosni.
de ennek nincs értelme. ha tudja hogy olyan inkább főzzön magára.
semmi sem kötelező.