Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi a tortazselé trükkje? fórum

Mi a tortazselé trükkje? (tudásbázis kérdés)


10. gubaj05 (válaszként erre: 2. - 9f98008a3b)
2012. júl. 22. 21:27
imádom mikor valakinek van humora! kb 3 perce ezen röhögök! köszi feldobtad az estém! ja és kössz a tippet! remélem jól áll a kopasz fejbőr:)
2012. júl. 22. 21:25
köszi mindenkinek, ezek szerint nem szabad egyből önteni:) kipróbálom feltétlen!
8. cel (válaszként erre: 1. - Gubaj05)
2012. júl. 22. 20:28
A joghurtos epertortát tedd hűtőbe (ha gyümölcs is van a tetején, az is legyen már rajta), meg ne fagyjon, de hűtsd le teljesen. A tortazselét (Oetker, eperízű)-t készítsd el a tasakon olvasható útmutató szerint, hűtsd szoba hőmérsékletűre, ekkor már kissé sűrűsödik. A hideg tortára kanalazd rá a zselét, ami a hideg hatására már is dermedni kezd.
2012. júl. 22. 20:28
Erősen sasold, hogy mikor kezd "kötni", akkor viszont gyorsan akció!
6. air (válaszként erre: 5. - 91d4989ab9)
2012. júl. 22. 20:28
Ez a neve ,cukrászdiszkontban :))
5. 91d4989ab9 (válaszként erre: 3. - Air)
2012. júl. 22. 20:24
neve? hol?
4. 91d4989ab9 (válaszként erre: 1. - Gubaj05)
2012. júl. 22. 20:24
lehütöm a tortát és a zselét is dermedésig, majd akkor ráőntöm és reménykedek hogy jó lesz:D
3. air (válaszként erre: 1. - Gubaj05)
2012. júl. 22. 20:24
Lehet készen is kapni ,irtó finom:)))és csak rá kell kenni!
2012. júl. 22. 20:18

Ez egy ezeregy éves titok, és ha most megosztom veled, a hajam hamuvá válik, az orromból vas lesz, a levegő átváltozik mágneses térré, és én nem szabadulok a viharból.:)



Megvárom, míg az edényben kezd el dermedni, és a hideg torta közepétől kanalazom/öntöm.

2012. júl. 22. 20:16
Mi annak a trükkje, hogy ha ráöntöm a tortazselét a joghurtos epertortára azt ne olvassza meg és ne keveredjenek össze és szép átlátszó legyen a tetején? Próbáltam már úgy is, hogy előtte a joghurtos masszát teljesen kihűtöttem. Ti, hogy csináljátok?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook