Mi a jobb egy rossz anyával, vagy anya nélkül? (beszélgetés)
Felfúvódás idegességtől, stressztől is lehet. Az én javaslatom; a visszérre kezdj szedni Detralexet.
És már holnap keress fel egy masszőrt, akihez hetente 1x eljársz. De eljársz!!
Ha az izmaid a masszírozástól , a lábad a Detralextől jobb lesz, akkor az idegeid is kisimulnak, felfúvódás csökken.
Aztán kezdhetsz otthoni testmozgást is, ha már jobban érzed magad.:))
Bejelentkezhetsz reumatológiára, gasztrora, és érsebészetre, de míg időpontot kapsz, ezeket tedd meg!:)))
talán azért, mert nincs rá szükséged
itt nagyon jó diagnoszták vannak !! :D
Pajzsmirigynél a kis eltérés is tud nagy gondokat okozni!
Mindenképp kezelni kell és a tüneteid alá is támasztják!
Mondjuk infulenza+hoseg siman halalos kombo lehet.... a kerdesekre meg csak bem valaszolsz.
Egyre inkabb azt erosited hogy a kornyezeted valszeg mar bem sajnal igy nashol probalkozol. Nem tudom tenylegesen mi van mert csak kidositeseket altalanossakokat ismetelgetsz itt.
Szoval: hogy jonnek ide a gyerekeid???
hát jó, belenyugodtam, hogy a korod titok...
De amiket itt leírtál, azok nem gyógyíthatatlan dolgok.
Orvoshoz menj kivizsgálásokra, ne táplálékkiegészítőkre költsd a pénzed (mint írtad).
Ha fiatal vagy, akkor meglátod, hogy még foglalkozni is fognak a betegségeiddel.
én 54 leszek mindjárt
Te?
mozgásszervi problémával menj reumára
Én meg már azt hittem, hogy komolyabb bajod van!:)
A mozgásszervi dolgok, állni, járni stb nálam is ugyanúgy fennállnak.
Írhatnám hosszú, tömött sorokban én is a nyavalyáimat, de nem teszem, mert nem tartom őket annak, nem is foglalkozom velük.
Szóval, mégis csak mentálisan vagy beteg.
En nost akkor nem ertem hogy jonnek ide a gyerekeid??? Ha nem is laknak veled akkor mist mi kozuk az egeszhez??? Azt szeretned hogy apoljanak intezzek a dolgaid hordjanak kivizsfalasokra stb??? Ezen egy forum mit segit???
A gyerekeid mit mondanak? Ok hisznek neked? Vagy nehezen dolgozod fel, hogy fenottek?
Nagyon zavarosan irsz, es iszonyatosan kodositesz... te haby eves vagy es a gyerekeid gany evesek? Van ferjed elettarsad akivel elsz, vagy szuleid meg? Esetleg barataid?
Betegsegrol us irtal teljesen altakanos tuneteket. Kb az infulenzatol a vegstadiumu rakig barmire igaz...
Eddig kb az jon le, hogy mindenki hibas es tetetete... de meg azt se tudja itt a forumozo kizosseg miert sajnaljon. Mert akarmi vab az latszik hogy nagyon nagyon szeretned masok sajnalatat.
Szoval hogy jobbek ide a gyerekeid???
köszönöm, kedves vagy nagyon...és sokan itt..nézettem vasat is, de van mikor 10, van mikor 20 az érték....nem értem...tudom, h van sok diéta, és ahányszor belekedek egybe, fogyok, mert azok azzal járnak...lásd. lagzi lajcsi regenorral fogyott, én meg a súlyom megtartásáért
az a baj, az orvosok nem
További ajánlott fórumok:
- Jóban rosszban szereplőinek felsorolása megkötések nélkül(főszereplők, mellékszreplők, epizód szereplők)
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Elsősorban nőket kérdezném: Rosszul esne nektek, ha a párotok elmenne nélkületek bulizni?
- Egykék!! Jó vagy rossz volt tesó nélkül a gyerekkorotok?
- Lehet, hogy valakinek nem jár a szerelem? Sokan vannak pár nélkül vagy rossz kapcsolatban?
- Megúsztad a kánikulát rosszullétek nélkül?