Mi a jobb egy rossz anyával, vagy anya nélkül? (beszélgetés)
köszönöm, és sajnálom, h ilyen problámáid voltak/vannak
szeretnék futkosni, csak már annak is örülök ha állni és menni tudok...
Figyelj Kedves! Channa után én is leírom...45 éves vagyok, 14 evesen elvesztettem anyámat, az alkoholista apámmal maradtunk volna a 9 éves öcsémmel, de apai nagyszüleink magukhoz vettek, és felneveltek.6 éves koromtól hallókészüléket viselek, csúfoltak eleget.Túléltem.Telt az idő, férjhez mentem, gyereket szültem, 25 évesen leszázalékoltak látótérszükületre, aminek vakság lesz a vége, rettegek tőle, de nem akarok meghalni! Annyira beszűkült a látóterem, hogy egyedül már nem szeretek menni sehova.
Nem szabad feladni, szerintem tedd, amit előttem írtak a többiek, és minden rendben lesz! Ne az önsajnálattal foglalkozz, hanem azzal, hogy rendbetedd az egészségedet, gondolom, szeretnél futkosni az unokáid után, játszani velük, vigyázni rájuk...nem egy beteg, hanem egészséges, vidám nagyira lesz szükségük, hmmm??? Rázd meg magad, és vedd kézbe a dolgokat...addig menjél, míg olyan orvosokat nem találsz, akik téyleg meg akarnak gyógyítani!!
Nem hagytad ki:D
Azt írtad, hogy a lába alá tegyen paplan és fáslizza a lábát:D
Ez ugyan az szinte!
Ezeket kihagytam, mármint az ágylábat, és a harisnyát.:)
Nekem enyhült a fájdalom, arra a gyógyszerre.
Hát, lábszépségversenyen nem indulok, de már az is jó, ha nem fáj.
Én is bejelentkeztem érsebészhez, de nem tudom, minek, ugyanis megmondta a dokim, hogy "ezt már" nem lehet elinjekciózni.
Masszírozás? Na, igen; itt a legolcsóbbak 3000.- egy óra. Ha SZTK alapon kifogna egy jó, lelkiismeretest, az a 25 perc alatt is tudna hatásos lenni.
Hát akkor?
Tessék összekapni magad!
Fiatal vagy még!
Sokan élünk ilyen problémákkal és legtöbben nem is gondolunk arra, hogy van valami bajunk. Neked sem ezzel kellene foglalkoznod!
Hidd el sokan rosszabb helyzetben vannak.
Megint írok egy példát: a férjem 32 évesen rákos lett. 2 műtét, majd kemoterápia és mégis szeret élni. Már sok.sok éve gyógyult:DDDD
Szerintem az ő betegsége súlyosabb, mint a mienk, nem?
És hány éves vagy?
Inkább az injekciózás nem szokott jó lenni mindenre, a műtét viszont igen...
Ez hülyeség!
Akarj élni és jól érezni magad!
Írok kicsit magamról: 48 éves vagyok, van 5 db porckorongsérvem 22 éves korom óta, 42 évesen kivették a pajzsmirigyemet, van visszerem is, bár nekem nem a kidagadó, lúdtalpam is van:DDD Állandóan karikásak a szemeim, sokszor fáj a vállam és alighanem kéztőalagút szindrómám van. És ennek ellenére teljes életet élek!
Az ágyam lábát megemeltem, naponta kerékpárral járok dolgozni és itthon is szoktam tornázni, a pajzsmirigyemre gyógyszert szedek, azóta jól vagyok, pedig én is sokat fogytam a műtét előtt (6 hét alatt 25 kg-ot), már indenki aggódott értem. A hangulatom ssem volt túl jó, mert állandóan feszült voltam. De én élni akarok még jó sokáig, mert tudom, hogy senki terhére nem vagyok. A gyerekem imád az összes hibámmal, nem érzi terhesnek az állandó szájjártatásomat:D A férjemet sem zavarja:D
És, hogy lásd nem csak a nők vannak ilyen helyzetben: a bátyám 49 éves köszvényes, a térdét már mindkettőt 2x megműtötték, múlt évben cukor beteg lett, idén csípőprotézist kapott 3 hete. És élni akar ezek ellenére. Senkinek nem teher, még a volt feleségének sem, nemhogy a gyerekeinek, meg nekem. A bátyám csjpőjét 3 hete műtötték, de már 2 hete mankü nélkül járkál:DDDD
Lehet nincs masszőrre pénze:(
De jókat írtál!
Én még a visszérre javaslom a harisnyát is. Nekem azt mondták, hogy 80 denest hordjak és lábtorna! Az ágy végét meg kell emelni és este zuhanyzásnál hideg-meleg vízes lábtusolás!
Nekem ezt ajánlotta a doki.
Az 5 sok! Ezt kezelni kell!!!
Ettől lehet sok bajod, sőt! Szerintem minden!
Az izmaidat is rendbe tudod hozni, ha naponta tornázol!
Először napi 10 perc, majd lehet emelni az adagot.
Persze ehhez az is kell, hogy akard! sétálhatsz is naponta fél órát, otthon kis nyújtózkodás, hasprés, lábemelgetés. Nehéz, de néhány nap múlva egyre könnyebb lesz! Esetleg kerékpározhatsz is. Az is klassz izmokat csinál!
A pajzsmirigyeddel meg menj el egy normális orvoshoz!
Azért csak próbáld ki!! Ő azt mondja, én, és az én dokim meg nem.:)
A legtöbb visszér gyógyszer recept nélküli, ez is.
És ha állsz, fáslizd be a lábad, ha fekszel, egy paplant négybe hajtva tegyél a lábszárad alá.
fél éve én is nadrágban járok utcán, és alatta be van fáslizva.
Masszőr! Detr.! Fásli! Addig is a gyomrodra No-spa,!
Figyelj, már; én 13-4 kilót fogytam, és fogalmunk sem volt, mitől lehet.
Mivel nekem is vannak mozgásszervi gondjaim, azok is felerősödtek, a fogyás miatt.
Nálam "egyszerű" helicobacter okozta. De megtükröztek, mert ilyen egyszerű dologra nem gondolt sem a doki, de még én sem.
Ehhez 1 beutaló, és egy fújás kell.:))
De egyelőre az tudna segíteni, amit először írtam!:)))
Jársz orvoshoz és nem foglalkoznak veled?
Hogy lehet az?
Nem értem.
Te döntesz.
Ha így akarod, akkor így is lesz.
De dönthetsz másképp is.
Próbáld meg a masszázst, kérlek...:)))
Nem a vitaminok kellenek.
A visszérre meg legjobb amit írtam, most a Pingbinben 60 szem 4300,még 2 hétig.
További ajánlott fórumok:
- Jóban rosszban szereplőinek felsorolása megkötések nélkül(főszereplők, mellékszreplők, epizód szereplők)
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Elsősorban nőket kérdezném: Rosszul esne nektek, ha a párotok elmenne nélkületek bulizni?
- Egykék!! Jó vagy rossz volt tesó nélkül a gyerekkorotok?
- Lehet, hogy valakinek nem jár a szerelem? Sokan vannak pár nélkül vagy rossz kapcsolatban?
- Megúsztad a kánikulát rosszullétek nélkül?