Mi a jobb egy rossz anyával, vagy anya nélkül? (beszélgetés)
Eddig SEMMI tenyleges infot nem irt... ezeket a kerdeseket megkapta. Csak kitert. Meg o iszonyat beteg.
Hat valami baja van az azwrt lehet. De valoszinubb hogy az nem fizikai..... egy biztos itt lubickol hogy foglalkoznak vele, ha nem trollkodik hanem tenyleg igy viselkedik a csaladjaval is en picit se csodalom hogy mar nem birjak.
Ennél sokkal, de sokkal nagyobb problémákkal sem százalékolnak le sok embert (van akit a semmiért is)
De olvass a Primer fibromyalgiáról, nem tartom kizártnak, hogy esetleg ilyen betegséged van. A visszeredet meg muszáj lenne kezeltetni.
Jobbulást!
Nem tudom,ezt a témát érdemes e ragozni,fokozni!?
Nem illik mások fölött pálcát törni,ki tudja ki
a következö!
nem ezért vagy rossz anya. ezért senki se lesz az. de ha még a gyerekeid tényleg gyerekek, akkor azért rossz anya lehetsz, hogy ne törődsz velük. és ahogy itt előadod magad, és szivod mások történeteit, kö9zben meg még a korod se árulod el... se betegséged (ha van egyáltalán)... valószíinű igen, rossz anya vagy. Vámpír.
no ezt akartad hallani? most jobb?
Igen, ez így van!
Ahogy írták, kapard össze magad, mert gyerekeidet nem hagyod így nyugton. Bizonyára ők is érzik, ami munkálkodik benned. Gondolod, nekik jó látni, hogy szenvedteted magad?!
Ha csak a betegséged lenne; sajnálnának, ahogy tudnának, segítenének. De így csak azt éred el, hogy megharagszanak; ki szeret látni egy szenvedő, nyavalygó anyát, főleg, ha az a "nem szeretek élni" napirenden van.
Picit próbálj az ő fejükkel gondolkozni.
Látnak téged boldognak? Vagy legalább az akarást látják? :)
Elnézést elöre,de nem tudom vissza tartani!
Mindenki elöbb-utóbb meghal de nem mindegy,hogy
hogyan!Nem tudom ki vagy és a korodat sem de nem is lényeges...,Te gondolsz a gyermekeidre mikor ide ülsz "fórumozni",hogy Ök mit gondolnak ?
Miért nem Öket kérdezed?...esetleg Velük tölteni a
"hátralévö" idöt!? Hagysz magad után emléket bennük vagy csak egyszerüen egyik napról a másikra nem leszel Nekik!?
Kapard össze a maradék energiát és ne idegenekre
fecséreld az idöd! Nem vagy rossz Anya de nagyon ...
Nem értem. Attól,hogy beteg vagy,miért lennél rossz anya?
Nekem is számtalan bajom van, attól még jó anyának tartom magam.
Ja, én még nem vagyok negyven, de volt már depresszióm; a térdeim egy időben annyira fájtak, hogy nem mertem nekivágni a négysávos útnak keresztben mert a nyugdíjasok kétszer leköröztek. Amúgy mióta haránt-boltozat emelő talpbetétet hordok, a térdeim elég rendesek velem. Kéztóalagút szindrómám szerintem nekem is van,mert időnként iszonyúan zsibbad a jobb kézfejem, de még mindig jobb, mit amilyen terhesen volt, akkor déli szinte fogni sem tudtam vele. Amúgy akartam második gyereket, de a pajzsmirigy és a vérnyomás gondok és a toxémia jobb belátásra térítettek, magyarul fostam egy újabb terhességtől, egyrészt el ne patkoljak tőle másrészt ép gyereket szerettem volna.
Egyébként túlsúlyom is van, nem is kicsi, a melleim meg akkorák, hogy nem tudok egy éjszakát végigaludni, mert fáj a hátam.
Ja, ha nem bringáznék, akkor nappal is fájna minimum a hátam, de úgy veszem észre, hogy a térdeimnek is jót tesz.
Viszont lelkiekben köszönöm, jól vagyok.
Eszemben sincs meghalni, olyan szép az élet. :))
Pedig azt gondoltam, hogy ha a szűrkehályognál van ilyen lehetőség, akkor hátha van más szembetegségnél is hasonló lehetőség. Már annyi mindent kitaláltak...
De biztos körbejártad már a témát, én meg csak ötletelek:D
Jaj, dehogy a lábad, nem arra gondoltam, hanem a hát-és nyak, vállizmokat!!
A lábadra még úgy vigyázhatsz, hogy váltózuhany: hideggel kezded, majd langyos, és hideggel fejezed be. Fürdőbe sem jó vele menni, napot kerülni. Ezért is jó a nadrág.De az érsebész ezeket csak elmondta, talán!
A "fáj mindenem", írtad, erre javasoltam a rendszeres, és nem túl hosszú masszázst.
Tényleg! Azt nem is írtam, hogy a 49 éves bátyámnak nagyotthalló készüléke is van, mert gyerekként sokszor volt fülgyulladása, majd 3 évesen megműtötték és azóta nem úgy hall, ahogy kellene.
Lehet butaságot írok!
nem rég volt két ismerősömnek is szűrkehályog műtétje és korrigálták a látásukat is. Az egyik már alig látott olyan rossz volt a szeme, most 2-es szemüveget kell majd beszereznie, a másiknak kellett szemüveget hordania, de amióta megműtötték nem kell neki:D Nálad egy ilyen lencsecserés megoldás nem segítene?
Á, tényleg. DD
Én is úgy szoktam, mert néha meg aládugom. Nekem néha kifejezetten kell, hogy valami ránehezedjen a lábszáramra, ezért nincs ágymegemelés.
Komolyan; van, hogy megkérem a fiúkat: üljön rá a lábamra. DDD
.
További ajánlott fórumok:
- Jóban rosszban szereplőinek felsorolása megkötések nélkül(főszereplők, mellékszreplők, epizód szereplők)
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Elsősorban nőket kérdezném: Rosszul esne nektek, ha a párotok elmenne nélkületek bulizni?
- Egykék!! Jó vagy rossz volt tesó nélkül a gyerekkorotok?
- Lehet, hogy valakinek nem jár a szerelem? Sokan vannak pár nélkül vagy rossz kapcsolatban?
- Megúsztad a kánikulát rosszullétek nélkül?