Mi a helyes a gyerekre nézve? (beszélgetés)
Ezt jól látod; nem gondolkozol helyesen.
semmi szégyenérzet,benned?
En hagynam jonni, ha anyagilag tamogat.
A gyereknek jo, ha ismeri az apjat.
Vagy ha anyagilag marha jol allsz, akkor elonyben vagy!
Neki is van hazassagon kivul szuletett gyereke, akivel hetvegen van egyutt.
Igy ertheto?
nyilván azért nem akarja elismerni, mert ezzel együtt kötelezettségek is járnak...és sokkal kényelmesebb, ha heti pár nap meglátogat, ezzel el tud hallgattani.
1.Vagy ismerje el és akkor láthatja ( nem fogja...)
2.Vagy hagyjon minket békén, és persze Én se akarok tőle semmit! ( idővel magától is borul az a bili...)
Persze nem biztos h helyesen gondolkodom
Írtál már ki egy fórumot, amiben nem említetted, hogy nős az apa. Csak azt, hogy elhagyott.
Ha nagyon akarja tartani vele a lapcsolatot, akkor bíróságra fog menni, ami lehetővé is teszi neki a láthatást.ha erre vagy kíváncsi.
És nem feltétlen derül ki otthon. Ha meg igen, a te gondod nem az, hanem a gyerek felnevelése.
Szerimtem Czeizel is hasonlo kapcsolatban van a hazassagon kivul szuletett gyerekevel! Mar evek ota!
Azt mondjuk nem ertem, h miert akarja annyira eltitkolni ..vagyis hogy gondolja, h nem fog elobb-utobb kideulni!
Az hogy ez jo-e Neked, neked kell tudnod!
Mivel a kapcsolatban benne voltal a megfoganas elott, es tudtad, h van felesege meg 2 gyereke, igy ez nem erhetett varatlanul.
Anyagilag tamogat?
Ti mit tennetek vajon mi a helyes a gyerekre nézve?
Mit tennetek?
Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulok hozzatok hogy 5 hónapos kismama vagyok, az "apa" elhagyott terhesség elején mert neki felesége van és 2 gyereke. Most újból meg keresett meg mindig nem vállalna fel, tehát se a nevére nem venne és a családja barátai se tudnak hogy neki gyereke van, ilyen hétvégi apuka lenne, fel járna hozzam ha megszulnek és stb. Mindezt a másik 2 gyerekere hivatkozva, mert mit szólnának ha ok megtudnák mekkora féreg. Az lenne a kérdésem haggyam majd hogy látogassa, tudjon róla híreket vagy kezdjek mindent tiszta lappal hátha lesz egy kedves szerető apuka? Hogyan hatna majd ez a gyerek életébe? Volt valaki hasonló helyzetben?
További ajánlott fórumok:
- Nem vágyom gyerekre.
- Apák kihívása: cheerios torony az alvó gyerekre
- Elítélik e azokat a nőket akik nem vágynak gyerekre?
- Szerintetek 500 Ft órabér két gyerekre sok vagy kevés?
- 3 gyerekre milyen kedvezmények járnak?(utazás, étkezés, tankönyv, adó)
- Mikor a felnőtt gyerekre marad a szülő felügyeletének felelőssége