Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mi a helyes a gyerekre nézve? fórum

Mi a helyes a gyerekre nézve? (beszélgetés)

1 2 3
11. fincsi5 (válaszként erre: 8. - Angelika250)
2015. ápr. 27. 18:57

Ezt jól látod; nem gondolkozol helyesen.

semmi szégyenérzet,benned?

10. tavasz007 (válaszként erre: 8. - Angelika250)
2015. ápr. 27. 18:56

En hagynam jonni, ha anyagilag tamogat.

A gyereknek jo, ha ismeri az apjat.

Vagy ha anyagilag marha jol allsz, akkor elonyben vagy!

9. tavasz007 (válaszként erre: 4. - Fincsi5)
2015. ápr. 27. 18:55

Neki is van hazassagon kivul szuletett gyereke, akivel hetvegen van egyutt.

Igy ertheto?

2015. ápr. 27. 18:54

nyilván azért nem akarja elismerni, mert ezzel együtt kötelezettségek is járnak...és sokkal kényelmesebb, ha heti pár nap meglátogat, ezzel el tud hallgattani.

1.Vagy ismerje el és akkor láthatja ( nem fogja...)

2.Vagy hagyjon minket békén, és persze Én se akarok tőle semmit! ( idővel magától is borul az a bili...)

Persze nem biztos h helyesen gondolkodom

7. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Angelika250)
2015. ápr. 27. 18:52

Írtál már ki egy fórumot, amiben nem említetted, hogy nős az apa. Csak azt, hogy elhagyott.

Ha nagyon akarja tartani vele a lapcsolatot, akkor bíróságra fog menni, ami lehetővé is teszi neki a láthatást.ha erre vagy kíváncsi.

És nem feltétlen derül ki otthon. Ha meg igen, a te gondod nem az, hanem a gyerek felnevelése.

6. 8122eadc5b (válaszként erre: 1. - Angelika250)
2015. ápr. 27. 18:49
Engedném/hagynám/ örülnék (ha), látogassa, attól Te még találhatsz magad mellé egy társat, aki elfogad a gyerekeddel együtt.
5. kriszta773 (válaszként erre: 1. - Angelika250)
2015. ápr. 27. 18:48
csak a terhesség elején tudtad meg, hogy nős? a gyerekedre gondolva azért hagynám a helyedben, hogy mint apa jelen legyen, de otthon el kellene mondania. a legtöbb ilyen szerintem úgyis kiderül
4. fincsi5 (válaszként erre: 3. - Tavasz007)
2015. ápr. 27. 18:48
Most hogy jön ide Czeizel?
3. tavasz007 (válaszként erre: 1. - Angelika250)
2015. ápr. 27. 18:43

Szerimtem Czeizel is hasonlo kapcsolatban van a hazassagon kivul szuletett gyerekevel! Mar evek ota!

Azt mondjuk nem ertem, h miert akarja annyira eltitkolni ..vagyis hogy gondolja, h nem fog elobb-utobb kideulni!

Az hogy ez jo-e Neked, neked kell tudnod!

Mivel a kapcsolatban benne voltal a megfoganas elott, es tudtad, h van felesege meg 2 gyereke, igy ez nem erhetett varatlanul.

Anyagilag tamogat?

2. b00d33e65c (válaszként erre: 1. - Angelika250)
2015. ápr. 27. 18:37
Ez olyan megalázó szerintem.Én nem engedném!Ha nem vállalja fel menjen a francba és ne érdekelje a gyerek.
2015. ápr. 27. 18:35

Ti mit tennetek vajon mi a helyes a gyerekre nézve?

Mit tennetek?

Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulok hozzatok hogy 5 hónapos kismama vagyok, az "apa" elhagyott terhesség elején mert neki felesége van és 2 gyereke. Most újból meg keresett meg mindig nem vállalna fel, tehát se a nevére nem venne és a családja barátai se tudnak hogy neki gyereke van, ilyen hétvégi apuka lenne, fel járna hozzam ha megszulnek és stb. Mindezt a másik 2 gyerekere hivatkozva, mert mit szólnának ha ok megtudnák mekkora féreg. Az lenne a kérdésem haggyam majd hogy látogassa, tudjon róla híreket vagy kezdjek mindent tiszta lappal hátha lesz egy kedves szerető apuka? Hogyan hatna majd ez a gyerek életébe? Volt valaki hasonló helyzetben?

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook