Mért nem kéne a vezetékes vizet orálisan fogyasztanod? (beszélgetés)
Análisan mégsem szeretném magamhoz venni, kényelmetlen lenne.
A másik csatornán meg azt sugározzák, hogy a palackosban a műanygból beleoldódik mindenféle káros anyag (mely elmèletet szintén nem kívánom feltétel nélkül magamévá tenni)
vízből fagyasztott jégkocka"
NEm egészen. Mert a jégkockában ott vannak az ásványi anyagok, mig a vizgőz kondenzációjában már nem
És egy másik link Piri nénének
állítólag -bár nem tudom tudományosan alátámasztott-e- szóval állítólag napi 2-3 deci deszt vizet szabad, ill kell inni, mert az szimpla H2O és valamilyen oknál fogva magához "szívja" a szervezetben található ilyen-olyan káros cuccokat és azzal együtt ürül ki.
Hát nem sikerült valami tudományosra a leírásom :DDD
Nem
Lónyálat/a 80Ft-os üditő/ és sört, teát
Ha melózok és van slagrol viz, az jólesik, de otthon pohárbol nem
csapvizet iszok, amikor tisztítják a rendszert, akkor tényleg klór -vagy valamilyen ízű, de utána pár napra olyan finom lágy
Az ásványvizek tele vannak tisztítószerekkel és tartósítószerekkel; anyuék egyik ismerősének van palackozója, na az egy komplett kémiai vegylabor
Én az iskolában tanultam, hogy mi a szerepe a vízben oldott ásványi anyagoknak, nem egy olyan oldalon nyeltem be mindent az áldás jelképével párhuzamba volt "vízgőzből nyert desztillált vízről", ahol egy fölösleges kacatot akartak rám sózni, és még a marketingjük is olyan tré, hogy az oldaluk navigálhatatlan.
"vízgőzből nyert desztillált víz" ezzel azt hiszem mindent el is mondtak magukről és a tudományosságukról. Mivel a desztilálás lényege, hogy a folyadékból gőzt képzünk és utána visszahűtve újfól folyadékká alakítjuk, ezért ez kb. olyan, mintha azt mondanánk, hogy vízből fagyasztott jégkocka :D
Nem akarok okos lenni,de en nagy ugyesen csapvizet itattam a kicsikkel mikor kb 16 honaposak voltak,es lettek olyan betegek,azt hittem valami nagy baj lesz:(A kiutastol kezdve hanyas hasmenes minden volt:(A dokik tanacstalanok voltak a gyerkocok felulni sem tudtak,annyira erotlenek,lazasak..a szememet kisirtam,azt hittem elvesztem oket.
Aztan a 789 doki kozul az egyinek eszebe jutott megkerdezni adok nekik csapvizet?Mindtam hogy igen..Attol a pillanattol kezdve CSAK forralt vizet ittak,es kb 2-3 nap mulva jol voltak.
Azota sem adok nekik csapvizet,mi sem isszuk..Csak asvanyvizet..
Csak csapvizet iszok :))
mert jó ízű! Max ha nagyon klóros,akkor veszek ásványvizet :)
Dehogy kerül bele!
Tisztitják és úgy kerűl a folyóba
Max. a korai űrhajózásban szűrték vissza a vizeletet
Ásványvíz?
Hiszel a mesékben? Belehugyoznak a lefolyó csapadékvizbe :)
ez itten 1 okosságos az alábbi hozszolhoz csatolnám is:
"1 hidrogén és 2 oxigénmolekula.. de a víz nem egy különálló kémiai anyag .. a desztillált víz a h2o. aza 1H 2O .. a sima vízber van vagy 25 fajta só és sokmás..."
Azért fog pórul járni mert elolvas minden baromságot az interneten
Piri néni!
Miért is szomjas az ember és mi történik amikor iszik? Mit pótol a normális vizzel?
További ajánlott fórumok:
- "Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere
- 14-18 éves fiatalok drogot, alkoholt fogyasztanak, sőt cigiznek is!
- Kinek hogy alakult az idei áram fogyasztása?
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- Tudjátok hol lehet beszerezni fogyasztásra alkalmas desz.vízet a patikán kívül, mert ott 2l=600Ft, tudtok jobbat?
- Hogyan vegyem rá magam, hogy naponta 5-ször étkezzek, és el tudjak fogyasztani 2 liter vizet?