Mennyire zavarja a fiúkat, ha egy lány szőrös... (beszélgetés)
Nagyon tetszik.... :)
Nem is tudom, mikor derültem ilyen jót:))))
Na és érzed az ellentmondást, mikor a nő hariban megy az utcára, hogy ne mutogassa magát csupaszon :DDD, de azért mégiscsak a hariban mutatkozik meg igazán??:DD
Ezt a női raffinériát!! Odavagyok!!! :DDD
Most olvasom... a hari...(Na, ettől a szótól is frászt lehet kapni-... ne "hari", amiért szóvá teszem:)
Úgy mondtad el a véleményedet, mint egy begyepesdett apóka, akit életében először elvisznek a városba bámészkodni és aki addig nem látott még csinos nőt soha, akin nadrág, mi több, farmer lett volna:)
Furcsa a véleményed...lehet van, aki igazat ad ebben.... de én nem, sőt szerintem a többség nem:)
Azért én hallottam olyat is, hogy az éppen kinövő - borostás az őrjítően szexi!;)
:DD
Engem sokkal jobban zavar mint pl. a farmer.
Sőt ha a lába szőrös, egyenesen követelem az említett ruhadarabot.
Ez a holmi ápol, eltakar és összetart.
Ellentétben a tanult ffi. társunk által gyanúsan imádott szoknya-harisnya kombinációval.
Vannak egészséges ízlésvilágú férfiak, nyugi...akiket nem korlátoz semmiben, ha a nő farmert visel.
Ki tudja mi váltja ki ezt...
Talán egyszer olyan "jófenekű" farmeros után fordult, aki nem nő volt, hanem pasi. Így érthető a Jeans fóbia! :)
Még jó, hogy van más is..
Különben el lennénk veszve ;-)
Nekem is van szűk farmerom,általában minden második férfi forog utánam benne...titusztitusz biztos botránkozna rajtam:D
Nem baj valahogy túléljük:))A többi hím kárpótol:P
További ajánlott fórumok:
- Miért zavarja a pasikat az, ha a feleség esetleg a napi robot után éjfélig a gép előtt ül, és netezik?
- A gyereket zavarja, ha más a neve?
- Mivel zavarjam el a macskákat?
- Nagyon kiábrándító a szőrös alkar egy fiatal lányon?
- 12 éves lányomat nagyon zavarja, hogy szőrös a lába. Mivel lehetne szíőrteleníteni amitől nem erősödik?
- Japánt hazánkban HÁNYAN kedvelhetik? Ilyen helyszín létesítése vonzana lányokat/nőket és fiúkat/férfiakat? Lennének látogatók?