Mennyire zavarja a fiúkat, ha egy lány szőrös... (beszélgetés)
Csak akartam szólni hogy melegítőnaciban vágtam a fát..ja szőr nélkül..)D
Szoknya nem volt a közelben sem..D
Waahhhh, a szooooor oleg gaz, a pasi lehet csita, de azzze egy no nem maaaar?
Plane, ha plusz extrem bojtok vannak (ismerek olyat,akinek a nagy labujjan pom-pom csucsul, brrrr....)
:D
Csak tudnám, hogy "Mennyire .....? " :D
Mert akkor spórolok a borotván is!:D
Az ...:((
De nem kell legalább izgulnom, hogy szanaszét dobált harisnyákat találok itthon, ha váratlanul betoppanok:DDDD
:)))))
.... na és a szőr???? Zavarja a fiúkat vagy nem???? MONNYA már meg valaki!!!!!!:)))))
Dede!!
Az összes többi csak külsőség!:DD
A SZŐR a lényeg!:D
Mondjuk, azt őszintén bevallhatom, hogy az én párom szeme is jobban csillog, ha éppen harisnyában - szoknyában vagyok:)
De még inkább, ha anélkül!:DDDD
És hogy nem koslat más nők után, és nem villog a tekintete az utcán, mint a motolla, ha jó nőt lát, és nem kell nekem azt szóvá tennem neki, az biztos:)
Még akkor sem, ha éppen farmerben vagyok .... :DDDD
Térdnadrág? Farmer? Harisnya? Mi vaaaan?
Nem a szőrösségről volt szó egész nap? :DDDDDD
A térdnadrágról már ne is beszéljünk!!
Fúújjj!!:DDD
És ez neked mennyire releváns?
Ha nem érdekel, ne is akadj kin rajta. Ő ilyen. Nem védem, csak igyekszem megérteni-nem tudom
Szerinte aki farmert vesz fel az nem nő.
Csak az a nő akin harisnya van...még szex közben is...volt valami ilyen hozzászólása is.
Én elfogadom ha neki azok a nők jönnek be akik éjjel-nappal harisnyában vannak...harisnya fétise van , na bumm...de ne minősítse már le így a másik oldalt...
melyik, márhogy a farmeros nő nem nő?
vagy hogy abban is az, ha nő?
:DDDD
Na, ettől én is kéééész lettem!!:DDD
További ajánlott fórumok:
- Miért zavarja a pasikat az, ha a feleség esetleg a napi robot után éjfélig a gép előtt ül, és netezik?
- A gyereket zavarja, ha más a neve?
- Mivel zavarjam el a macskákat?
- Nagyon kiábrándító a szőrös alkar egy fiatal lányon?
- 12 éves lányomat nagyon zavarja, hogy szőrös a lába. Mivel lehetne szíőrteleníteni amitől nem erősödik?
- Japánt hazánkban HÁNYAN kedvelhetik? Ilyen helyszín létesítése vonzana lányokat/nőket és fiúkat/férfiakat? Lennének látogatók?