Mennyire zavarja a fiúkat, ha egy lány szőrös... (beszélgetés)
A farmereket borotváljuk... tudod, ne lengjen a szakálluk, mikor ülnek a traktoron:)))
Na, én kész vagyok...nekem sanyi:(((
Nagyonnagyon!!:))
Legalább annyira, mint Te!:))
Tudnom kellene már végre, hogy most akkor borotváljak, vagy ne!!:DDD
:DDD
Asszem, ezzel a kérdéssel a fejemben fogok elaludni ... :DDD
"Mennyire zavarja a fiúkat, ha egy lány szőrös ..."
:D
Ühümm .... :)
(Vagy esetleg palimadár:DD)
Minden szó kincs!:D
(Asszem, nem volt probléma a szőr, de lehet, hogy rosszul emlékszem:D)
Jó!:)))
Jut eszembe, volt régebben egy fórum a harisról .... :))
Ott találkoztam először ezzel a szóval, és azóta sem ...:D
Hmm .. :)
Harisnyafétise van, el kell fogadni.
Ilyen is van:D
Szörnyű, ha bárki is ez alapján érzi magát kevésbé vonzó nőnek, mint amennyire az ... :)))
Te nagyon egyszerű vagy,már ne haragudj! Vannak nagyon szexis, ízléses csinos farmer nadrágok és vannak olcsó ízléstelenek is.Egy szűk farmer, magassarkúval és egy csinos felsővel nagyon csinos tud lenni.Illetve ha valaki néha felvesz farmet,az nem egyelő avval, hogy mindig azt hord,és ebből ilyen messze menő következtetéseket levonni amit te teszel,hát tudod az a színvonal és nem a farmer.
Én olyan helyen dolgozom,ahol mindenkinek ki kell öltözni, a férfiak öltönyben.De hétköznap van hogy laázbbra veszem.Nos ha te munkaidőben látsz azt gondolod,milyen igényes,ha egy szombat délelőtt akkor meg azt alacsony színvonlú nő.A te ítéleteid elég felületesek.
További ajánlott fórumok:
- Miért zavarja a pasikat az, ha a feleség esetleg a napi robot után éjfélig a gép előtt ül, és netezik?
- A gyereket zavarja, ha más a neve?
- Mivel zavarjam el a macskákat?
- Nagyon kiábrándító a szőrös alkar egy fiatal lányon?
- 12 éves lányomat nagyon zavarja, hogy szőrös a lába. Mivel lehetne szíőrteleníteni amitől nem erősödik?
- Japánt hazánkban HÁNYAN kedvelhetik? Ilyen helyszín létesítése vonzana lányokat/nőket és fiúkat/férfiakat? Lennének látogatók?