Mennyi volt a babád apgar értéke? (beszélgetés)
fiamé: 9/10
lányomé 9,9/10
Kisfiamé 9/10
Kislányomé 10/10
Bence 9/10
Csaba 10/10
Viktor 2/6/7
a nagyfiam 9/10 10/10
a kicsi 4/8
Sziasztok!
Hol látjátok a másodikat?
A lányom záróján csak annyi van,hogy 6/8
csak nem látom...
köszi
Kiderült végre: 8/1 = az 1. percben 8, 9/5 = az 5. percben 9 volt az Apgar-ja a kislányomnak.
Azóta pedig megszületett a kisfiam pont ugyanilyen értékekkel.
No megint utána néztem az a lényeg ,azért van két érték mint pl. Vikó 26 nál is mert az első a 9/10 az azt jelenti hogy az első 5 percnél a maximális 10-ból 9 lett az értéke ezt a 14.hozzászólásnál van kifejtve miből tevődik össze az a 10 mindenre légzés ,bőrszín,reflexek.....stb.néznek ezek egyenként 2 pontonként értékelik így jönne ki jó esetbe a max.10. Amit 5 perc múlva mérnek az már általába sokkal jobb érték........ez Vikó 26 esetébe 10/10 tehát makk egészségesvolt a babája :0)))))
Remélem nem komplikáltam túl :0)
Szia! Neked elmagyarázták miért van két apgar-otok? Mert elvileg a 9 a megszületés pillanatában mért, a / utáni 10 az 5 perces eredmény. Akkor mi az a 10/10?
Azért kérdezem mert az én lányomnak is dupla értéket írtak és nem tudom mit jelenthet.
További ajánlott fórumok:
- Vaterán mennyi negatív értékelést "kell" begyűjteni ahhoz, hogy valakit töröljenek? Létezik ilyen egyáltalán?
- Aki betegen elutazott valahova, az mennyit vett le az élvezeti értékéből?
- Jogilag mennyire tiszta a a vaterán vagy a teszveszen értékesíteni?
- Gyertyánfa mázsája mennyi? Mekkora az égési értéke?
- Álláshirdetés. Mennyire esélyes, hogy értékesítés?
- Örökölt ingatlan értékesítése után kell-e adót fizetni, ha a pénzt új építésére fordítjuk? Ha igen mennyit?