Mennyi virágod van a lakásban? (beszélgetés)
Kipurcantak :S Pedig mindent megtettem ertuk. Csak szajon at nem lelegeztettem oket :))
Befejeztem a torperozsakkal. >:
Nincs:((
De szeretnék.
nagyon szeretem a virágokat, csak egy ideje a férjemnek kicsit lerekedt a hangja, és nekem is vannak allergikus tüneteim így elajándékoztuk az utolsó gyönyörű virágunkat is :(
Pedig nagyon széppé, otthonossá tesz egy lakást egy pár növény
a mi szobánkban csak egy kis növényke van, a neve: pompás kutyatej. nagyon szép növény :-) apró piros virágai vannak, szúrós töve.
anyósomék szobájában több is van, ott elférnek, mert nagyobb a hely, főleg futónövények vannak.
Kb egy hónapja vettem egy szép nagy Crotont, a napokban vettem észre, hogy két levele elkezdett sárgulni :( Nem tudom mi baja lehet, de nem szeretném ha elpusztulna :((
Képeket tettem róla az adatlapomra. Mit gondoltok, mi baja lehet?
Szia!
Az ólomvirágot minden ősszel mielőtt behozom visszavágom.Jó rövidre mert tavaszig még hosszú ágakat növeszt. Az új hajtásokon hozza a virágait,
a következő évben.
Szerintem még most is visszavághatod.A vizet szereti,bent is ugyanúgy locsolom mint kint.(esővízzel).A helye az ablak előtt van.
További ajánlott fórumok:
- Kutya-Macska a lakásban! Igen vagy nem? Ki mennyire bír-, vagy nem bír együtt élni az állatokkal?
- Albérletben lakunk (32 m2), a tulaj szerint sok a rezsi. Megírnátok, hogy nálatok mekkora lakásban, hány fővel, mennyi a fogyasztásotok?
- Mennyi időt szánsz hetente takarításra mekkora lakásban?
- Jelenleg mennyi fok van kint nálatok, és mennyi fok fok van a lakásban?
- Ti mennyi idős gyereket hagynátok egyedül a lakásban 5-10 percre?
- Panellakásban mennyibe kerül kb. a "kötelező" rezsi havonta? (vidék)