Mennyi idő kb. amíg a napon kiszőkül a szőr? (tudásbázis)
És te mit csinálsz vele?Mert én kb. megőrülök tőle,tiszta ciki!
Én krémezem...Múlt nyáron találtam egyet,ami jól megritkította,kb.1 hónapja talált csak magára annyira!(Na,nesze nekem,mi?)Most mehetek megkeresni,hátha megtalálom,melyik is volt az...
:) Erre szoktam azt mondani: "menj oda és nézd meg,hogy tényleg-e!"
Ahol: elvonatkoztatott=elvont...:P :DDD
Igaz,nem lett definiálva a "kiszőkülés",ért rajta mindenki,ami tetszik.
Aranyló tincsek azért mégsem szöszi...
Bezzeg a lábszőröm az nem szőkül...
A karomon mindig szöszi.
A hajam szöszi,nyáron "világít",de a lábam az fekete...Most mondjam?Fekete hajjal születtem.
Bezzeg én a lábammal másnaponta szenvedhetek,mert még gyorsan is nő a hülye!
Én barna, konkrétan sötét barna vagyok DE nyáron eszelősen kiszőkíti a nap a hajamat. Igazi világos , aranyló tincsek lesznek benne. És a karomon is egészen kivilágosodik a szőr, nem is kell gyantáztatni a karomat nyáron.
Hát tudod ez az elvonatkoztatott geometria. Az egyenesek a végtelenben találkoznak!!!
Hm...lássuk csak...Mikor is találkoznak a párhuzamos vonalak...Ejj,most nem ugrik be...
A szőkék szoktak továbbszőkülni,de más színtől ezt várni...Hát...Végülis várhatod...
További ajánlott fórumok:
- Valaki tudja, hogy van-e olyan ápoló szolgálat, ami akár naponta többször is kijön ellátni beteget?
- L-Carnitine: Ti csak edzés előtt veszitek be vagy naponta többször is?Tapasztalat?
- Milyen vizuális élmény az, amit akár percekig vagy naponta többször szívesen néznél?
- Rokonom lába eltört, gipszbe tették, és amíg így van, naponta vérhigítót kell beadnia magának. Miért?
- Elmúlott 2 éves pelusos gyereket érdemes naponta vagy akár naponta többször is bilire, wc-re ültetni hátha átszokik, vagy nem? Szerinted?
- Hogyan vegyem rá magam, hogy naponta 5-ször étkezzek, és el tudjak fogyasztani 2 liter vizet?