Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mennyi ideig normalis, ha egy 6 hetes csecsemonek nincs szeklete? fórum

Mennyi ideig normalis, ha egy 6 hetes csecsemonek nincs szeklete? (tudásbázis)

2009. máj. 24. 19:15
Megkerdeztem a dokit.Ha a baba kizarolag anyatejet kap, igeny szerint, szepen hizik, pisil eleget es nincs fajdalma, egeszen a 14-dik napig normalis.
2009. máj. 23. 23:29
Én is így tudom, hogy anyatejeseknél napi vagy minden szopizás után van. Nekem tápos volt a kisfiam és azt mondta a dokink ha nem jön magától akkor kétnaponta ki kell csalogatni tornáztatással vagy lázmérővel.
2009. máj. 23. 22:49
Én meg pont úgy tudtam, hogy az anyatejes babéknál mindennapos a széklet, sőt akár minden szopizás után is van, de az sem kóros.Ha lázmérővel sem jön össze, akkor azért menj dokihoz.Inkább legyen felesleges út,mint esetleg valami baj jele a széklet elmaradása.
2009. máj. 23. 22:44

Egy ekkora picinél vigyázzni kell, mert fontos a széklet, akár szopizik, akár tápszert kap.

A hőmérős ötlet, kissé lentebb, nagyon jó, nálunk mindig bevált és ha fontos egy felnőttnél is a napi, akkor egy gyereknél még jobban.

2009. máj. 23. 21:41
Én is úgy tudom, h anyatejes babánál akár egy hét is eltelhet széklet nélkül. Tápszeresnél gondolom más a helyzet...
2009. máj. 23. 16:12

Sziasztok!

Az én gyerköcömnek a 10 nap volt a rekord, hogy nem volt széklete csecsemőkorában. Nekem azt mondták amig csak anyatejet szopik nem probléma, hogy mikor van széklete. Igaz az a normális, ha minden nap van akinél minden szopás után. Ez nálunk hetente egyszer fordult elő. Na de akkor a háta közepéig tiszta kaki volt.

2009. máj. 23. 14:00
2 nap nem probléma!ha a harmadik nap sincs semmi akkor fordulj orvoshoz!!!!
2009. máj. 23. 13:24
Azt mondják 2 nap még nem vészes de ez attól is függ, hogy anyatejes vagy tápszeres a pici. Ha már fáj neki és szenved akkor esetleg próbáld lázmérővel de ha jó a közérzete akkor semmi baj! :)
2009. máj. 23. 08:49

Elvileg naponta kellene, hogy legyen.

1-2 nap nem hiszem, hogy gond lenne.

Mióta nincs neki?

2009. máj. 23. 06:43
Mennyi ideig normalis, ha egy 6 hetes csecsemonek nincs szeklete?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook