Mennyi az ideális korkülönbség egy párkapcsolatban? (tudásbázis)
Elfelejteni nem tudom hiszen majd minden hétvégén látom beszélünk.És vannak jelei mikor úgy érzem talán,de vannak rosszuabbnapok is nahát abba bele halok!Ha minden hétvégén látom h felejtsem el?
1. A nálad 14 évvel idősebb "srác" 29 éves, mondhatni férfi.
2. Hogy tetszel-e neki azt nem te döntöd el, hanem Ő.
3. A korkülömbség tényleg sok, hiszen még gyerek vagy.
szijasztok!
Nekem tetszik egy srác aki 14évvel idősebb nálam nem tudom eldönteni h tetszem neki vagy nem visszont néha úgy érzem hogy nem is lehetne közöttünk semmi mert 14év azért csak sok:S!Hogy tudnák arra rájönni h valójában mit is akar?minden hétvégén találkozunk felhív v sms-t ír.
az, hogy ha szereted, akkor semmi sem számít:-)
Nagyon szívesen :)Remélem hasznos lehet amit írtam .
Ideális...?
A párom 14 évvel fiatalabb mint én, sok-sok éve együtt vagyunk.
Nekem ez ideális, mint ahogy mindenkinek az az ideális, akivel éppen együtt van. :)
Köszönöm a bátorításodat.
2-3 év a férfi javára,mert a férfiak ennyivel éretlenebbek a koruknál.legalábbis általában,de ez nem mindenkire igaz...
A kor különbség nem zavarhatja meg a szerelmet.Azt hiszem ezt mindketten elfogadjátok akkor nem lehet gond.Én a korombeliekkel nem tudok jól kijönni ,nekem is fiatalabb a párom .Minden akadályt leküzdünk ,pedig a szülök ellenzik a dolgokat.De hát a szerelem erős és mi is .Sok sikert nektek :)
Én egy 15 éves lányba vaygok szerelmes, 21 vagyok. Mi a véleményetek erről?
Kedves zsanky! Nem éppen naivság és szerelem kérdése. 15 éves voltam amikor összejöttem akkori barátommal aki 20 éves volt és pár hónapon bellül felnőttem hozzá. Elötte nem voltam hajlandó semmit se csinálni és a fiu miatt elkezdtem rendet tartani otthon. Elötte csak az volt számomra, hogy buli, haverok..stb. A párom miatt olyan áldozatokat hoztam ami arra szolgált, hogy megkomolyodjak és érettebben tudjak gondolkodni. Már több mint 1 éve együtt vagyunk és ngyon szeretjük egymást. Maximálisan ki tudom (tudtam) elégiteni az igényeit, mint szexuális és más téren is. Lehet, hogy csalódás éri majd "segits."-t, de minden képpen tanul belölle. és a fiatalabb fiuk mind "bolondok".:)
Az én párom 33 én 20. 5 éve vagyunk együtt,és van egy 4 hós babánk.Sose jöttem ki a velem egyidősekkel.Túl "bolondok" voltak nekem. :)
Egyetértek szuzy48-al.Igaza van.
Általában ez nem sok, de a te esetedben a 20 éves srácnak már lehetnek(vannak) olyan igényei,amit szerintem még 15 évesen nem kellene megtenned.
De remélem nem vagy annyira naív vagy szerelmes.
én 15 vagyok a barátom 20. szerintetek ez sok? :s
segitsetek :)
Ideális? Ki dönti el és mi alapján?
Én úgy gondolom, ezzel csak az foglalkozik, aki presztizs kérdésnek tekinti.
Ideális bármilyen különbség, ha az a partnereket nem zavarja, és főleg, ha szeretik egymást!:)
A párom 14 évvel FIATALABB nálam:), és nem egy-két éve vagyunk együtt. (én 48 vagyok:))))))
Nálam 7 évvel idősebb a barátom, már 4 éve együtt vagyunk. Ez teljesen emberfüggő, mert én pl.sose tudtam elképzelni, hogy velem egyidős vagy akár fiatalabb fiúval járjak.
a parom is nalam fiatalabb, jo par evvel, es 7 eve elunk egyutt, ilyen es olyan problemmakkal,de egyik sem a korkulombseg miatt van, hanem olyan problemak, amely barmely hazassagban, v parkapcsolatban adodnak, ill. az elet amit elenk rak,es azokat meg kell oldani, de semmi koze a korkulombseghez.
Szerintem nincs ideális korkülönbség, ha az ember jól érzi magát a párjával.
sziasztok!Férjem 9 hónappal idősebb csak tőlem,nagyon jól megvagyunk 6.éve. Nagyszüleim között 12év volt, de nagyapa sajna már 12éve meghalt. Ez a rossz a nagy korkülömbségnél, ha valaki a végén hosszú időre egyedül marad.
Én 21 vagyok,pàrom 29.
8 év korkülönbség.
Szerintem ez jo igy.
Amugy is mindig tölem idösebbeket néztem meg maga^mnak.
Soha nem volt velem egyidös,vagy fiatalabb baràtom
A párom és köztem is 14 év van, már egy éve együtt vagyunk, úgyhogy nem a korkülönbségen múlik a dolog. :-)
14 év sok? Lehet belőlle kapcsolatod???
Nálunk fél évnyi korkülönbség van párom javára, és kilenc éve együtt vagyunk ;)
A legjobb szerintem amikor hasonlo koruak , ugyanaz a korosztaly !
0-30 év mindegy csak szerelem legyen!!!!!!!!
Párra válogatja, mindenkiél más.
hÁT AZ ÉN VÉLEMÉNYEM AZ,HOGY NINCS IDEÁLIS!!
nálunk 9 év a korkülönbség, a férjem javára és szerintem ez így tökéletes, de embere válogatja.
További ajánlott fórumok: