Melyik szakma szerinted a legjobb és miért? (beszélgetés)
Pont ugyanezt gondolom. Férfiként bútorasztalos lennék.
De nő vagyok, közgáz főiskolát végeztem és majdnem a jogot is (abszolutóriumig). Utálom, amit csinálok.
Viszont amióta gyerekem van, irigyeltem a bölcsis néniket, óvónéniket és tanítókat is. A tanítók többet keresnek nálam és egy jó suliban azért tudnak jópofa dolgokat csinálni a gyerekekkel. Nekünk szerencsénk van mindkét osztályfőnökkel.
3D grafikus. Azt hiszem ők tervezik a vizuális részleteket a videójátékokhoz.
Férjem 3D modellező, az sem rossz. Mindig mondom neki én simsben építek ilyeneket :D 🤭
Remélem elolvasod! reakciót várok...........Na, akkor: pedagógus, villamosvezető, politikus, suszter...1001 szakma van, az élet megmutatja majd mi passzol Neked!
Magamról, ha érdekel: kereskedelmi szakközépiskolában érettségiztem 1972-ben. 1973-ban gyors- és gépirást tanultam. 1983.ban középfokú Munkaügyi tanf. vizsgát tettem. 1999. Mérlegképes könyvelői felsőfokú szakvizsgám lett. Még mindig dolgozom, immár nyugdíj után 14.évben.
Hazugság
1. hiheto
2. Ne gabalyogj bele
3. Hihető.
Van szakmám. Logisztikát tanultam főleg, de nem dolgoztam benne soha. Jelenleg teljesen más vonalon mozgok egy irodában családi segítséggel, de nem szeretem. Ha bármi lehetnék, szobrász lennék.
A "kamu" egy hazug állítás. 😠 Én meg csak kérdeztem, nem állítok semmit. Mert beszélgetni szeretek, mások elméletét olvasni, mások látószögeit megnézni, belehelyezkedni és onnan is megkukkolni a világot. Ha megengeded, továbbra is így létezek tovább. Nem tudom, neked mi problémád lehet, de rajtad kívül mindenki tudott értelmesen válaszolni egy talán értelmes kérdésre. Kicsit te is nézd meg a világot máshonnan, mondjuk lentebbről, mint ahol most ülsz.
Óvodásként óvónő szerettem volna lenni. Később pilóta,utasszállító repülőgépen.
Középiskolában már ötletem sem volt, inkább kizárásos alapon választottam.
A szüleim és barátnőim próbáltak befolyásolni, szerencsére nem sikerült nekik.
Végül, amit választottam az nagyon bejött. Szerettem a munkámat.
Ma, nyugdíjasként viszont hiányérzetem van, hogy nem alkottam semmit, ami tárgyi és maradandó.
Ha tehetném kertépítő, vagy az építőipar valamelyik ágazatát próbálnám ki.
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Szerinted melyik a legjobb fogkrém?
- Szerinted melyik a legjobb kábelszolgáltató, ami országosan elérhető?
- Szerinted melyik fritőz a legjobb? Milyet vegyek?
- Melyik az 5 legjobb torna dvd szerinted?
- Békéscsabai bölcsődék, óvodák - szerinted melyik a legjobb?