Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Melyik lehetett ez a tusfürdő? fórum

Melyik lehetett ez a tusfürdő? (tudásbázis)

7. globus (válaszként erre: 1. - Kata89)
tegnapelőtt 08:08
Ha megmondtad volna, hogy melyik az a dm-es, jobban tudnánk segíteni...
6. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - ~ Luna ~)
tegnapelőtt 00:29

Szerintem ez régebbi kiadású, mint amit keresünk. És nem a bezses a flakon.

Ami nekem beugrig, azon kagyló futottak körbe, az elején volt valami vizet dontogeto nőci, de görög, és nem római hatást akart kelteni.

En a nagy homályban arra tippelek. Egy barátnőm anyukájának volt ilyen tusfurdoje, ami szentséges volt, csak megszagolni szoktuk.

Melyik DM-es hozta fel ezt? Az egyik tesómnak megvan mit vesz nekem karácsonyra :d

5. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Kata89)
nov. 16. 23:48

Szia!

Ez is hasonlít a leírásodra:

Tesori d'Oriente - Fior di Loto tusfürdő

[link]

nov. 16. 22:57

Talán ez?

[link]

3. gigi> (válaszként erre: 2. - Fokhagyma)
nov. 16. 22:51
Nekem is ez jutott eszembe.
2. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Kata89)
nov. 16. 22:47
A Gabi gyerek-tusfürdő hasonlít kicsit a leírásodra, legalábbis a színek olyanok.
nov. 16. 22:14

Sziasztok.

Segítsetek nekem.

Volt régen egy tusfürdő gyerekkoromban 2008 környékén, aminek sötét barna volt a teteje, a tubusa pedig ilyen világos barna/bézs volt és valamiféle “római fürdőt” ábrázolt a fotó rajta, vagy valami hölgy aki egy kancsóbol önt ki valamit.

Esetleg valakinek eszébe jut ez a tusfürdő? 😅

Párom vett egy dm-es tusfürdőt, aminek hasonló illata van, aztán feljöttek a régi emlékek 🥺

Valaki emlékszik esetleg erre a márkára? Mi lehetett a neve? Lehet még kapni esetleg valahol? 🥹

Előre is köszi a segítséget

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook