Melyik filmből van? (beszélgetés)
Az sosem akadály... :-) De amúgy sajnos nem talált. Lehet, hogy nagyon megkönnyítem, de még egy részlet a filmből:
"-Elég időt töltesz a családoddal? Mert aki nem tölt elég időt a családjával, nem is igazi férfi"
Hát hajrá! :
"- Koszos galambok! Betegségeket terjesztenek. Utálom őket! El sem tudja képzelni, mennyire utálom őket! Undorodom tőlük.
- Akkor miért eteti őket?
- Isten teremtményei, azért. "
"-Nézd, már 16 éve élek itt köztetek, de egyetlen embert sem sikerült megtérítenem.
-Na és Thornbjorn Vifilsson felesége? Ő megtért.
-Thornbjorn Vifilsson felesége buddhista lett, és nem keresztény.
- Az teljesen mindegy.
- Sajnos nem. Nem fizet egyházi adót."
"-Hogy van az oroszul hogy mi magyar kommunisták vagyunk?
-Csak te,fiacskám!"
"-Szállj le az ügyemről!
-A te ügyedről?!
-Én ezen már három hónapja dolgozom!
-Három hónapja?? Ebből látszik, milyen hülye vagy, mert én még csak fél órája és ugyanott tartok mint te!"
Ezt ugyan angolul láttam, de szerintem nem nagyon módosítottak rajta a magyar fordítók sem:
(hőseink rájönnek, ki a főellenség)
-Harris professzor...! Mindigis tudtam, hogy gazember! Egyszer ötös alát adott!
Gyanús, hogy ez a Robin Hood, a tolvajok fejedelme lesz.
Úgy emlékszem Marian mondott valami ilyesmit Robinnak, de már olyan rég volt, talán igaz se...;)
Egy könnyűt?
"-Csak arra emlékszem, hogy elkényeztetett tacskó voltál, és fel akartad gyújtani a hajamat!"
Ezt láttam...
A vörös sárkány!!!
Súgtak!!!! Nem magamtól vagyok ilyen "zseniális".;)
Szóval... jó esély van arra, hogy ez a Csak lazán! című film. Mintha azt olvastam volna róla valahol, hogy a Szóljatok a köpcösnek! folytatása. Igaz?
-Hol van a dékán?
-A titkára vagyok.Miben segíthetek?
-Abban, hogy megmondja hol van!
Paróka is volt a hapsin?
Amíg le nem ütötték.
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?