Melyek a legkeményebb torna dvd-ék? (tudásbázis)
Billy for ever !!! :))
ma délelőtt lenyomtam az egyik dvd-jét, majd a czanik has burning-et, mit mondjak, érezem, hogy ma edzettem :))
nem értem, miért nem adják ki itthon a dvd-it, szerintem vinnék, mint a cukrot.
Pl.
Nem tudjátok ,hol tudnám beszerezni Cindy Crawford tornagyakorlatait CD-n?
Rubint Rékának tényleg nagyon hatásosak a programjai!
B.B.? Ő a KIRÁLY imádom!
Mondjuk nem nehéz, tekintve hétszeres karate világbajnok egy "kicsit" ért ahhoz, amit csinál:)
VAn olyan terem, ahol van tae-bo (természetesen nem ilyen színvonalon, de egész jó órákkal).
Akit érdekel, annak megírom priviben hol (nem akarok itt reklámot:))
Czaniknak a has burning-je kemény szerintem, attól még mindig kidöglöm.
a capoeira dvd-it imádom, bár nem olyan kemény, hogy megnyúvadsz tőle, de szerintem nagyon hatékony. nekem a kedvencem, épp most fogom a másodikat megvenni, mert az első már unalmas. van egy best of lemeze, azt sem ismerem, de ha látom, megveszem.
rubint réka szerintem is nagyon jó, én mint ember is bírom, de a stílusától kifekszem :)
amit én még nagyon szeretek az a billy blanks tae bo sorozat, de azt sajnos itthon nem lehet kapni és csak angol nyelven van. de szerintem követhető akkor is, ha nem érted mit mond, elég beszédesek a gesztusai.
Czanik nem kemény szerintem (bár az, kinek mi a "kemény" attól is függ milyen kondiban van).
R.Rékát (emberként)nem szeretem, de az utoljára általa kiadott dvd jó szerintem.
nekem rubint réka dvd-éi jöttek be,az add önmagadnak van 3 fokozata,az első a kezdőknek,és utána keményít,szóval a 3-as már durva.
Meg van a napi 20 perc önmagadért,az is elég kemény.
Kezdő vagy,vagy már belejöttél?
Milyen témájú érdekel amúgy?
Megvennéd eredetiben.vagy letöltenéd?
További ajánlott fórumok:
- Szavak, melyek "let"-tet tartalmaznak
- Szerinted a torna dvd-ék közül melyik a leghatásosabb zsírégetős?
- A Fitness müzlihez járó dvd-ék milyenek? Hány percesek, ki tornázik rajta, mennyire jó?
- Amerikából lehet valahogy magyar cégen át torna dvd-éket rendelni?
- Egy órás dvd-és tornázással (pl. ducis Norbis dvd-ék) hány kclal lehet elégetni?
- Külföldi torna dvd-éket lehet valahol venni, vagy rendelni?