Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok, egy gyors kérdés, kedden volt az egyhetes kontrollom Ágfalván, és igyekszem nem kicsomagolni a ciciket, legalább az alsó kapcsot akkor is bekapcsolva hagyom, amikor szivaccsal áttörölgetem őket. Ma viszont egy kicsit megemeltem és azt láttam, hogy a varratot elfedő steri strip van csak rajta, semmi kötés. Ezt így szokták? Vagy csak elfelejtették a kontroll után visszaragasztani? Nem mintha bánnám, hogy így van, elfertőződni sem fog, ha eddig nem tette, csak fura.
De jó, már csak hármat kell aludni, és teljesül az álmod 🤩
Szia Animon😘nekem is csak az egyikre kellett volna, de kaptam egy vastag leszorito pantot mindkettore😌
Volt valamelyikőtöknek leszorító pántja amit csak az egyik cicire kellett tenni? El sem tudom képzelni, hogy hogy kell felrakni!?
5 eves a pu implim. Semmi problema vele.
Nem fogják lemondani a műtétet akkor sem! Ezen ne stresszelj😘 Szerintem akkor is megműt ha, aznap jön meg. Betéteztem én is most, nem volt gond.
Negatív a friss teszt!!
Egyenes az út a hétfői műtét felé 😍
Már csak meg kéne jönnie 😅
Ma megérkezett az új Black Friday-en vett bőröndöm is, hogy legyen mibe gurítani a köntöst, törölközőt és a papucsot 😊
Én is benézek mindig, mi lehet Zsebessel, annyit látni csak, hogy nov. 22-én éjjel volt itt utoljára. Remélem minden rendben vele!
Nekem is megvolt a műtét alatt, nem örültem neki,de túl lehet élni 😀
Ne aggódj nekem mind a három műtétnél megvolt és nem volt gond ugyan én tökéltesen el tudtam magam látni közvetlenűl utàna.
Mi van akkor ha tényleg aznap jön meg? Átrakják a műtétet? De mikorra, Pap doki aznap műt utoljára az évben.
Nekem 28-35 nap körül bármi normálisnak számít
Holnap 29. nap, de nem érzem azt az érzést a hasamba amit előtte nap szoktam. De előző 29 napos volt. Kezd túl közel lenni a hétfő
Most ezen nagyon elkezdtem parázni
Én is írtam neki tegnap.Semmi válasz😔
Igen, nagyon jó volt! “Elárultam magam” mikor mondtam az implant méreteket 😅 én is azt éreztem, hogy nem először találkozunk! Majd írj, hogy hogy alakulsz!
Szép napot mindenkinek 🌷Tegnap voltam 7hetes kontrollon, nagyon jó volt, h találkoztam sok Révészes lánnyal jókat eszmecsereztunk, eközben rajottem, h a mellettem ülő lány Animon❤️annyira jó érzéssel töltött el, mintha már régóta ismertük volna egymást 🤩Kaptam egy vastagabb szoritopantot, mert az egyik cicko még"csavarog", ezért 2hetet oda tereljuk ahol véglegesen lennie kell! Pedig én azt gondoltam, ha megyünk haza, veszünk pár melltartót az új teremtményekre... Hát ez még várat magára. Majd 2het múlva újabb kontroll után 🤗
Képzeld amúgy rám is rám írt egy lány akinek Kelemen P a bordáját is eltörte...majdnem elbizonytalanított bár ilyen alapon nincs olyan orvos aki mindenkinek kizárólag 5 csillag.
De szerintem nincs olyan mellműtét ahol eltörik a bordádat max. ha újraélesztenek közben szóval itt sem kerek valami... Mindenesetre megpróbálom kicsit jegelni a témát.. Köszönöm,hogy nincs köztünk harag!!
Ma találkoztam egy lánnyal az Istenhegyin aki még műtét előtt áll, és megkérdezte tőlem, amikor mentünk a váróból a vizsgálóba, hogy megbántam-e a műtétet.... kérlek, ha olvasod a fórumot, írj egy privát üzenetet! ☺️
Én is aggódom érte,mert igencsak beteg volt még, mikor utoljára jelentkezett. Reméljük, nincs komoly probléma.
Zsebi nagyon várjuk, hogy adj hírt magadról 🙏
Lányok, Zsebesről tudtok valamit? En személyszerint aggódom, hogy ilyen rég nem jelentkezett 😞
Persze ebben igazad van én sem vitának szántam,csak olyan dolgot állított ami nem fedte a valóságot mert nekem mást mondott teljesen.Az igaz hogy nem lett szép a melle sajnos,de vissza kellett volna menni vele.Meccseljék le együtt...
Ma voltam EKG-n és hát a doktornőn olyan jót nevettem
Doki: műtétje lesz
Én: igen
Doki: milyen?
Én: mellműtét
Doki: implantátum
Én: igen
Doki: ezt áljják?
Én: nem
EKG vége, leszállok az asztalról
Doki: Csak azért kérdeztem mert szerintem állniuk kéne, magának konkrétan nincsen melle, már csak esztétikai szempontból is állniuk kéne
Én: hát igen
Nem rossz szándékból mondta, és arra mondta ezt, hogy mellműtétem lesz, úgyhogy tényleg csak vicces nekem. Nem ítélkeznek fölöttem hanem megértenek. Eddig jó tapasztalatom van egészségügyben, ezzel kapcsolatban
A súlyomra persze kommentált. De elmagyaráztam neki hogy nekem ez normális étkezés és testmozgás mellett van, és nekem a több fenntartása külön erőfeszítés hogy tömjem magam állandóan. Jah meg csak seggere megy minden, úgyhogy a mell problémán nem segít 😂
Egy hét múlva műtét!!! 😊😊😍
Semmiképp nem szeretnék vitázni Rusz dokiról,és nem tudom mi az igazság. De a képek amiket a lány feltöltött magukért beszélnek. Biztos hibás mindkét fél,de ilyen munkát nem adok ki a kezemből! Gyakorlatilag feleslegesen műtötte meg,mert semmivel sem lett jobb,mint volt sőt...
Köszönöm szépen, hogy ezt leírtad.
Nem a doki hívta fel a lányt hanem a làny a dokit hogy másnak a korrekció ingyen van ès neki meg fizetni kellett 80 ezret érte.Csak neki nem korrekció volt hanem nem gyógyult egy sebe mert pattanásos a bőre és az irha amit beraktak az egyik melle alatt seb volt szerinte azért.Azt korrekciózta a doki neki vagyis nem korrekciónak szàmított mert azt ugye senki nem tudta hogy neki baj van a bőrèvel nem mondta.Hivott a csaj telón csütörtökön hogy milyen levelet irt a dokinak hogy megfenyegette meg szàmlát követelt tőle meg feljelenti ha hamis a számla.Hol mikor elektronikus?A doki hívott fel engem meg rajtam kívűl két lànyt hogy mi mondtuk e a csajnak hogy minket ingyen korrekcióz ha kell. Úgyhogy nem teljesen fedi ott a valóságot a kiszivárogtatás mert ő mondta el a dokinak mi van. Igy mi persze hogy mondtuk hogy mi mondtuk neki hogy ingyen van.Ezeker a csaj mondta nekem a telefonba meg irásba hogy ez nem a doki hibája hanem az övè. Most meg másképp beszél. Vissza is mehetett volna mert a január volt megbeszélve ismét korrekcióra mert úgy jön haza a csaj.A doki nem mondta hogy nem csinálja meg neki. A poszt alá ott azért nem írtam mert nincs kedvem vitázni olyannal aki nekem mást mondott most meg mást beszél.De szomorú látni hogy hibás ő is és csak a dokit mocskolja. Nem védem a dokit sem de az igazat mondja már ne azt ami nem...
Ezt hol tudom pontosan megnézni?
Szia, be tudod linkelni a posztot?
Szia! Nekem PU-m van. Igaz mèg csak 10 hetes. Nagy tapasztalatom nincs még vele. De nézz be a naplómba, ha szeretnél.
További ajánlott fórumok: