Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Konkrétan csak a fórumban keresni nem hiszem, hogy tudsz. A fenti keresőbe ha beírod pl, hogy "révész", akkor kilistázza azokat a fórumokat amikben megtalálható a "révész" szó és azokat a naplókat is, amiknek a címében benne van ez a szó.
Az egyedüli megoldásom, amit tudok javasolni, hogy a böngésző ctrl+F kombinációjával keress rá egy-egy oldalon. Ez elég melós, mert minden oldalon végig kell menned így és ez egy hatalmas fórum, lasson 600 ezer hozzászólással.
Sziasztok! Már régóta böngészem ezt a fórumot, így ismeretlenül is köszi mindenkinek, hogy valamilyen tanàcsokkal, tippekkel segített.😊 Nekem 19 éve volt az elsö mell implantátum mütétem amit most kicseréltünk, és egy picit növeltük is a méretet, ez 325 helyett, ami volt, 375 CC Mentor. Az elsö mütét anno ehhez képest sima volt. Múlt hét pénteken mütöttek,hónaljból, azóta bent vannak a csövek (szívó drain) és jön még mindig ki „folyadék“. Lassan azért eléggé magam alatt vagyok.😬 Volt valakinek
már ilyen tapasztalata, hogy ilyen sokáig bent maradt a drain? A bal fáj, a jobb alig, remélem ez is hamarosan javulni fog. Köszi elöre is!
Sziasztok!
Tudnátok segíteni benne, hogy hol tudok konkrétan ebben a fórumban keresni? Orvos nevére pl. Hogy ne kérdezzek meg esetlegesen olyat, ami már 600x ki volt fejtve. :D
Mindenhol kerestem, de ha felül beírom a keresőbe, akkor csak naplókat ad ki nekem.
Köszi! :)
Igen igen, nagyon jó érzés. Csak úgy meg szoktam simizni őket mintha megdícsérném őket
Csak ez a háton alvás készít ki, felébredtem és csak pislogok egy fél órája
Sziasztok! Csendes megfigyelőként vagyok jelen már pár hónapja :) De most lenne egy konkrét kérdésem: a műtét után mennyi idő amíg kimehet az ember lánya strandolni? Jól tudom/gondolom, hogy egy év?
Eredetileg jövő év végére szerettem volna a műtétet, de az elmúlt napokban egyre többet bosszankodok, hogy alig telik az idő... azon töröm a fejem, hogy január elején bejelentkezek valamelyik dokihoz és hátha március végére már kapnék időpontot. Ez esetben ki kellene hagynom a 2021 strandolós nyarat, ugye?
Ugye az teljesen normális hogy közepén nem ér le a bőr? Attól az még vissza fog menni ugye?
Jelenleg csak ez a furcsa
Egy cataflam-mal elvagyok. Felülés nagyon rossz (segítenek), minden más rendben van
Szia!
Igen én is gondoltam erre ,remelem tényleg csak ennyi 🙏🏻
Szia! Jól értem, hogy az előző implantod csúszott ki? Mert ha igen, akkor szerintem most újra fel kellett feszíteni hogy az új implantot betegyék alá és biztos ezért visel meg.
Remélem “csak” ennyi és nem más baj van.
Ki műtött amúgy?
Sziasztok !
December 4-én volt ,implant cserém,(az első műtétem 2010-ben volt )
Műtét közben kiderült hogy kicsúszott az implantatum a mell izom alól ,amit én meg ébredéskor nem tudtam ,iszonyatos fájdalmaim voltak 2.műtéthez képest ,ill. mindenki azt mondta ez alig fog fájni .
4 napos vagyok egő fájdalmaim vannak illetve hónapban kis mell izomban izomlaz van !!
Szerintetek ez normális ?
Köszönöm ha válaszoltok.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok