Melba kehely recept

A Melba kehely hozzávalói:
4 őszibarack,
30 dkg vaníliafagylalt,
5 dkg porcukor,
2 dl tejszín,
5 dkg mandula,
1 dl Maraschino likőr.


A Melba kehely elkészítési módja:
Az őszibarackot meghámozzuk, kettévágjuk, kimagozzuk,kockára vágjuk. Talpas poharakba tesszük a fagylaltot, tetejére tesszük a barackokat, majd ráöntjük a likőrt. Édes tejszínhabbal díszítjük, és megszórjuk durvára vágott mandulával.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A melba kehely elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook