Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Szia Timi!
Most olvasom a a kisfiad diagnózisát, hát ez nagyon nem jó. Sok kitartást, és komolyan tartsátok be a diétát, hátha minnél később kell szúrni. Egyébként arra is vannak már nagyon korszerű módszerek, majd ha érdekel leírom, mert az egyik kollégám kislányának van ilyen I. tip cukorbetegsége, és ő általa már sokat okosodtunk.
Üdv: Eda
Mert adnak olyat altatás után??? Ez most komoly, vagy vicc???
Üdv. Rezeda
Emma!
A lámpa nagyon jó ötlet. Nem is értem, eddig hogy nem jutott eszembe. A férjem egyszer megbotlott egy lépcsőben és beverte a fejét, és a szemöldöke felett kirepedt, de nagyon. Két nap alatt olyan szépen helyrehozta, hogy nem fhittem a szememnek. A kolléganőmnek is javasoltam mert az anyukájának a lába fekélyes volt és milliónyi kece mellett sem akart gyógyulni már több mit egy éve. Egy hónap lámpázás után szépen begyógyult a fekélye. Biztosan Neked is nagyon jó lesz.
Üdv: Rezeda
Szia Marcsi!
Már azt hittem végleg eltüntél. Most Én is 2 napja "hanyagoltam a fórumot, mert a fiam utazozz vissza Angliába és vele voltam eldfoglalva. De úgy látom az estém kevés lesz hozzá, hogy képbe hozzam magam. Ugorj be gyakrabban!!! Munka közben nem tudsz egy kicsit??????
Üdv: Rezeda
Nem is akarok belegondolni,hogy egy negatív eredmény,valóban azé-e,aki megkapja.Lehet örülni,hogy minden rendben,pedig lehet,hogy nem is 100%.
Na elég,gondolkodjunk pozitívan.
Szerintem a Te esetedben nem nézte meg az adminisztrátor,hogy a papírra rá kerültek e az adatok,kivette a gépből és postázta.A számítógépben meg fogják találni az eredményeket.Amikor írógéppel dolgoztak,azt hiszem kevesebbet hibáztak,amit leírtak az ott volt,nem szállt el az éterben.
Ne aggódj,puszi!
Mindenképpen járj utána,az eredményedet azért jó lenne tudnod.Az a baj,hogy a papírmunka náluk is a nemszeretem dolgoz közé tartozik,de nekünk,betegeknek igenis fontos,hogy tudjuk a diagnózist.
És ezt nem veheti zaklatásnak, a legtermészetesebb dolog,hogy érdeklődsz.
Sziasztok!
Megszívatott a porszívóm,munka közben fogta magát és leállt és az istenért sem akart újraindulni.Elmentünk venni újat,szép kék B.sch,jó erős, gondolom megsértődött a sárga,és újra aktivizálta magát.Jól kitolt velem,biztosan azért,mert nagyon utáltam,csak tologatta maga előtt a szöszöket.
Megyek mert még csak a leves van kész,még ki kell sütnöm a palacsintát,és a takarítást is félbe hagytam.
Legyetek jók,majd még benézek.
Mindenkinek puszi!
Én szerdára vagyok bejelentkezve a fodrászhoz,megszabadulok a subától a fejemen.Már nagyon várom,hogy a kukába kerüljön a hajam.
A frizurád gondolom odalett,de Te nem fáztál meg?
Szia,Szofi!
Tudom,hogy Te sem vagy híve a hormonpótlásnak,tudom,hogy mire gondolsz.A R.........-ről is annyira eltérő véleményeket lehet hallani,ezért vannak kétségeim.Vannak gyógyszereim,amiket soha nem hagyhatok abba,vérnyomáscsökkentő,értágító,volt már néhány kísérletem,hogy megszabaduljak tőlük,sajnos mindig én maradtam alul.Szegény kolléganőmre párszor a szívbajt hoztam.
Nálunk is szakadt az eső,a levegő lehűlt,a családom hosszúnadrágban,pulcsiban van,én bikini alsóban és pólóban flangálok,így teljesen jól vagyok.
Ametiszt, természetes, nélkületek nem jutott volna az egész eszembe. Már fogalmazódik bennem, hogy hogyan foglak titeket beleszőni, a részei vagytok, nagyon sok jó gondolattal ajándékoztatok meg. Idézni is fogok Tőletek, persze csak akkor, ha külön pénzt nem kértek érte. :):):)
Az írás végén mindenkinek köszönetet fogok mondani, mindenkinek külön, név szerint.
Timike! Teljesen egyetértek Szofival. Én is utálom a gyógyszereket, de Szofi természetes alapanyagúakat ajánl neked. Szeretlek én Téged annyira, hogy meg merjem mondani, hogy nem értelek.
Timike, nem jók azok a hőhullámok, hangulatingadozások, biztosan, és olyan rövid az élet, hogy rosszul érezzük magunkat.
Mindig mondta anyukám: Fiam, segíts magadon, az Isten is megsegít" Timi, ha nem muszáj, ne szenvedj, ez évekig is eltarthat. Szeretettel írtam. Jucika
Hát fáj rendesen...bár a mai elég kibírható volt,csak annyira undorító fúúúúúj:))))
nincs begyulladva hanem a szövetek alatt el van folyósodva a zsír meg a seb normál váladéka ami jó esetben felszívódik, de az én pechemre az enyém nem !
Nagyon okos lettem de ilyen áron nem akartam ezt tudni:))))
Segond,így én is tudok a tapasztalataimmal segíteni annak akinek esetleg lesz ilyen, bár nem kívánom senkinek !
Annyira aranyosak vagytok, annyira jól esik a biztatás. Tényleg elkezdtem az éjjel írni, most is ezen dolgozom.
Jó, hogy vagytok nekem. Köszönöm. Veletek sikerülni fog.
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?