Mégsem minden pasi "csak azt" akarja? Vagy mégis? (beszélgetés)
Mindenesetre erzed hogy , valami nem stimmel ? !
S , mi több aggodsz is , nem ?
Tudod az a hires , nöi ösztön , ami kepes kiszimatolni mindent ! Kivanom neked hogy , valoban ne legyen nagy az a "gond" !
De ez totál perverz! Deviáns magatartás. Én már az első alkalommal kiadtam volna az útját...
Ti?
Szia!
Figyelj csak!
Nem lehet, hogy valami fertőzése van? Esetleg csúnyán látványos? Ezért ilyen szégyellős. Hm?
Hát én olyan helyzetbe szoktam sodorni, ahol úgy érzi: ki kell mondania, amire kíváncsi vagyok. Mert a helyzet úgy kívánja, vagy ilyesmi.
Ehhez azért ismeri kell a másikat valamennyire, hogy ilyen helyzetet tudj teremteni.
Nálam ez működik, én mindig valahogy így kiszedem ki belőle amire kíváncsi vagyok :)
Bár alap, hogy mindent megbeszélünk, csak vannak dolgok amiket nehezebben mondd el az ember. De egy belsőséges kapcsolatban, ahol tudja hogy bízhat benned, meghallgatod, megérted Őt, ott előbb utóbb kibújik a szög a zsákból. Persze nagy adag őszinteség is szükséges.
Termeszetessen komolyan gondoltam hogy , veled semmi gond !/ugyan miert gondolnek mast mint amit irok ?/
Nem olyan dolgokat , nem muvel veled mint amiket en irtam !/az csak 1-pelda volt a szexualis eltevelyedesek millio lehetösegeiröl.../
Viszont megis gondolkodsz a viselkedesen , mert egeszseges ösztöneid erre sarkallnak , nem ? !
Abban hogy a férfiak csak azt akarják van igazság, de azért nem lehet általánosítani sem. Én is sokáig piszkáltam azzel a barátomat hogy biztosan csak azért van mellettem, mire ő hetekig nem közeledett hozzám hogy elhitesse velem: tévedek. Valóban hetekig nem volt köztünk semmi a puszikon kívül, később én rúgtam fel, mert nem bírtam tovább :)
Aki igazán szeret az vár amennyit kell.
Szerény véleményem szerint,én kerülnék minden olyan találkozást,ami intimitásba torkollhat.
Ezzel egy kis lélegzethez juthattna ,gondolkodhatna a dolgokon és érezné,hogy nem erőlteted a dolgot,sem testileg,sem beszélgetésileg.
Mar aggodsz es gondolkodol , vajon miert ?
Veled termeszetessen semmi gond !
Tudod van 1-kis baratosnem , ö valamivel idössebb mint te , ez a kislany/29-eves/ szereti azokat ferfiakat akik "valakik!" a tarsadalomban.Nemregiben talalkozott 1-nagyon csinos , jokepu 30-eves konzullal.Egy idö utan megengedte hogy , felmenjen hozza , termeszetessen 1-csodalatos ejszaka remenyeben ! Mert mi mas lehetne 1-ilyen tökeletes pasival ?
A "csoda" szeretkezes abbol allt hogy , a pasi csokolgatta es nyalogatta a leanyzo talpait es közben önkielegitest vegzett ! Ez megismetlödött nehanyszor , mig a kislany eszbekapott es kitiltotta ! A pasi "nem" erti miert ? ! Es a szerelmevel uldözi.....
Próbáld meg óvatosan kipuhatolni mi lehet a háttérben, de úgy hogy ne vegye észre. Én is ezt csinálom a páromnál ha valamit első körben nem akarna elmondani. Vagy szorítsd sarokba, akkor kiderül minden. Persze nem erőszakos vallatással kell ezt elérni.
A másik lehetőség pedig, hogy vársz türelmesen, majdcsak kiderül minden.
További ajánlott fórumok:
- Gyógyulásról másképpen! Ha mindent kipróbáltál, mégsem segített.
- Miért akarja minden rokonom annyira, hogy bepasizzak?
- Minden rendben, de mégsem jön össze a baba
- Lehet-e az ember boldog egy olyan kapcsolatban, ahol a másik mindenáron megakarja változtatni?
- Amikor az anyós minden áron tönkre akarja tenni a kapcsolatunkat...
- Miért Húsvét előtt akarja mindenki a lakását csillogó-villogóvá tenni?