Meg lehet ezt bocsátani? (beszélgetés)
Én ilyen emberrel egy sportcsarnokban sem szívnék levegő! Nem lennék vele egy légtérben.
Mindenesetre furcsa történet.
Nehéz helyzet, de ha nem lenne a betegsége, akkor nem is lenne kérdéses a válás, ugye?
Nem tartozol neki, a házastársi esküt már ő régen megszegte.
A gyerekek már nem kicsik. unokák úgy is talalkozhatnak mindkettőtöknek, külön - külön. Hozzájuk semmi köze ennek a sztorinak.
A csak ki akarta próbálni duma nagyon gáz... Évekig?
Nekem nem lenne kérdéses. Ha pedig az érdekel, hogy esetleg mit szólnának hozzá, hogy elhagyod a beteg férjed, én akkor a teljes sztorit elmondanám, kevesen fognák a pártját.
Miután ő ezeket megtette veled így nem, szerintem nem kötelességed vele maradni és ápolni. Döntsd el, hogy te mit szeretnél, és tégy úgy. Te tudod, hogy mit érzel iránta, és hogy mi volt az együtt töltött éveitekben a pozitívum és a negatívum.
Mondjuk persze hogy esküdözik, a ri bancok tutira nem fogják őt ápolni, és a szeretője sem... :)
Mivel a gyerekek már felnőttek, külön életük van, nem gondolom, hogy a döntésedet nagyban befolyásolhatják.
Ha ők azt mondják, hogy ne, akkor nem válsz?
Nők 40-nel lehetett nyugdíjas 58 évesen, a papa meg talán valamilyen előrehozott nyugdíjjal?
Egyszerűen el nem tudom képzelni, hogyan állhatnak fönn ilyen sztorik tartósan.
Hány éves a f.i., ha nyugdíj mellett dolgozott?
A férje 60 aki még nem nyugdíjas korú.
Egy ugyanilyen idős nő sem.
Nekem inkább az a megdöbbentő, hogy évekig nem tűnt fel, hogy a férj ilyen sokat kivesz a közös kasszából.
"Szép sutyiban elköltött évek alatt rengeteg pénzt, míg én a nyugdíj mellett is dolgoztam."
Én ezen döbbentem meg a legjobban, hogy nyugdíj mellett is eljártál dolgozni, hogy anyagi biztonságot teremts, a férjed pedig elszórta a pénzt.
Ez lelketlen dolog a másikkal szemben.
Afro, roma, alacsony, magas, tárlat, kávézás, örömlány, barátnő, és mindebből te semmit nem vettél észre?
Mindenesetre elég fitt a papa a betegsége ellenére is.
És mindezt az utóbbi3 évben? 57 éves koráig minden rendben volt a házasságotokkal?
Ez nehezen hihető.
Ha keféni jó volt vele, akkor vigye mindenestől!
A szeretőség a másik kapcsolatának szétb@szásoról szól semmi másról!
Mikor derült ki?
Várj, amíg lecsillapodnak az érzelmek! Szeretted, amíg nem derült ki? Veled hogy viselkedett?
Mondjuk, én nem tudnék megbocsátani, az tuti! :)
Bármit meg lehet bocsájtani.
Ne tőlünk kérdezd, mert ezt neked kell eldönteni.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Ti könnyen meg tudtok bocsátani?
- Mindent meg lehet bocsátani?
- Meg tudnál bocsátani?
- Valaki tudja, hogy táppénz alatt el lehet-e bocsátani a munkavállalót?