Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!! (beszélgetés)
A barátnős sztori nálam is sántított elejétől fogva. De mégis mi értelme lenne annak, hogy egy családos nő zúgjon bele egy pilótába... na meg a könyvtáros eset? Egy családos nő azért csak nem regisztrálja magát társkeresőn..
Én az itteni tapasztalataim alapján nem hiszem el ezt a barátnős sztorit. Kamu az egész.
Mondjuk tény, kutyát nem érdekli az, hogy én mit hiszek. :DD
:) máskor becsomagolod mielőtt felszervírozod :D
Szerintem mindenképpen, ha már ránk nem is hallgat, akkor legalább neked kéne beszélni vele. Ez a pilótás dolog, és maga a netes ismerkedés nem igazán egy normálisnak nevezhető dolog. A pilóta biztos, hogy nem fog jelentkezni véleményem és leírtak alapján én erre a következtetésre jutottam. És nem is szabad már erőltetni se. Egyszerűen olyan szekér után futni ami nem áll meg, jobb esetben csak lassít fölösleges. A férfiak értenek hozzá, hogyan lehet elcsavarni a nők fejét, egy naivabb típusnál sokkal könnyebb dolguk van, és konkrétan leszarják, mit okoznak ezzel a nőben. Beszélj vele és igyekezz vagy feledtetni vagy lebeszélni az egészről.
Az egész történet, egy kicsit durvára sikerült. :) Szerintem még enyhén fogalmaztam...Noh, de legközelebb felkészültebb leszek:DDD
nem hiszem,h valaha is fog inditani nicket itt biztos nem
elzavartam fagyiért mert már nem birtam nézni ahogy lesi a teloját
igen nem volt akadálymentes az életem nekem is volt pár pofára esésem de gyors lekopogom boldog családban élek
Őszintén szólva, már nem tudom kinek és mit higgyek :D Egy családos, anyuka, aki ennyi mindent megszenvedett a gyermekeiért, hogy megszülessenek, és vetéléseken ment keresztül, akinek bonyolult kapcsolatai voltak, az szerintem nem folyamodna ilyenekhez. Remélem hogy tényleg barátnők vagytok és nem egy és ugyanazon személy.
Kíváncsian várom, hogy a fórum indítója visszajön e? Vagy más nick-kel. vagy mi lesz...
Azt hozzáteszem megbántam,hogy nem hozattam vele létre egy másik nicket!
Közös erőfeszítéssel hozzatok létre neki egy saját nicket, mert így roppantul irritáló, és rengeteg félreértésre adott okot.
Téged olvasva - nem is csodálkozom rajta!
a pilota törölte magát az oldalrol
A pilóta vagy a barátnőd?
Szerintem megértette ő csak titkon remélte,h hátha más lessz!
Nem tudom ki lehet az az alak de még az ismerkedő oldalrol is törölte magát!
meghallgatásra nem találtak a jó tanácsok, és építő kritikák :/
Atya gatya. Feleslegesen téptem itt a számat. Te szívatsz itt mindenkit. Milyen pilóta? Melyik bolygón éltél eddig? Valaki marha nagyot kamuzott Neked, nem értelek, hogy nem látod. És igen, Téged ki tart el, miből élsz? Ha keres a chat szex partnered, ne talizz vele, nagyon veszélyes lehet. Sok a nemi erőszak, emberölés, szervkereskedelem.
Nos sziasztok!Mivel két gyermekem van és egy normális férjem nem jut eszembe ilyen!Nem olvastam bele csak amit a barátnőm mesélt,nem komentálom!Férjem tud erröl is mivel,h mindent megbeszélünk!Szabad mostmár rajtam csámcsogni!AZT HOZZÁTESZEM VOLTAK ITT JÓ AKARÓK IS UGY HALLOTTAM!!
Azt hiszem, ez egy kicsit durvára sikerült... Lehet nyersen őszintén, de ez a pofon jó nagyot szólt.
szerintem ezt inkább ne forszírozzuk... a normális kategória nem itt kezdődik...
:/ augh... szóhoz se jutok
igen ezeken én is gondolkodtam már... viszont ha ez így van... áh ne legyen így... mert az dúrva... Mi van , ha akkor is csak átadta a barátnőjének a nick-jét? ... Okés, ez csak költő kérdés volt...
Látod, ezt én se.. ( @_@ )
:D okés, azt hiszem egy vödör hideg víz rendel... de hogy magamnak, vagy kinek? már magam se tudom :D
xDDDDDDD ez már a csúcsok csúcsaaaa :D
O.o most már összezavarodtam... egy egy napos 2x szexes netes beszélgetést nehezebb elfelejteni, mint egy életbeni kapcsolatot? O.o
ejej ez a modern világ...
További ajánlott fórumok: