Meghizik az aki leszokik a cigirol? (tudásbázis)
Szia!
Én ugyan ebbe a cipőbe járok, tavaly októberben leszoktam a cigiről és azóta 5-kg jött fel,
úgy hogy figyelek mikor mit eszek.
Sőt rendesen fogyozóm Te hogy probálkozól lefogyni?
Én tavaly szeptemberben hagytam abba,kicsit több mint fél éve,és 5kg.-ot híztam úgy,hogy nagyon odafigyeltem a táplálkozásra...
A dohányzást egészséges életmódra cseréltem,nem eszem már cukrot és fehérlisztet,heti 5 alkalommal sportolok,mégsem akar távozni a feleslegem.Volt hogy ettől nagyon el voltam keseredve,de aztán olvastam valahol hogy a lehetséges ok az,hogy az anyagcserémnek leszokás után kb.9-12hónapra van szüksége hogy visszaálljon.
Örülök hogy ezt megtudtam,mert már kezdtem kiborulni.Nem adom fel,le fogok fogyni!:)
Én nem híztam.
Erős elhatározás, tudatosan légzés és tudatos táplálkozás sikerhez vezethet. Eleinte nehéz, de három-négy hét és ha az ember átesik a holtponton, utána sokkal jobb lesz a közérzete.
A cigi orális élvezet, az evés is az, sokan az egyiket a másikkal pótolják.
A cigiben sok a méreganyag ezért étvágycsökkentő, elhagyásával természetesen nő az étvágy fokozódik a szag és íz érzék.
Igazából a mozdulat és megszokás fog hiányozni, a kéz és száj elfoglaltságát kellene pótolni csak nem evéssel. Van akinek a rágózás is segít.
Elnézést kedves Heller Mariann!
Aktuális még az e-cigi?
Sziasztok,
nagyon félek a hízástól, most 1 év alatt sikerült lefogynom 20 kg-t, semmi esetre sem szeretném visszafogadni őkelmét.
Ugyanis kerek 5 hete nem dohányzom!
Nem is akartam leszokni, de kaptam egy elektromos cigarettát (e-cigi) és amióta azt szívogatom, egyszerűen nem kell a büdös bagó.
Ezt az újat viszont nagyon élvezem, van benne egy patron, abban icipici nikotin és úgy füstöl, mint az igazi!
Így nem lesz, illetve nincs pótcselekvés, hiszen megkapom a nikotint, a kezemben van a 'cigi', viszont nincs égéstermék, szénmonoxid, kátrány, stb. Ez a kis nikotinmennyiség nem ártalmas a szervezetnek és orvosilag sem jó azonnal megvonni a szervezettől a nikotint, mert az többet árthat, mint használ.
Én reménykedem... Evvel a módszerrel többet sem eszem, de azt konkrétan érzem, hogy az anyagcserém változóban van. Majd csak megnyugszik.
Ez a ha akarja nem mindenkinél műxik!!!
Én stabilan 42 kg voltam. Abbahagytam a cigizést. Sosem ettem utána többet, mégis pár hónap alatt 48 kg-ra híztam. Utána már soha nem tudtam 42-re visszamenni.
Igen, sajnos!
Lelassul az anyagcseréd,valamennyit fel fogsz szedni! Kezdj el tornázni , az segit!!
Én anno nagyon vékony voltam, igy ami feljött attól egy egészségesebb formát kaptam...
Próbálj meg nem sokat rágcsálni,édességeken élni,mert azonnal lerakódik, márcsak azért is amit irtam, hoyg az anyagcserét teljesen másképpen fog dolgozni. Több hónap mire visszaáll!
Ha ügyesen hamizol és tornázol, nem lesz vészes!
Én kb 5-6 kilót szedtem fel és 2.5 éve nem bagózok ;)
Azt modják, sajna igen az elsö idökben biztos felszed az ember egy pár kilot, de azt leistudja adni, persze ha akarja.
Sok sikert a leszokáshoz.