Megfogni egy pasit (beszélgetés)
Ha a pasi nem akar tőlünk semmit, fejre is állhatunk, akkor sem tudjuk belőle kicsikarni a kezdeményezést.
Szerintem a nő annyit tehet, hogy tudtára hozza, hogy akar valamit tőle, majd vár, hogy lép e pasi.
Meg font vagy?
Azt hittem mar regen szunyalsz!
Vissza megyek a masikra..
Egy erdekes dologrol ovastam...
sosem a ferfi valaszja ki a not, hanem a NO valasztja maganak a ferfit.
Tehat a magot csak ugy lehet elvetni, hogy kicsirazzek, ha termekeny foldre esik! En hiaba is hajtok egy nekem teszno no utan, ha nekem O nem jelzi mar elore, hogy kolcsonos a szimpatia. A NO mindig elore jelzi a ferfinak, hogy igen e vagy nem a kozeledesere. MINDIG A NO Valaszt! a velemenyem...
Sziasztok!
"Sok nő úgy hiszi,hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út.Szerintem ezek a nők egy arasznyit tévednek":)
Ezt nem tudtam kihagyni,ha már pasifogás a téma:)
Engem még senki nem fogott meg.
A nőket meg a hasukon át lehet megfogni.
szerintem a megfogás egyenlő azzal, amit írtál a rátukmálással, ugyanakkor persze valamilyen szinten a nő dolgozhat azon, hogy bejöjjön egy pasinak.
Szellemes fellépés, csinod ruhák stb...de tudni kell mint mindenben a határt.
igen, mondjuk az tény, h el vannak rontva, és manapság várják a sült galambot...
és ezt mi nők rontottuk el...
és van olyan is, aki egyszerűen gátlásos, és nem mer lépni...
amúgy hol is vannak azok a Férfiak??? :D
Így van,és nekem is ez a tapasztalatom.
Olyan pasival meg akinek nem tetszek,nem mutat érdeklődést felém nem röhögtetném ki magam.
Ha kölcsönös a szimpátia lépjen a férfi.
Nos én eddig akár kit kinéztem magamnak,mert tetszett, stb. még úgy alakult, hogy ők jöttek randira hívni, és nem én őket...elég egy kedves mosoly, gesztus...amiből értenek ha akarnak..
Mi választunk, de ők hódítanak....(ha tudnak, vagy ha akarnak)
Jaj,már megint vitatkoznom kell:)))
Mert sokaknál igenis vita tárgyát képezi!:D
Aztán ha azt kapják amit akartak,akkor panaszkodnak elégedetlenkednek csak igazán.
Naaaaaaaaaaaaa!Én meg csodálkozom:D
Hol vannak a "modern" gondolkodású nők?
Na jó,megvárjuk őket:)))
További ajánlott fórumok:
- Jó pasit találni nehéz - jó nőt, még nehezebb.....!
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- Hogy lehet egy jóképű pasit első randi alkalmával megfogni? Mit ne szúrjak el?
- Milyen tulajdonságokkal lehet megfogni valakit? Nekem ez miért nem sikerült?
- Repülőn ülve ciki megfogni a mellettünk ülő kezét?
- Segítsetek, hogy hozzam középre a megjelenő lapokat? A jobb szélét nem tudom megfogni, hogy behúzzam, mert nem látni.