Megértem, aki bánatában, vagy fájdalmában az italhoz vagy a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
7. csemár (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 15. 06:17
Lehet, hogy "nem igaz", de én is így gondolom.
Számomra is közhelyes.
Ráadásul a tudatmódosítók csak új problémákat generálnak. Ettől függetlenül nem ítélem el, aki egyszer-egyszer él velük, de könnyű elveszíteni a kontrollt, főleg ha egyébként is nehéz élethelyzetbenvan az ember.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Elbb)
2022. jún. 15. 06:11
Én ezzel azt akartam mondani hogy senki fájdalmat nem érzed át. Így van??? Egészen addig amíg téged nem ér valami nagy fájdalom. Tehát ne ítéljük el azt aki valamilyen módon csökkenteni szeretné. És most ez a mondás jut eszembe hogy okos a más kárán a buta a sajátján tanul. Ez sem igaz, mert más kárán sosem fogsz tanulni addig amíg nem éled át és téged nem kényszerít változásra az élet. De ez csak az én véleményem
4. elbb
2022. jún. 15. 06:07
Ez a "amíg nem jártok a cipőjében" kifejezés számomra annyira közhelyes....
Tipikus önigazolás arra, hogy bár tudom hogy hülyén oldottam meg a helyzetet, de te nem tudhatod, hogyan is tudhatnád én min megyek keresztül....
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Semleges)
2022. jún. 15. 05:56
Így van. Bármikor bármit dobhat a gép. De nekem ne mondja senki hogy fájdalmában vagy bánatában nem nyúl mondjuk egy pohár ital után ( főleg ha férfi) még ha az nem is old meg semmit, De legalább egy picit enyhíti abban a pár órában.Nekem is volt fájdalmam én se aerobic órára mentem olyankor.....👍
2. semleges
2022. jún. 15. 05:52
Igazad lehet, sose tudjuk meg az ilyen élethelyzeteket.
2022. jún. 15. 05:52