Megdobnak kővel, mivel dobsz vissza? (beszélgetés)
Sziasztok.
"Megdobnak kővel,dobj vissza kenyérrel." A sógornőm egy szer megbántott,megigért valamit,amit nem teljesített....bunkó voltam vele....majd váratlanul beállított a munkahelyemre egy hatalmas tányér gyrosz tállal...:). Nagyon rosszúl éreztem magamat,amiért Ő nem bunkózással válaszolt a reakciómra,hanem megdobott kenyérrel,azaz kiengesztelt.
Haraggal ne írj személyeskedő kritikát, az tényleg nem vezet sehová...ha nem tudsz elvonatkoztatni, és pl. munkaügyben kell, szerintem passzold tovább a feladatot.
Ha el tudsz tekinteni a személyes érzéseidtől akkor hajrá, építő kritika még senkinek sem ártott.
:)
Én semlegesre értékeltem egyszer valakit, mert amit küldött nem felelt meg a leírásnak, de nem küldtem vissza.
Reakcó: negatívra értékelt, mert rontottam a statisztikáját. De az előzőekben megírtam neki, mire szeretném használni, de annak nem felelt meg. Mostmár bánom, hogy csak semlegesre értékeltem. Neked bejött, de nekem nem. Ezentúl biztos, hogy nem leszek elnéző, ha ilyen történik. Nagyon felháborított az eset.
Esetemben a következmény az lett , hogy az illető beismerte a hibáját, elnézést kért , És ő maga is említette a csúszást a saját értékelésében.
Azt hiszem emberségből leckét adtam . És remélem tanul is az illető ebből ami a közösségnek is javára lehet.
Szerintem itt nem kérdés, hogy túllépjek-e, és nincs szó megtorlásról.
Az üzlet létrejött, miért kellene rajta kattogni, a valós értékelés pedig nem megtorlás, hanem a közösség érdeke. Én közepesre értékelném, és leírnám, hogy bár az üzlet megvalósult, az ő hibájából adódó késést nem kommunikálta az elvárható módon. Ezek tények, és valószínűsítem, hogyha ez kikerül, akkor ügyelni fog, mert nem szeretné, ha ismétlődő baki szerepelne a listáján.
A késés az bele volt csempészve.
A bunkóság miatt max én nem vásárolok nála többé.. Velem volt bunkó .
Írd már le , milyen értékelésröl beszélsz!
NAgyon nem mindegy hogy munkahelyi mint főnök, aukciós oldal,vagy fészbuk és lájkolás
További ajánlott fórumok:
- Ki mivel vágna vissza?
- Mivel munkanélküli vagyok, 2012-ben nem fizettem be az egészségügyi adót. Ilyen esetben, visszamenőleg is kötelezhetnek a befizetésre?
- Hogyan csábítsam vissza a páromat?Mivel hódítsam meg újból?Mivel pezsdítsem fel a kapcsolatunkat?
- Mit tudtok a zsír és ércsomókról, mivel lehetne visszaszorítani őket?
- Mivel utasítjátok vissza a párotokat?
- A halántékom felett kikopott a hajam, szerintetek mivel dúsíthatnám vissza?