Megbántottam - Mit tegyek? (beszélgetés)
Viszont egész héten kevesebbet beszél velem telefonon, fura az egész. Be kéne lazulnom, ez a megoldás. De hogyan???
Nem duzzog, másnap már felhívott. Elmagyaráztam neki, hogy értettem az egészet. Azt viszont nem tudom, megértette-e pontosan. Mert ha a fejébe vesz valamit, akkor az úgy van. Fekete vagy fehér.
ahhhhhhhhhhh, dehogynem, ezt a dalszöveget is ihlette valami. Vagy valaki: :))
"Ha együtt élünk boldog vagyok, minden az enyém
szerelmem, ha agyonversz is imádlak én...."
Sajnos én is egyre többet veszem észre a környezetemben , hogy bizony a nőknek nem jó, ha a férfi túl jó.
Nem vagyunk egyformák. Az is szereti a férjét, akit nap, mint nap vernek.. és esküdöznek neki, hogy soha többet.
Ez "még" csak szóbeli erőszak... mondjuk ez tán még rosszabb.
Viszont felismerte, hogy ez így nem mehet tovább. Ez a lényeg!
Igen láttam közben utána néztem :-)
Nekem ez az egész furcsa. A fórum írója először azt mondja nagyon szeretik egymást, majd egyik hozzászólásában azt, hogy úgy beszél velem, mint a ronggyal.
Velem egyszer lehetne úgy beszélni, utána már biztos nem szeretném nagyon az illetőt.
31. ildi0214 2013-08-11 09:01
Annyit mondtam, hogy ne csak akkor legyen kedves egy férfi, ha az ágyban vagyunk, meg ha elmondja a problémáit. Ezen sértődött meg. Ugyanis ha vitázunk bármin, sokszor úgy beszél velem, mint a ronggyal. Mert ő a "FÉRFI".Ő az uralkodó. Szerinte.
Bocs nem olvastam, csak az fórum nyitó gondolatokat. Mindjárt utána nézek.
Megírta, mivel bántotta meg. Konkrétan elmondta a pasiról az igazságot, neki meg ez mocskosul fájt. :D
Őszintén és természetesen.
Tudni kéne, hogy mivel bántottad meg. Mert lehet, hogy tényleg egy semmiség és ő reagálta túl, de az is lehet, hogy valóban nem kellett volna azt mondanod.
Így nem igazán lehet tanácsot adni.
Tényleg, mizu? Duzzog még a királyfi?
:D
Legyél kedves, és megértő vele, de ne hagyd magad zsarolni! Ha szakítotok, akkor is legyél cuki, és aranyos, viszont határozott! Hajrá!!! Ilyen pasit bárhol lehet találni sztem, aki ennyire tapló. Tehát ne sajnáld :D
Lányok! Köszönet minden eddigi hozzászólásért. Ha van még valami, kérlek írjátok meg, nagyon nagy segítség ez nekem. Holnap találkozunk, először a konfliktusunk után. Megmondtam neki, hogy szeretnék mindent átbeszélni, és jussunk valamilyen döntésre. Még egy: ha esetleg szakítunk, hogy viselkedjek? Tudom, hülye kérdés, de hogy kell viselkedni, hogy az érett okos nőhöz méltó legyen? Ugyanis olyan rég voltam ilyen szituációban, hogy nem ia emlékszem már, milyen az.
Arra figyelj, hogy dühösen ne hozz döntést. Nagyon higgadtan, úgy ahogy itt elmondtad.
Ha szakítás lesz is a vége, úgy lépj ki a kapcsolatból, hogy ne vidd a rossz érzéseket magaddal a következő kapcsolatba.
Nem dobott ki, sőt inkább azt érzem, pedálozik. Viszont bennem valahogy megváltoztak az érzések. Szeretem, de nem minden áron ragaszkodom hozzá. Nem tudom, hogyan tovább. Azt hiszem, ki fogok neki pakolni, amint személyesen találkozunk. Aztán, ha nem tetszik neki, akkor pontot teszünk a végére.
Ha megbántottad, kérj bocsánatot, hogy helyreálljon a béke. Akkor is fontos ez szerintem, ha már nem vele képzeled el a jövődet. Az ember saját magának is árt azzal, ha valakivel haragban van. Engem nem érdekelne az sem, ha azt kérte, hogy ne keressem.
Hát...most szépen nem keresed.Ennyi.Jobb lesz nélküle hidd el.Aki képes így kidobni a másikat egyik pillanatról a másikra,attól mielőbb el kell futni.Sorry.Még ha vissza is csinálja,tudhatod,hogy egyszer majd nem fogja.Most már vissza ne engedd,azt javaslom.Kár a gőzért,az időért,az energiáért.Vagy ha nagyon nehéz,engedd vissza,de kezdj el leválni róla.Idő kérdése és vége.Megalázó lesz nagyon,amikor majd komolyan gondolja,ne várd meg.:/
Megy a "se veled-se nélküled" c. harc. Mit lehet tenni hogy máshogy álljak hozzá, majd kiábránduljak belőle?? Erre nekem nincs szükségem, viszont nagyon szeretem. Komolyan mondom, filmeken látni ilyen jeleneteket, ahol egymást gyötrik, mégsem léteznek a másik nélkül. Ma nagyon kifáradtam, elég volt...Lányok, nagyon köszönöm a mai segítségeteket! Annyit segítettetek, hogy határozottab vagyok és távolságtartóbb. Talán ez is valami.
Jól tetted! Éppen kérdezni akartam... Valszeg számítani lehet egy jó kis hisztire a közeljövőben részéről, meg arra, hogy próbál lelkiismeret-furdalást ébreszteni benned. Meg fogod nagyon lepni ezzel, hogy nem szálltál be a játszmájába:)
Ha nincs kedved találkozni vele, akkor ne találkozz. Csak akkor menj oda, ha jó érzésekkel tudod tenni.
És hogy mit mondj neki? Az kb. jó lesz, amit itt a fórumaidban leírtál róla és a kapcsolatotokról. Itt lenne az ideje végre őszintére venni a figurát, akkor még van esélyetek.
Nem szakított, csak most játsza a hőst, ahogy írta valamelyőtök. Igen, érzelmi zsarolás...Ma délután felhívott, hogy ha lesz időm, szeretné velem megbeszélni ezt az egészet, normálisan, kulturáltan. Azt mondtam, max. este érek rá. Kicsit olyan "puncsolás"-íze volt a dolognak. Most nincs kedvem beszélgetni, a mai napon szinte belefásultam. És fogalmam sincs, mit mondjak majd neki...
A franc aki bocsánatot kérne kis piti elszólás miatt, ami egyáltalán nem volt sértő. Én hagynám, hadd főjön saját levében. A ma reggeli sms-ével is a lelkiismeretfurdalásodat akarta turbózni, a hősöd egy lelki terrorista.
Ne is haragudj lehet sőt biztos,hogy Te szereted de egy szóért szakítani?Jó alkalom volt a párodnak.
Ja. Megbántotta azzal, hogy kimondta az igazat. Ezen meg is kell sértődni egy felnőtt férfinek :D
Inkább olvass bele az előző topikjaiba, majd akkor neked is tiszta lesz a kép.
ha valaki azt irja: ezt nem fogom neked soha elfelejteni, az biztos - erre nem irnam, hogy szeretlek. es nem akarnek a kapcsolat vegeig a vezeklo szerepeben maradni. ha olyan komoly bantasrol van szo, akkor jobb is, ha vege lesz a kapcsolatnak, mert jol mar nem fog alakulni, ha pedig nem volt komoly dolog, egyszeruen szemetseg es folenyekedes ilyet irni, mert csak arrol szol, hogy a masiknak most csuszni-maszni kell, ha megbocsajtast akar nyerni, es ez nem szerelem
jujjjjjjjjjj, az az átkozott vizualitás ;o))
én nem olvastam el az eddigi hozzászólásaidat előző fórumban, de ha nagy a szerelem, mindenki szeret mindenkit, akkor érdemes "harcolnod" érte, mert te bántottad meg. Milyen büszkeségről beszélünk? Azt tekinted büszkeségnek,hogy nem írod azt neki,hogy szeretlek? :) Ez nem büszkeség, hanem hülyeség, ha szereted írd meg neki! A másik az,hogy írta a srác,hogy ne keresd egy darabig, ő se fog, mégis írt reggel egy smst. Ez jó, én is így tennék, ha én kaptam volna, biztos reagáltam volna rá. De mondom, nem olvastam el előző fórumokat,hogy mit írtál róla, csak ezt.
:))) és megfogtad a szarva közt a tőgyét :D
További ajánlott fórumok:
- Dühöngők, megbántottak, kötekedők ide!
- Mi az a legcsúnyább, legdurvább dolog, amivel a párod megbántott?
- Mivel engesztelnéd ki a durván megbántott férjedet, barátodat,?
- Ma nagyon megbántottam a párom...mit tegyek?
- Bocsánatot kell-e kérni, egy baráttól, akit megbántottál, mert szerinted csúnyán viselkedett veled?
- Egy éve nagyon megbántott valaki, mai napig ebbe vagyok belebetegedve. Mit tegyek?