Megbánt anyaság (beszélgetés)
Nem tudom milyen az "ilyen" ;)
Nekem egyelőre egy betűhalmaz vagy, ami vigyorog 😀
Már törölte magát.
És ugyanezt leírtam én is...
De hát ugye én csak a "felfokozott nemvágyamról" tudok csak írni 🤣🤣🤣
Sosem volt ilyen érzésem.
Olyan volt, amikor fáradt voltam,hogy szeretnék 2 hetet egy hangszigetelt mindenkitől elzárt szobában tölteni.
Borzalmas érzés lehet ez, nem írtad, de azt gondolom hogy lelkifurdalásod is van emiatt.
Ha nekem lenne ilyen érzésem, biztos szakemberhez fordulnék.
Valami ok biztos kiváltotta ezt.
Lépj, hogy a gyerekek ezt ne érezzék meg.
A helyedben a fórumot is töröltetném, pont ez az a téma, ami jobb anonim.
Ha valaki ismer könnyen visszaélhet vele,és esetleg örök törést okozhat a gyerekeidben.
Szia!
Szerintem a férjem első felesége megbánta. 3 gyereket otthagyott a férjemnél és tk. az anya-láthatással élt (ha van ilyen), tehát heti 1-2 nap, plusz 1-2 napok a szünetekben (nyáron akár 1 hét is) és a programját is úgy szervezte, hogy az ő napjain legyenek, hogy akkor se kelljen elhozni őket.
Amióta felnőttek, azóta rendeződött a viszonyuk, most már tud velük mit kezdeni, vannak közös témák. Nem kell házit írni, gyerekorvoshoz vinni őket, társasozni, megnyugtatni éjjel, ha rosszat álmodik...
Szerinted miért utálnak itt? 😅
Nő vagyok 😊
Na, megint témánál vagyunk. 😀
3 napja vagyok itt, először a kikötözés,most meg lábad közé kívánsz 😀
Remélem, legalább nő vagy 😀
Idősebb párja van, tíz év körüli gyerekek.
Azt tudom elképzelni, hogy sok év elment gyerekre várással, még hátravan másfél évtized a kirepülésig, 40-50 körül rájön az ember, ha nem élt igazán...afféle kapuzárási pánikot élhet meg.
Biztos, hogy nem jó, bűntudatos érzés.
Adatunk itt tanácsot....
Ez a felhasználó már nem tagja a Hoxának 🤔
Jézusom! Én még ilyet nem hallottam. Vigyázz mit kívánsz.
Valami pszichés oka lehet. Pár év és kirepülnek. Utána szabad lehetsz ha azt akarod. Csak remélni tudom, hogy a gyereke ezt nem tudják, nem érzékelik.
Megértelek. Az ember változik, változnak a vágyai is. A gyerekvállalás meg pláne egy olyan dolog, amit nem tudhatsz előre, milyen lesz.
Én mondjuk nem bántam meg a gyerekeimet, de a férjhezmenést százszor meggondolnám.
Hány évesek a gyerekek? Mit érzel nehéznek az anyaságban?
Amúgy ha jól nézem, olyan 6-10 év között lehetnek.
Szerintem idővel (pár éven belül) ez egyre jobb lesz, egyre önállóbbak lesznek, egyre kevesebb segítséget igényelnek majd, vagyis egyre többet kapsz vissza a szabadságodból, miközben egyre értelmesebbek lesznek, egyre több mindenről lehet velük beszélgetni, egyre több felnőtt számára is érdekes programra elmenni.