Megasztár - Tóth Lüszi rajongók (beszélgetés)
Meg az egész sem, úgy ahogy van!!!
:-(((((
Amennyiben ő felelgetett. :-(
Még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem ő volt! Vagyis, hogy nem végig ő volt!
Nem bunkó, gyerek! ... ez a hülye számítógépes szleng is nagyon menő náluk. 1-2 év és garantáltan kinövi, ahogy a többi NORMÁLIS gyerek is. :o)
Anyuka valószínűleg - többek közt - azért nem szólt jobban bele, hogy ne érje az a vád, hogy ő írta a válaszokat! :o)
Nanáááá, hogy ott ül mellette! :o) Van gyereketek! Nekem van kettő, és büszke vagyok rá, hogy én tudok meg mindent tőlük először (és sok mindent CSAK ÉN), hogy én vagyok az, akinek a véleményét kikérik, akire feltétel nélkül hallgatnak.... hááááááááát olyan nagy baj ez? Vagy csak másnál baj?
Ha lehetne, kiemelnék sorokat ebből a versből, de tán megtalálható így is, amire gondolok....
Kántor Péter
MINDEN IDőBEN
. . . . . . . . . . .
És ne vedd komolyan, amit dühömbe mondok,
hiszen nem gondolom komolyan, tudod jól!
De sose hagyd szó nélkül, ha olyat tennék,
ami rám nézve szégyen – s közvetve rád is!
Bár mindenki csak magáért felel:
te nem tehetsz rólam, én se rólad.
Mégis! Valahogy tükrözzük egymást,
ha nem is vagyunk egyformák, nem!
Te – te vagy, én pedig kezdettől – én.
Kérlek, ezt soha ne felejtsd el!
De a győzelmem a te győzelmed is,
és a bukásom, az is részed.
Ahogy minden elfáradásom,
részed minden feltámadásom.
De ne szólj bele a dolgaimba!
Ne írj nekem elő soha semmit!
És ne kérdezgess fölöslegesen,
de közömbös se légy, látszólag se!
Legyen egy mérleg a kezedben,
de ne tégy mérlegre mindig mindent!
Tudd néha behunyni a szemed,
de ne úgy, mintha a cinkosom volnál!
Mindazonáltal ne felejts el törődni velem,
ne felejts el aggódni értem!
Sírj, mert nincs gyógyszer a világra,
s ne vond meg tőlem a bizalmadat!
Mit tehetnél még értem, anyám?
Viselj el minden időben!
És égjen a villany az ablakodban,
mert néha éjszaka fölnézek.
Teljesen egyetértek veled.
De ha már elkövették ezt a baklövést a korhatár leszállításával - valószínű, hogy növeljék a nézettséget - nem baj szerintem, hogy megismertük ezt a tehetséges gyereklányt.
Biztosan nem lesz könnyű bepótolnia mindent, de ez már az ő gondja lesz - még ha sokan itt "aggódnak" is miatta, ill. az elmulasztott iskolai dolgai miatt:)
Neki valószínűleg megérte. És bízom benne, hogy nem kallódik el és hallunk még róla pár év múlva.
Sziasztok!
Nem kísértem töretlen figyelemmel a Megasztár eme szériáját, de egyetlen dolog aggaszt engem ezzel a kislánnyal kapcsolatban...
VÉleményem szerint egy ilyen fiatal gyereknek még teljesen mással kellene foglalkoznia, mint hogy ilyen versenyeken induljon. Akármennyire tehetséges egyetértek azzal, hogy kiesett és nem ő lett az év hangja... Nem egy ekkora gyereknek való a mindennapos haknizás stb.. (ezt a kedves szülőknek igazán be kellene látniuk)
Ha igazán jó abban amit csinál, akkor pár év múlva is az lesz és akkor igazán "sztár" lehet.
Köszi, félig elolvastam, tovább már nem bírtam. Időnként eléggé begorombult.(Persze ez érthető, amilyen kérdések voltak!) De elég frappánsan válaszolgatott. Időnként nagyon is, így nem biztos, hogy teljesen elhiszem, hogy végig ő verte a billentyűzetet! Nem a zongiét, amit anyuja most tanít neki!
Szerintem 2-3 kérdésenként váltották egymást az újságírók a gépnél!
:-((((
További ajánlott fórumok:
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)