Megalázó a fej irányítása orális szex közben? (beszélgetés)
Jaj, zavarba hoztok... :$$$
Akkor tényleg megérdemli, hogy bevágjam a közösbe! :D
Hát márhára nem!
Max igy:
-Jahj, ne, óh, kérlek ne, ó igen a bal herém is!
:-) :-) :-)
Öhh, igen? Nekem nem mondta... :O
De legyen. Én meg bedobom a közösbe! :D
Úgysem fog ellene tiltakozni... ;)
Ő is... Jóképű, negyvenes - és még azt is elárulta magáról, hogy nyitott házasságban él. o.O
Pedig nem is kérdeztem. De ő ennyire közvetlen.
Két injekció és gyökérkezelés közben közölte mindezt. :)
De nem rohej, hogy meg is all a geppel egy pillanatra, hogy meghallgassa, mit nyogsz??:DDD
Amugy mindegy, ennek ellenere szeretek oda jarni, az enyem nemcsak kerdez, hanem beszel is, nagyon ari. Mondom, tele van nokkel, lanyokkal:)))
Doki és köztem lezajlott beszélgetés:
- Anyukád jól van?
- Ahhhaaa...- Számban két kéz + nyálszívó-kombó.
- Az jó. Mivel foglalkozik?
- ......... o.O (gúvadt szemek-effektus)
Amúgy minőségellenőr egy üveggyárban... -_-"
Kíváncsi vagyok rá így utólag, megértette volna-e, ha megpróbálom neki elnyökögni? :D
Aha, en mindig elgondolkozom, hogy direkt szivat...
Kerdes:
Hova mesz nyaralni???XDDD
Olyan kis édesek, nem? Mindig akkor akarnak beszélgetni, amikor az embernek tátva van a szája, vagy éppen két kézzel turkálnak benne!
A legszebbek azok a kérdések, amire nem lehet egyetlen szótorzóval felelni, te meg csak meresztgeted a szemeidet, hogy WTF?! -_-'
:)
:)) Dehogy.
Csak "ne nyeld le" meg "moss fogat utána", kissé illúzióromboló szeretkezés után. Nem gondolod? :)
Na, micsoda élmény! Miért nem vagyok nő? Én is oda járnék.
Megemlítem, hogy van olyan kategória, hogy fogmosás spermával. Tehát, az anyagot kenik a fogkefére.
Miutan engedelyt adok neki, hozzakezd a fogfeheriteshez:)))
Kozben kellemesen duruzsol a fulembe...de gondolom, masnak is, mivel csak nok jarnak hozza, 20-50-ig mindenki. A fogorvos, ahol dolgozik, szerintem silany is, marmint orvosilag, de amiota ez a srac ott dolgozik, akkora tolongas van, mint egy tyukolban!:DDD
De jol is teszi, a helyeben ugyanezt tennem!
Manapság már nagyon sok mindent társítanak a szexualitással. Például olyan jelenetet már többször is láttam amikor a nőt nőgyógyászati vizsgálóasztalra helyeznek. Gyönyörű szépen feltárja a vulvát. :)
Fogorvosos jelenetet még nem láttam. Nem tudom, hogy amikor engedélyt adsz a helyes srácnak, akkor ő mit tesz ezek után. Mindenesetre elképzelésem az van.
A jelenetről esetleg filmfelvétel is készül vagy csak szóban tárgyalják ki?
Nekem igen, a fogorvosnal!:)
De a szajpecek nelkuli sem annyira erotikus sztem...
Adva van egy nagyon helyes higienes srac, es 3 havonta jarok, fogfeherites is van mindig, igy elmaradhatatlan az a jelenet, amikor hozza a kis muanyag kifeszito bigyo-maszkot, amit a szamba tesz, ugyesen elrendezi az ajkamat korulotte, es meg dumal is:
-kenyelmes?
-hm hm (huvelykujjal jelzek)
-szolj am, ha nem!
-ah ah
-jo, kezdhetem?
-ah hm
Es o tovabbra is dumal, szerintem halalra rohogik ok magukat a suliban is:))))