Megalázó a fej irányítása orális szex közben? (beszélgetés)
gerinces? de van, amelyik gerinctelen. mert azt hallottam, hogy kivetették a lengőbordájukat némelyek, hogy elérjék (a céljukat). jó, akkor legyen lengőbordátlan, meg baromfi:)
Naügye, hogy gerinces az a szárnyas!:-) :-)
baromfia,baromfia. de az ő fejét nem kell orális szex közben irányítani. hacsak......:9
de csak nem:)
Dehogy keverjük.
Apámnak is volt baromfia.
Aztán kitanítatta...
kicsit keverjük a gerinceseket a baromfival. de a témánál maradva, a baromfiak között vannak pipik, akik esetleg játékba kerülhetnek, azaz, ha irányítják a fejüket, egyes példányok elég jól eljátszanak, amennyiben elég nagyra tátják a csőrüket:)
Na amelyik boci neked ilyet mond, abból egyél szárnytő levest!:-) :-)
boci? hajjaj, Te egy perverz állatbarát lehetsz:)
De valami fura szerzet, mert néha boci szemekkel nézett fel rám, és azt mondta:
-M é é é g!
:-)
harapott? ezt eddig nem mondtad:) akkor az egy állat
Na de kérlek...mit tehettem volna? Harapott!!
:-) :-)
azért ha durván szorítod, meg sokáig tengerszint alatt tartod, az megalázó:)
Sosem éreztem megalázónak.
Szerintem az sem, aki előttem térdelt..:-) :-) :-)
Kinek? az irányítónak, vagy az irányítottnak?:)
Nem megalázó, inkább célravezető.
Attol fugg, mennyire "agressziven" iranyit. Ha mondjuk szavak nelkul is erezteted vele, hogy valamit nem szeretnel, de o epp azert is erolteti, akkor zavaro lehet, igen. De ha pl. csak finoman megfogja a fejed, es csak picit mozgatja, de nem veszi ki az iranyitast a kezedbol (szadbol :)), akkor szerintem teljesen elfogadhato. Az exem a tarkoja ala fuzte a kezet, mikor csinaltam. Mint aki napozik, vagy nem is tudom. A mostani paromon latom, hogy igazan elvezi, a szemembe nez, harapdalja a szajat, nagyokat nyel, es simogatja a fejem, neha beletur a hajamba, es ugy iranyit, de inkabb csak koveti az en mozgasomat. Soha nem nyomja beljebb, es nem eroszakoskodik, hogy bent menjen el, mert tudja, hogy nem igazan kellemes nekem... Es az, mikor a hajamba tur, es koveti a mozgasomat, meg engem is izgat. :)
Honnan gondolod, hogy tele? :D
(giliszta, virsli?)
teli szájjal beszélsz? :-o
:-)
A ráncigálás szerintem sem elfogadható, nem tárgy a nő... Viszont őszintén szólva engem izgat, ha FINOMAN ráfog a fejemre, és megdugja a szám, vagy ő irányít...
De természetesen egészséges határokon belül. Nem jó, ha túlzásba viszi. Ilyenkor én szólnék, hogy "bocs ezt ne"
ha nekem valaki azt mondja szétkúrna, kiröhögém :D :D ilyet azért csak ne....
fej irányítása...hmmm én sem szeretem, de pl előző párom ha nagyon élvezte már akkor akaratlanul fogta a tarkom picit, de nem mozgatta igy az egyáltalán nem zavart,de amugy odafigyelt ezekre és inkább a hajamat simogatta és fogta, de nem, nem ráncigálta :D :D
Nagyon erős bizalmi viszonyban nem.
Miért ne menne?? Nem értem!! ;))
Szerintem nem!! Én is irányítom a kezét, h nekem hol és hogy a legjobb!!! Akkor????
A magam részéről,jobb szeretem,ha nem kell irányítani,mint ahogy én sem szorulok irányításra!:)
Még mindig azt mondom,hogy dehogy megalázó! :)
Szerintem semminek az irányítása, semminek a kimondása, nevén nevezése nem gáz ha szereted a másikat.
dehogy megalázó. én is szeretem őt irányítani, és nekem is jó néha, ha nem nekem kell kitalálni, mire vágyik.
nem, az én párom kimondottan igényli :)
Számomra nem lenne megalázó, ha az én fejem irányítanák nyalás közben! :)))
További ajánlott fórumok: