Meddig lesz online oktatás? (tudásbázis)
Ez egy provokatív kérdés volt, bárhogy is próbálod utólag magyarázni.
Annyi értelmetlen(nek látszó) topik indul, miért zavar, hogy feltesz egy őt foglalkoztató kérdést?
Nyilván ő is tudja, hogy erre senki sem tudja a pontos választ (még OV sem, függ a járvány lefutásától, nyilván), de közös esélylatolgatásra, beszélgetésre, indulatok levezetésére jó lehet ez a hely.
Tényleg nem volt "kedves" a kérdésed, kicsit sem.
Elhiszem, hogy el van szerencsétlen Anonim keseredve. Nagyon nagyon megnehezíti a tanulást az online oktatás. De lehet, hogy az én gyerekem a hülye, a tiéd meg egy zseni, az iskola, ahova meg jár felkészült, és nektek is adott minden az online oktatáshoz.
Képzeld, van olyan család, ahol van 3-4 gyerek, de nincs 3-4 laptop. Például. De ezer más buktatója van ennek az egész szarnak.
Ha neked 2 normálisan feltett kérdés bunkó, akkor a probléma veled és az értelmezéseddel van.
Egyébként meg itt senki nem lát a jövőbe, hogy tudja, hogy meddig lesz ez a helyzet, így érthetetlen, hogy milyen választ vár a hozzászóló.
Szerintem nem ilyen reagálásra számított a fórumindító.
Ennél bunkóbb, tahóbb hozzászólást nem igazán lehetett volna írni.
30 nap.
De gondolom az mire lejár, téli szünet előtt már nem mennek arra a kb 1-1,5 hétre.
Így valószínűleg az idén már nem mennek.
Én örülök neki, nincs tömegben és nem utazik. Sok tanár és több diák beteg a gimijében.
Nálunk bejött az online oktatás tavasszal is.
16 éves, felfogta, és nem mászkál.
Amíg szükség lesz rá. Gondolom, ebben az évben már nem igazán mennek vissza a gyerekek.
Én örülök neki, legalább biztos helyen tudom a gyerekem, nem kell napi szinten tömegben utaznia.
Meg is válaszoltad a kérdésed.
Gyerekemnek március 13 óta csak digitális oktatasa van.
Magadnak is megválaszoltad hogy 30 napig, utána hosszabbíthatják. Ennek ellenére megkérdezed, hogy meddig lesz online oktatás! Erre most mit válaszoljak?
És a végére még egy értelmes kérdés:
"Meddig leszünk úgymond megint karanténba?"
Azt hiszem, erről Viktort kéne megkérdezni!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Miket lehet belekeverni az alkoholba, hogy ihatatlan legyen, de ne legyen káros(abb) az egészségre? (Alkoholról való leszoktatás céljából)
- Cica szoktatás meddig húzódhat el?
- 15 éves korig lesz kötelező az oktatás.
- Ha a H&M-ben online valami elfogyott, akkor az a termék mikor lesz újra elérhető?
- Próbálta, használta valaki már a SINORINA gyógynövényes készítményt éjszakai ágybavizelés, pelusról leszoktatás céljából?