Más is van hasonló helyzetben? Szerető kontra házastárs? (beszélgetés)
szerintem ha a pasas _tényleg_ szerelmes lenne, az jó megoldás lenne, mert akkor borítana otthon, és akkor a poszt-toló is boríthatna, majd ásó-kapa-nagyharang, valamint kézenfogva elsétálnak a lemenő nap fényében.
(a partnereik meg kapnak egy esélyt normális életre, új pár találására.)
Minden férjet elhanyagol a felesége;
minden asszony elveri a pénzt, nem törődik a háztartással, a gyerekekkel, avagy minden pénzt elver ruhára/kozmetikára.
Minden férj csak tűr, csak tűr otthon, mert nem válhat el a feleség/gyerek/tartozás miatt.
Minden feleség megcsalja a férjét.
Kb. ez a sablonszöveg. A többi "ad libitum".
..de, ha mindig a fórumindítóra vágyott, akkor miért nősült, nemzett gyereket???
Miért nem a szerelmével maradt, meg is érdemli az ilyen tuyi-mutyi a sorsát.
Szerinted melyik pasi mondja, hogy tökéletes a felesége, de vágyik valamiért egy kis etyepetyére.
Ha annyira rossz a felesége, akkor miért nem lépett már?? Mi kötötte eddig hozzá??
bocs nem olvastam az elejétől, de, hogy lehet az, amíg nem találkoztatok, sokat gondolt rád, ha nem találkoztatok, hogyan tudott rád gondolni, vagy pont ilyen számára tökéletes nőre vágyott amióta nemi ösztönei vannak, mint te??
Miért válna el a pasi? Vagy akár a fórumindító?
Tök kényelmes lehet egy kis változatosság.
Úgysem tart sokáig.
Amúgy nekem erősen olyan szagú a sztori, hogy a topiknyitó otthagyná ám a férjét, HA a szeretője elválna és a lábainál esdeklene.
Csak hát ez nem akaródzik megtörténni valamiért. És íme a szokásos szeretős klisé: a NŐS pasi nem akarja otthagyni a családját. És miért? Mert neki így kényelmes. És ez a kulcsszó.
Elzárják a pénzes csapot, vagy ilyesmi. Nem zsarolás, hanem csali.
Meg olyan jó mutogatni, hogy külső okok miatt nem. Megházasodott, mert a szülők akarták. Nem vális el a gyerek miatt, a hitel miatt. Sokkal egyszerűbb sodródni, mint cselekedni.
Azt mondta hogy már évek óta nem szereti a feleségét (amúgy eléggé butuska, de iszonyat irányító lány szerintem), amíg nem találkoztunk elmondása szerint sokat gondolt rám.
Ő is keresi a boldogságot, hisz a feleségével teljesen ellentétek vagyunk, a szex területén, illetve életfelfogásban is. Ő korlátozza a szeretőmet, igen sok mindenben (szülőkkel való találkozás, haverok), én pl sose tiltanám el a férjem a haverjaitól (amúgy sincs sok).
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Mi van a férjemmel? Van/volt valaki hasonló helyzetben?
- Nem fogad el a párom családja. Volt valaki hasonló helyzetben?
- A férfi akit szeretek van gyereke, ki van, él stb hasonló helyzetben?
- Ti mit tennétek hasonló helyzetben?