Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ancsy vagyok és Kacsa118 meghívására csatlakoznék hozzátok!
Amit rólam érdemes tudni :
Jelenleg 117kg vagyok :( nagyon nehezen akar elindulni a sulyvesztés mert nem tudok semmilyen diétát betartani pontossan előirásszerüen mert önuralmam az egyenlő a nullával :( De fel szeretném ébreszteni és egy olyan életmódváltoztatást kivitelezni melynek következtében kivirulhatok :)
Hahó! Igen, most úgy tűnik, visszazökkentem! Ha másért nem is, már csak azért végigcsinálom, hogy Veletek maradjak!!!!
Pusszanat!
Helló! Mi újság?
Kacsa, remélem visszazökkentél, itt ne hagyjál Te lány!!!
Többiek?
Pénteken újra mérlegelés... asszem nem sokat haladtam, most meg is van, úgyhogy nem tudom, milyen lesz az eredmény, de azért csak lelkesen tovább előre!!! :-))
Az most nekem nagyon kell, hogy valaki tartsa bennem az erőt! Kezd eljönni az az idő, amikor nehezen állok vissza, egy-egy kilengős nap után!
El szeretném érni, hogy ne engedjek a csábításnak!
Hááááát, ez bekövetkezik időnként nálam is.... néha engedj a csábításnak, aztán folytasd (csak persze több legyen a "rendes" napod egy héten, mint a kilengős :-))
Rajtam is kijött a farkaséhség-szindróma, dehát erre számítottam, megjött, ilyenkor mindig ez van.
Felszerelkeztem zöldséggel, csinálok majd egy jó kis zöldséglevest. Az előbb csináltam egy almás-túrós desszertet, abból ettem, szóóóval valahogy én is próbálom "túlélni" a mélypontokat :-))
Írjatok, tartsuk egymásban a lelket (ja és persze adjunk erőt... :-)))
Ha szerencsés vagy nem kell....
de sajnos sokan (így én is) tudom, hogy a kaja látványától is hízok, ezért oda KELL figyelnem a "versenysúlyom" elérése után is (szinte biztos, hogy életem végéig) :-))
Na, mindegy, bárcsak már a súlytartásnál tartanék :-))))
Egyébként az update azért jó, mert akármilyen "trendin" hangzik, de ez életmódváltás.... ezt akármeddig lehet csinálni és ha már a súlytartás résznél tartasz, akkor simán lehet ugyanazt ebédelni, amit a család (tehát akár pörkölt nokedlivel, stb.), de azért délután kettő után nem árt betartani, hogy estig már csak 1-es kódúakat eszik az ember lánya...
A torta: saját kreálmány volt, alul-felül vékony piskóta. Középen egy kutyulék, ami a kókuszgolyó masszájához hasonló kekszes-meggyes-stb keverék lett. A torta tetejére cukormázat szerettem volna, de nem jött össze, úgyhogy csináltam egy meggyes-vaníliás krémet, aztán díszítettem, amolyan "ötéveslánykánakvalóra" :-))) A naplómba fel fogom tenni a fotóját (mármint a tortáét)
Ha sikerült volna a rózsaszín cukormáz, akkor olyan jó kis puncstortás lett volna... de így is nyerő volt :-)
Sziasztok!
Megvolt az ünneplés, tortaevés! Én családi ünnepekkor abszolút nem foglalkozom a fogyival, nem szeretek kimaradni a jóból :-))) Biztos, hogy így tovább fog tartani a diétám, de nem sietek sehova, nem akarok erre a fogyizásra is rágörcsölni, mert most nagyon jól haladok és nem szeretném megunni, ezért inkább néha engedek a kísértésnek :-)
Ja! Ráadásul még ma reggel is megengedtem magamnak némi tortát, de már csak szigorúan reggel és onnantól vissza a jó öreg update-hez. Most jöttem meg a boltból, kaptam karfiolt, karalábét (ez nagy szó, mert nem mindig vannak ilyen jó kis dolgok itt). Vettem tejfölt, túrót, szóval berendezkedtem "norbira" :-))
Azért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy mi március óta szinte folyamatosan diétázunk. Persze voltak benne kis megszakítások, de azért ez a folyamatos önmegtartóztatás már lassan 9 hónapja tart!
Tudom hogy csak vicceltél, de ebbe pont ma gondoltam bele, és így elég melegnek éreztem a dolgot, nem is csodálkozom, hogy vannak kilengések! :D
Helló!
Én is megvagyok, persze hétvégén bűnöztem, nem baj, ma nem fogok! :-))
Holnap viszont tuti kilengek majd: a lánykámnak szülinapja lesz, én csinálom a tortát és bizony meg is fogom kóstolni :-))
Hajrá Csajok és gratula a kitartáshoz!!