Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Megmentettem pár kiscica életét fórum

Megmentettem pár kiscica életét (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

10. Myra (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:26
Én is etetek egy tucat kóbor cicát.
tegnap 10:30
Én egész életemben cicákat, kutyusokat mentek az utcáról. Megszámlálni sem tudom, mennyi volt eddig.
8. Sirga (válaszként erre: 5. - Papája)
tegnapelőtt 16:44

A menhelyről hozott, egészséges(nek tűnő) cicámtól a már meglévő macskám nagyon csúnya betegségeket kapott el. (fülatka, rüh és hasonlók) Hosszas kezelés, kétnaponta ecsetelés-fürdetések eredményeként rendbejött. Ja, a menhelyi csak hordozta a kórokat, ő maga nem betegedett meg. :D

Egyébként ezek a kis mentettkék annyi szeretetet tudnak adni! Imádom őket!

tegnapelőtt 16:38
Eddig olyan 8 kiscicát mentettem meg életem során, de 2 meghalt a többi megélte a felnőtt kort, de sajnos megmérgezték őket, és most az egyik mentett cica él, és egy másik mentett cica gyereke megellett de egyet és ő most olyan 3 hetes. Szóval 3 macskám van.
6. zena01 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:07
Nekem mind a két cicám mentett. Az egyiket az utcáról hoztam be kicsi korában. A másikat szadista kölyköktől vettem el és hoztam haza.
tegnapelőtt 14:55

Én is megmentettem egyszer egy cuki nagyon pici cica életét.

Utcán, szemetes helyen kóborolt. Nagyon barátságos cica volt, szokása volt, hogy felszalad rajtam és a nyakamba ült.

Hamarosan vörös kör alakú körömnyi foltok jelentek meg a nyakamon, majd ott, ahol a körme a testemhez ért. A foltok már maguktól is terjedtek.

Csúnya gombás fertőzést kaptam el, ami sok drága gyógyszerrel csak hetek múlva gyógyult meg. A kismacska legfeljebb 1 hétig volt nálunk, mert elpusztult.

Így jártam.

Vigyázzatok a megmentéssel, mert főleg a kóbor macskák sok betegséget terjeszthetnek.

tegnapelőtt 14:32
Isten áldjon.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:12
Nagyon jól tetted😍🤗
tegnapelőtt 07:55
Jól teszed,jó ember vagy!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook