Májfoltos az arcom. (beszélgetés)
8. wiki76
2010. máj. 16. 10:58
azt olvastam a halványítóknál hogy citromos torta :)))))))
Na de komolyan.Fogamzásgátló hozta ki és a terhességek se tettek neki jót.De elmúlni már soha nem fognak.Citrommal már kenegettem de szrt se ért.
Aháztam is.
7. Veronika27
2010. máj. 15. 16:10
Először is, ki kell deríteni, hogy mitől foltosodsz. Terhesség, máj, epe betegség stb...
Majd csak azután lehet külsőleg kezelgetni, mert egyébként hiábavaló, ha a belső probléma még fentáll.
Halványító szerek (citrom, torma, feketeretek leve), napfénymentes időszakban bőrcsiszolás, AHA kúra. De ami a legfontosabb: magas faktorú fényvédővel kell kenni tavasztól őszig!
6. 9bbc382386
2010. máj. 13. 17:07
Ricinus olaj jó rá,többeknél olvastam róla.
5. a14deb9047 (válaszként erre: 3. - Anta82)
2010. máj. 13. 15:26
Ez alapvetően bőrműködési elváltozás. Kisgyermekként volt néhány szeplőm, (érdekes, a terhességem után múlt el), most pedig a kezemen az a bizonyos időskori májfolt kezd előtűnni. Akkor is, most is esténként néhány csepp citromlét elkenni a bőrön. Arra persze nagyon kell vigyázni, hogy az ember kritikus részét minél kevesebb fény érje. Aztán meg lehetőleg marad az utca árnyékos oldala. De ha már használsz citromot, az ajkadat, ínyedet, a körmeidet és a sarkadat is bekenheted vele. A kifacsart citrom után így lehet még tovább hasznosítani.
4. wiki76
2010. máj. 13. 15:16
Fényvédő nélkül ki se lépek a lakásból.Nyáron is hulla sápadt vagyok de a májfoltjaim virítanak.
3. Anta82 (válaszként erre: 2. - A14deb9047)
2010. máj. 13. 15:05
Citrom? Hogy használod? Nekem is foltosodik az arcom.
2. a14deb9047
2010. máj. 13. 15:03
Maradok a citromnál.
1. wiki76
2010. máj. 13. 15:00
ANEW CLINICAL LUMINOSITY PRO.
Tegnap kaptam mintát.Elkezdtem kenni az arcomat vele.Használta már valaki?Tapasztalatok?
Esetleg kinek mi vált be?
További ajánlott fórumok:
- Szép az arcom, de duci vagyok! Nekem nem jár már a boldogság?
- Mit tehetnék az arcommal, hogy összeszedje magát?
- 22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam?
- Pár nap múlva megyek anyajegy leszedésre, sebészi kimetszéssel távolítanak el.az arcomon van, a fülem és az állam között.Mennyire múlik el?
- Miért lehet 17 évesen ráncos az arcom?
- Szerinted mi lehet ez az arcomon?(Kép az adatlapomon)