én jól vagyok köszönöm,most jöttünk haza,voltunk egy nagyot sétálni...na azért nem kirándultunk,de másfél órát sétáltunk :) jól esett,fel is frissültem kicsit az egész heti tanulás után :) Egyébként többi részlet a napjaimról a naplómban vannak! Veled mi újság? Van vmi oka amiért rég jártál itt,vagy csak nem voltál net közelben?
Épp tegnap volt róla is szó....:) Fanka Deliről...h ismerjük-e...én személy szerint nem sok számát ismerem de nekem a rock jobban bejön, őt is elhallgatom de annyira nem jön be....
Mindjárt kész a süti eszünk és megyünk csavizni...ha addig meg nem őszülök...a lányok ma nagyon elemükben vannak...nyúzzák egymást, főleg Evelin a kicsit.
Jó éjt lányok...aki még fenn van, én is megyek pihizni, mert törpe már mindjárt fent lesz...holnap leszek nem t mikor, ahogy hozzá enged a család a géphez.:)
Tényleg, holnap én is lefotózom nektek.. De csak későn nézek be, mert egész napszüretelni fogunk.
Apropó szüret. Most hallottam, hogy mivel a barátaink is segíteni fognak, egy esetleges ellenőrzés esetén akár meg is büntethetnek, ha nincs náluk alkalmi munkavállalói... Őrület... Már barátkozni sem merhetünk...
Apa előző telefonján a Magyar címer volt a háttérkép. Hát tőle elég sokan elkérték áttölteni. Most egy Kárpátia borító képe van a telómon és a munkehelyi monitoromon is háttérként.