Magyar hagyományörzés (beszélgetés)
Sziasztok!
Szép vasárnapot mindenkinek!
Sajnos a férjecském dolgozik,egyedül vagyunk a lurkókkal:(
Lánykám köhög egy kicsit,remélem nem lesz betegebb:(
Sziasztok!
Tegnap nem voltam, nagyon sok volt a dolgom, meg a gép elé sem tudtam ülni a család többi tagja rajta ül.
Üdv angi986!
Már hiányoltalak, hol voltál, meg csinálod a magyar óvodát?
Én nagyon sokat gondolkozom, azon a jövő évi "magyar" táborra, hogy mindenféleképpen meg szeretném csinálni...tán a hely is meg van már, de még sok munka és baráti segítség kell hozzá...:)
az biztos fini :)
Igen itthon lakok,meg itt lakik a vőlegényem is....aztán majd a kertbe szeretnénk építkezni,de addig még dolgozhatunk majd egy darabig :S
ez nagyon jó
sajtos tekercset, 2 órát pihentetni kell a hűtőbe, képzeld a 2, adagra nem jutott sajt, ezért medve sajtot olvasztottam meg és rákentem, a trappistván helyett
kíváncsi leszek
de Pesti is vagy?
nem tom honnan de olyan ismerős vagy
75ezer/félév, de csak azért,mert második szakma, egyébként ingyenes lenne, mivel nappali képzés.
Ezért próbálok munkát találni,de az órarendem mellett nem egyszerű :S
ahhan
sokat kell fizetned?
akkor sok kitartást a tanuláshoz, amúgy nem tom miért de imádom a gyógyszerészeket
hol tanulsz?
miért tanulmányozod?
vagy csak úgy?
de mitól?
egy 65 kg-os csajtól?
sztorim:
pár napja a férjemnek mennie kellett a bíróságra, mert elkapott egy fatolvaj- szalmatolvaj bandát, és tanunak behívták, és s arra fele jártam gondoltam beugrok hozzá, mert sokat kellett várnija, hát képzeljétek nem engedtek be, 2 nagydarab állat állt a bejáratnál, volt olyan kapu amin át kell menni, de azt se engedték hogy bemenje, mondják hogy ide nem az megy be aki akar, de mondom a férjem itt van, meg akkor kutassanak át, de akkor sem engedtek be, na basszus mondom mi van itt
Jó volt kicsit dumcsizni veletek,drága rokonlelkek:))
Mennem kell,apa jön gépezni..holnap jövök..sziasztok!
További ajánlott fórumok:
- Egyedülálló nő és babavállalás nem hagyományosan
- Karácsony - kullogás a hagyomány után
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Egyszerű magyar hagyományos ételek
- Segítsetek légyszíves, hagyományos igazi eredeti magyar süteményeket keresek.
- Milyen hagyományos, magyar, lassú zenéket ismertek?