Magyar hagyományörzés (beszélgetés)
Csenghőhang???
Kárpátia: Magyarnak születtem:)
Néha direkt később veszem fel...hadd hallják az emberek!
ami a táskámon van azt Kormorán koncerten vettem, ami a nyakamba azt Eddán :)
Kitűzőm is van,de nincs kitűzve mert egyet már elhagytam és féltem őket :$
Válaszoltam a privire röviden tömören :)
irtam privit...
van egy gyöngysorom apátol kaptam egy Kárpátia koncerten még az alakulásunkkor is megdícsérte egy pesti fejes hogy nevet ne irjak:))piros fehér zöld
van karkötőm ,apának is kétféle és van kitűzőnk stb...
képek,óra,térkép ilyesmi nekünk is van a lakás több pontján na meg himnuszok,magyar és székely is....polók,pulcsik,öv,sőt még zokni is :)
Karácsonyra én harcos inget veszek azt hiszem....vagy pulcsit majd még meglátom :)
ja kulcstartó.
Más nincs egyelőre...ja egy Nagymagyarország kép a falon a nappaliban...meg az előszobában.
Karácsonyra Harcos pulcsit veszek Apának, én meg egy faliórát kapok Nagymagyarország formájút:)
miért is? :P
Van rajtatok karkötő,nyaklánc ami mindig rajtatok van és mondjuk nagy Magyarországot ábrázolja vagy turul vagy ilyesmi? Vagy pl milyen a kulcstartótok?
Nagyon jó lesz biztosan a tetkó!!
Most jöttem az irodánkból és ujra rájöttem mekkora áldás hogy itt lakik és velünk van a "Harcos":)
szia!
Azta...biztos szép lesz:)
Bátor vagy...én még vacilálok kicsit...
Ha kész a mű kapunk róla képet?
hol találtad a mintát? a net-en?
Én most lassan kijelentkezek. Most látom csak úgy belemerültem...remélem lesz még hétfőn is állásom. :-( Szorítsatok.
Este 9 körül megpróbálok visszanézni...meglátjuk mi jön össze belőle. ( Viva la mobil internet:-) )
Addig is üdv mindenkinek, jó beszélgetést továbbra is.
Férjem is a Hunort akarta eleinte, de nekem a Nimród jobban tetszik, és neki is tetszik, szóval eldőlt.
Ha kislányunk lesz, Lucát szeretném neki adni, csak ebből a névből nagyon sok van manapság. Nagyon kevés "szalonképes" szép, teljesen magyar eredetű lány név van, ebben kissé meg vagyunk lőve. Néztünk annó olyan névkönyvet, amiben csak "ős"magyar, ill. teljesen magyar eredetű nevek voltak, a Nuncis nem semmi. :-) Ezt értettem szalonképesség alatt. Bezzeg fiúból sok van, a már említett Hunor, Szabolcs, Csobán, Keve, Zsombor, Koppány. Ezek mind-mind tetszenek. Lányból nem tudok felsorolni egyet sem. :-(
Csajok!
Eldöntöttem a tetkót...régi nagy-Magyarország felezve az egyik fele árpádsávos a másik fele piros, fehér, zöld, de a zöld egy rovás írt h betű lesz...szerintetek milyen...na ezzel biztosan sok embernél kiverem majd a biztosítékot.:)
Köszönöm szépen, kedves vagy! :-)
Minap írtam egy fórumba, amely nevekkel foglalkozik, hogy ha fiunk lesz, Nimród lesz a neve. Visszaolvastam, és láttam, valaki azt írta erre a névre, hogy milyen csúnya, úgy hangzik, mintha azt mondanánk Nem Rúd....:-S Gondolom a Kevin, Kárlosz sokkal szebb név...:-)
További ajánlott fórumok:
- Egyedülálló nő és babavállalás nem hagyományosan
- Karácsony - kullogás a hagyomány után
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Egyszerű magyar hagyományos ételek
- Segítsetek légyszíves, hagyományos igazi eredeti magyar süteményeket keresek.
- Milyen hagyományos, magyar, lassú zenéket ismertek?